Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از حالت آماده باش این مجموعه و افزایش ظرفیت تخت های بیمارستانی خبر داد و گفت: درمان کووید ۱۹ سخت و با مشقت و راه حل آن پیشگیری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد، شنبه(19 مهر) در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا از افزایش 70 تا 80 درصدی بیمارانی که تخت های بیمارستانی را به دلیل بیماری های تنفسی اشغال می کنند، خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه روند ابتلاء به کرونا به طور قابل توجهی با شیب تندتر از قبل در استان صعودی است؛ گفت: هرچند مرگ و میر در خط ثابت است و حفظ شده، اما نمی دانیم دو هفته آینده مرگ و میر چقدر خواهد بود.

 

 


وی با ابراز تأسف از فوتی بیش از 80 درصد از بیمارانی که زیر دستگاه ونتیلاتور می روند؛ ابتلاهای اخیر به کرونا را بیشتر خانوادگی اعلام و بیان کرد: اگر بیماران زیاد شوند، تخت ها پر می شود و ممکن است تخت بستری نداشته باشیم که اضافه کنیم اما این تخت نمی تواند مراقبت با کیفیت ارائه بدهد.

 

 

 

رشیدی نژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر اما مشکلی به لحاظ دارو و درمان نداریم و از زحمات کادر درمان تشکر می کنیم؛ ادامه داد: کاری که از ما بر می آید، اعلام اصول بهداشتی، نظارت و کنترل و ارائه خدمات درمانی است.

 

 

وی از حالت آماده باش مجموعه علوم پزشکی و افزایش ظرفیت تخت های بیمارستانی خبر داد و با بیان اینکه پرسنل با مهارت محدود است و نگران هستیم در سیری بیفتیم که با بحران عجیب و غیرقابل کنترل مواجه شویم؛ تأکید کرد: بنابراین کنترل دست خود ما است و همه باید مانند ابتدای اپیدمی موارد بهداشتی را رعایت کنیم.

 

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: اکنون پیک بستری است و انتظار پیک مرگ و میر را در دو هفته آینده داریم که امیدواریم به آن سمت نرویم و از مردم درخواست داریم در تجمعات حتی خانوادگی رعایت کنند و در میهمانی ها و عزارداری و مراسم جشن بعد از پایان ماه صفر کنترل کرده و مراقب خود باشند.

 

 

وی توصیه کرد: چنانچه فردی که نیاز به خدمات پزشکی دارد و فکر می کند می تواند 10 تا 20 روز مراجعه را به تعویق بیندازد، به مراکز آلوده درمانی حتی سرپائی مراجعه نکند و از امروز در بیمارستان ها پذیرش بیماران غیراورژانسی محدود و تقریباً ممنوع شده و اولویت تخت بستری با بیماران کرونائی است و از ظرفیت تمام بیمارستان ها در بخش خصوصی، دولتی و نظامی برای بیماران کووید 19 استفاده خواهیم کرد.

 

 

 

رشیدی نژاد از افزایش چشمگیر و نزدیک دو برابری مبتلایان به کرونا در شهرستان و شهر کرمان و شهرهای سیرجان و رفسنجان خبر داد و افزود: در سیرجان به طور قابل توجهی نزدیک به دو و نیم برابر بیمارن بستری افزایش پیدا کرده و این هشدار است و چاره ای جز رعایت نداریم.

 

 

وی درمان کووید 19 را سخت و با مشقت و راه حل آن را پیشگیری دانست و توصیه کرد: اگر بخواهیم به دستورالعمل ها عمل کنیم باید خیلی از جاها را در شرایط قرمز تعطیل کنیم و امیدواریم به جایی نرسیم که کل شهر دو تا سه هفته تعطیل شود.
 

 

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با این توضیح که هیچیک از داروهائی که برای بیماران کووید 19 استفاده می شود، درمان قطعی بیماری نیست زیرا ثابت نشده؛ اظهار داشت: وزارتخانه در طول درمان پروتکل های درمانی را می دهد و اینکه کسی غیر از پزشکان بخواهد در پروتکل درمانی بیماران دخالت کند به ضررش تمام می شود.

 

 

 

وی با اعلام اینکه همه بیمارستان ها داروهای موردنیاز را دارند و اینکه چه دارویی به چه بیماری تزریق شود متخصص مربوطه تشخیص می دهد؛ بر ضرورت تشدید نظارت بر فعالیت اصناف به ویژه آرایشگاه های زنانه به دلیل تماس نزدیک افراد با هم تأکید کرد.

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: آماده باش علوم پزشکی کرمان ویروس کرونا رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • اجتماع کادر درمان در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است