Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرنگار مهر، پیام طبرسی به دغدغه این روزهای پزشکان که فرا رسیدن فصل سرما و شروع سرماخوردگی‌ها و آنفلوانزا است، اشاره کرد و گفت: شیوع ویروس آنفلوانزا، یکی از بیماری‌های شایع فصل پاییز و زمستان است که همواره با مخاطراتی همراه است.

وی با اشاره به وقوع مواردی از مرگ و میر در اثر ابتلاء به آنفلوانزا، افزود: امسال، نگرانی ما از همزمانی شیوع دو بیماری ویروسی کرونا و آنفلوانزا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا، تشخیص بالینی این دو بیماری از یکدیگر، خیلی سخت و دشوار است.

سالخوردگان و زنان باردار در معرض ابتلا به آنفلوانزا هستند

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی، با عنوان این مطلب که در حال حاضر آنفلوانزای A با سویه H۱N۱، H۳N۲ و آنفلوانزای B در حال چرخش است، گفت: آنفلوانزای B شدت کمتری دارد و محدودتر است، اما آنفلوانزای A ممکن است باعث درگیری شدید و حتی فوت بیمار شود.

طبرسی با اشاره به اینکه آنفلوانزا در اغلب موارد با علائم تب و لرز شدید و سردرد ناگهانی ظاهر می‌شود، افزود: تب علامت شاخصی در این بیماری است و بعد از دو یا سه روز سرفه نیز به علائم این بیماری افزوده می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به شیوع بالای سرماخوردگی در روزهای سرد پاییز و زمستان، گفت: در سرماخوردگی آبریزش بینی و عطسه، علائم غالب است و بروز تب در سرماخوردگی کمتر دیده می‌شود و اگر هم باشد، خفیف خواهد بود.

طبرسی با اشاره به دشواری‌های تشخیص بالینی این سه بیماری در روزهای پیش رو، افزود: در چنین شرایطی مجبوریم در مراجعات بیماران، علائم هر سه بیماری را در نظر بگیریم.

کد خبر 556051 برچسب‌ها بیماری - آنفلوآنزا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بیماری آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۰۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به فرارسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی است؛ اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیرمجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوب‌داران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

وی از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سم‌پاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: باتوجه‌به اقدامات صورت‌گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.

کد خبر 6093183

دیگر خبرها

  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد