Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@23:27:16 GMT

لزوم رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی در جامعه

تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۰۸۸۰

لزوم رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی در جامعه

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان، شهاب الدین مشایی اظهار کرد: با ابراز نگرانی از کاهش توجه عمومی نسبت به خطرات بیماری کووید-19، افزایش تدابیر پیشگیرانه و رعایت پروتکل های بهداشتی در جامعه را ضروری خواند. 

وی کاهش توجه عمومی نسبت به خطرات بیماری کووید ۱۹ را چالشی جدی خواند که موجب افزایش بار ابتلای بیماری در استان شده است و در صورت تداوم شرایط موجود، با آسیب های جدی همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان بوعلی در مورد وضعیت ورودی‌ مبتلایان کرونا به بیمارستان بوعلی گفت: در حال حاضر تعداد کل بیماران بستری شده در بیمارستان 33 نفر می باشد که از این تعداد 27 نفر دارای کرونای مثبت می باشند و 4 نفر پذیرش شده جدید هستند.

مشایی با اعلام اینکه در 24 ساعت گذشته مورد فوتی در بیمارستان بوعلی نداشته ایم افزود: 6 بیمار مبتلا به کرونا نیز در بخش  مراقبت های ویژه بستری هستند.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط کرونا در استان مردم باید ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی واستفاده از ماسک، از حضور در اجتماعات جلوگیری کنند، تا چرخش ویروس کرونا مهار شود.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی رئیس بیمارستان بوعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۰۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • آموزش؛ حلقه مفقوده در دیابت/ سن مناسب برای انجام تست دیابت