Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهمین جلسه ویدئو کنفرانس بررسی وضعیت مراکز بهزیستی در مواجه با بیماری کرونا با حضور رییس سازمان بهزیستی کشور برگزارشد.

خبرگزاری میزان-  در این جلسه پس از ارائه آمار و اطلاعات میزان بروز و شیوع کرونا در مراکز شبانه روزی سازمان در سراسر کشور توسط دکتر نفریه رئیس کمیته کشوری پیشگیری از کرونا بهزیستی، و گزارش مدیران کل استانها، دکتر وحید قبادی دانا معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور طی سخنانی ضمن تقدیر ار زحمات شبانه روزی همکاران استانی بویژه پرسنل فعال در مراکز اقامتی خاصه مراکز سالمندان و معلولین، گفت:باتوجه به آغاز پیک سوم کرونا و همزمانی ان با شروع فصل پاییز و احتمال بروز روز‌های سخت، باید بگونه‌ای برنامه ریزی کنیم تا ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی همکاران فعال در این مراکز دچار فرسودگی نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد، براساس آمار و نتایج بررسی‌های بعمل آمده بیشتر مراکز بهزیستی از طریق ورود افراد به مراکز آلوده شده اند لذا باید ضمن کنترل ورود و خروج افراد به مراکز و پرهیز از انجام بازدید و ملاقات، نظارت‌های مدون خود را نیز بصورت آنلاین و مجازی انجام بدهیم.

قبادی دانا در ادامه با اشاره به موضوع واکسیناسیون انفلوانزا گفت:تمامی استان‌ها موظف هستند تا واکسیناسیون مددجویان را با اولویت مددجویان مقیم مراکز شبانه روزی طبق دستورالعمل کشوری و با همکاری و تعامل موثر با دانشگاه‌های علوم پزشکی و مراکز بهداشت و درمان انجام دهند.

بیشتر بخوانید: بازگشت به زندگی عادی در خانه‌های مراقبتی کوچک

رییس سازمان بهزیستی کشور افزود؛ با هماهنگی‌های صورت گرفته با ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت مقرر شده تا واکسیناسیون مراکز بهزیستی از طریق استقرار عوامل بهداشت و درمان در مراکز انجام شود که همکاری و تعامل مدیران کل بهزیستی استان‌ها با دانشگاه‌های علوم پزشکی در این زمینه، کاستن از حجم مشکلات ابتلای احتمالی خاص فصل پاییز و زمستان مددجویان به کرونا و انفلوانزا را به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا بهزیستی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا بهزیستی مراکز بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۹۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی