Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@17:47:48 GMT

پایبندی به توافق اوپک پلاس افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۸۹۶۶۲

پایبندی به توافق اوپک پلاس افزایش یافت

ایران اکونومیست- بررسی موسسه پلتس نشان داد که با وجود افزایش پایبندی کشورهای عضو ائتلاف اوپک پلاس به توافق کاهش تولید در ماه سپتامبر، جبران تخلف‌های پیشین همچنان ناکافی بوده است.

به گزارش خبرگزاری پلتس از لندن، تازه‌ترین بررسی پلتس نشان داد که پایبندی سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش به توافق کاهش تولید این ائتلاف در ماه سپتامبر به ۹۹ درصد رسید، اما پایبندی روسیه و برخی تولیدکنندگان آفریقایی همچنان لغزش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جبران تخطی ۱۳ تولیدکننده‌ای که پیش از این به سهمیه تولید خود پایبند نبودند، همچنان ناچیز است و این ائتلاف را زیر فشار قرار می‌دهد تا برای تقویت بازار نفتی که هنوز تحت تأثیر ویروس کرونا قرار دارد، اقدام‌های بیشتری انجام دهد.

۱۳ عضو اوپک در ماه سپتامبر ۲۴ میلیون و ۳۴۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کردند که نسبت به ماه اوت ۳۰ هزار بشکه در روز کاهش داشت. این در حالی است که ۹ هم‌پیمان آن از جمله روسیه ۱۲ میلیون و ۷۲۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کردند که ۵۰ هزار بشکه در روز بیش از سهمیه این کشورها بود.

کاهش پایبندی روسیه که هم‌اکنون بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت خام این ائتلاف است، می‌تواند نگرانی فزاینده‌ای ایجاد کند.

روسیه ماه گذشته میلادی ۹ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرد که ۱۱۰ هزار بشکه در روز بیش از سهمیه این کشور بود. صادرات دریایی این کشور با افزایش مداوم روبه‌رو شد و به‌تازگی به دلیل تقاضای داخلی بیشتر تولید نیز افزایش یافته است.

کاهش تولید اوپک در ماه سپتامبر محدود بود، زیرا کاهش تولید هنگفت امارات متحده عربی با افزایش تولید ۶ عضو دیگر این سازمان خنثی شد.

بر اساس این بررسی، عربستان در ماه سپتامبر، مطابق سهمیه‌اش در توافق کاهش تولید اوپک پلاس ۸ میلیون و ۹۹۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرد و صادرات و ذخیره‌سازی نفت خام این کشور اندکی افزایش یافت.

امارات متحده عربی که هم‌اکنون سومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک است، پس از افزایش تولید هنگفت خود در ماه گذشته که بسیار بالاتر از سهمیه این کشور بود، در ماه سپتامبر تولید خود را به‌طور چشمگیری کاهش داد.

تولید نفت امارات در ماه گذشته ۲ میلیون و ۵۴۰ هزار بشکه در روز بود و این کشور در ماه سپتامبر، با کاهش صادرات، تولید خود را نسبت به ماه اوت ۲۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داد.

وزیر انرژی امارات متحده عربی اعتراف کرد که تابستان امسال و برای تأمین نیاز انرژی داخلی، نفت و گاز بیشتری تولید کرده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هزار بشکه در روز نفت تولید ماه سپتامبر کاهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، گفت: طرح اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور در حوزه تولید ایجاد کرده و باعث افزایش مشارکت مردم در تولید می‌شود. - اخبار سیاسی -

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اهمیت لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، اظهار کرد: دولت سال گذشته برای تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید، لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارائه کرد که بهتر است هر چه زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد و با توجه به اهمیت موضوع تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه کاهش مالیات بر سودهای تولیدی فرصت بیشتری برای تولیدکنندگان به منظور سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند، افزود: کاهش مالیات عملکرد تولید، تغییر در قوانین مالیاتی کشور با محوریت افزایش جذابیت کسب‌وکارهای موجود و همچنین راه‌اندازی تولید از جمله اهداف دولت از تدوین طرح مذکور است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه کاهش مالیات بر سود یا عملکرد واحدهای تولیدی می‌تواند فرصت‌ و امکان برای سرمایه‌گذاری بیشتر را فراهم کند، ادامه داد: با این لایحه مالیات از سمت تولید به سمت مالیات مصرف برده شده  و از این روش مالیات برای تولید کاهش یافته و انگیزه برای سرمایه‌گذاری بیشتر می‌شود.

قادری تصریح کرد: در حال حاضر دولت این عدد را از 25 درصد به 15 درصد کاهش داده است اما بهتر است این میزان کاهش یابد که بتوانیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور و افزایش مشارکت مردم در تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه لایحه مذکور کمک می‌کند که مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی افزایش یابد، گفت: با تصویب و اجرای درست این لایحه مالیات، بر سود واحدهای تولیدی کاهش می‌یابد و در کنار آن مالیات بر فعالیت‌های غیرمولد افزایش یافته و منابع از سمت فعالیت‌های غیرمولد به سمت فعالیت‌های مولد کشیده می‌شود و این مهم انگیزه را جهت سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های تولیدی را افزایش می‌دهد.

نماینده شیراز در مجلس عنوان کرد: با توجه به شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) ضروریست لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، هر چه زودتر در مجلس تعیین تکلیف و از سوی دولت اجرایی شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۹ اردیبهشت + جدول
  • اوجی: تولید نفت را به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه می‌رسانیم
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ |برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت