Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استانداردهای فضای سبز در مناطق پیرامونی مشهد بهبود پیدا کرده و می‌توان به الحاق هرچه بیشتر حاشیه به متن شهر در این زمینه امیدوار بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، در سال‌های اخیر اقدامات گسترده‌ای از سوی نهادهای مختلف در مشهد برای کاهش بار سنگین حاشیه‌نشینی صورت گرفته و هر ارگانی از سپاه بسیج گرفته تا شهرداری و آستان قدس رضوی تلاش کرده تا به نحوی در این محدوده محرومیت‌زدایی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر گسترش امکانات رفاهی و گسترش فضای سبز نیز با هدف زیباسازی این مناطق و همچنین غنی‌سازی اوقات فراغت به ویژه کودکان و نوجوانان این منطقه نیز امر مهمی است که باید به آن مبادرت ورزیده شود.

پروژه‌های مختلفی در زمینه فضای سبز در این مناطق ایجاد شده و چهره حاشیه شهر را تغییر داده و می‌توان عنوان کرد که روند گام به گام الحاق حاشیه به متن در این راستا تداوم دارد.

مهدی یعقوبی؛ معاون شهردار مشهدمقدس در این زمینه اظهار داشت: فضای سبز شهری به عنوان کالبد زنده و دارای حیات در کلان شهرها، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و رشد فزاینده سطح شهر مشهد طی سال‌های اخیر و افزایش قابل توجه جمعیت در این کلان شهر، سبب شده تا توسعه متناسب و متوازن فضای سبز در آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد.

15 هزار مترمربع فضای سبز در سنندج احداث شداستاندار خراسان جنوبی از وضعیت نامطلوب فضای سبز و عدم تنوع در نورپردازی المان‌های شهری انتقاد کردسرانه فضای سبز قم به 20 مترمربع رسید/ افتتاح "تله‌سیژ" تا یک ماه آینده

وی افزود: نگاه ویژه به توسعه فضاهای سبز شهری باعث شده است تا طی سه سال گذشته، بیش از 90 بوستان در نقاط مختلف شهر احداث شود که از این تعداد، بالغ بر 50 بوستان در مناطق حاشیه‌‌ای و کم‌ برخوردار مشهد قرار دارد.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد با اشاره به اینکه در حال حاضر پنج هزار و 651 هکتار فضای سبز در سطح شهر مشهد وجود دارد، بیان کرد: از کل فضای سبز موجود در شهر مشهد، 23 درصد آن در سه سال اخیر احداث شده است.

یعقوبی با اشاره به افتتاح پروژه‌های جدید فضای سبز در سطح شهر مشهد، تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته طی سه ماه آینده، 29 پروژه فضای سبز در 8 منطقه شهرداری شامل منطقه دو، منطقه سه، منطقه چهار، منطقه پنج، منطقه 9، منطقه 10، منطقه 12 و منطقه ثامن با اعتباری بالغ بر 556 میلیارد تومان و در فضایی به وسعت بیش از 260 هزار متر مربع به بهره برداری خواهد رسید.

وی تاکید کرد: با برنامه‌ ریزی‌ های انجام شده طی این سه ماه و با فاصله زمانی 7 الی 10 روز، به ترتیب افتتاحیه در مناطق ذکر شده، با حضور شهروندان و با رعایت کامل پروتکل ها و دستورالعمل های بهداشتی برگزار خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهدگفت: در منطقه دو شهرداری، دو پروژه احداث فضای سبز به وسعت بیش از سه هزار و 300 متر مربع و پروژه اجرای شبکه جداسازی آب شرب از آب خام به طول بیش از 20 هزار متر، در منطقه سه شهرداری، سه پروژه احداث فضای سبز با وسعت بیش از 37 هزار متر مربع، در منطقه چهار شهرداری، دو پروژه یعنی احداث فضای سبز به وسعت بیش از 26 هزار متر مربع، در منطقه پنج شهرداری، دو پروژه با احداث فضای سبز به وسعت بیش از 37 هزار متر مربع، در منطقه 9 شهرداری، چهار پروژه احداث فضای سبز به وسعت بیش از 30 هزار متر مربع، در منطقه 10 شهرداری، چهار پروژه فضای سبز بالغ بر 29 هزار متر مربع و اجرای شبکه جداسازی آب شرب از آب خام به طول بیش از 70 هزار متر، در منطقه 12 شهرداری، چهار پروژه احداث فضای سبز به وسعتی بیش از 48 هزار متر مربع و در منطقه ثامن، 6 پروژه احداث فضای سبز با وسعتی بالغ بر 20 هزار مترمربع به بهره برداری خواهد رسید.

یعقوبی ادامه داد: هدف مدیریت شهری مشهد، توسعه متوازن خدمات و احداث بوستان در همه نقاط شهر است و براساس برنامه‌‌ریزی‌‌های صورت گرفته سرانه فضای سبز به ازای هر شهروند مشهدی تا پایان سال جاری به حدود 17.74 متر مربع می‌‌رسد.

انتهای پیام/282/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروژه احداث فضای سبز هزار متر مربع فضای سبز شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۱۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی‌نجات در کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا با موضوع بررسی پروژه‌های سرمایه‌گذاری شهرداری منطقه ۲، اظهار کرد: زحمات مدیر منطقه، مدیران بخش‌های مرتبط در واحد املاک، شهرسازی، سرمایه‌گذاری و مدیران مربوطه در شهرداری در این حوزه قابل تقدیر است اما اتفاقاتی که در حوزه سرمایه‌گذاری به دنبال آن هستیم، انجام نشده است.

وی به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری موجود در منطقه ۲ اشاره کرد و گفت: متأسفانه از ظرفیت بزرگ تپه حاج عنایت غفلت شده است؛ البته مشکلاتی همچون مسئله زمین وجود داشته که قابل پیگیری بوده و باید برنامه‌های دنبال شده برای رفع مسائل موجود به کمیسیون ارائه شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان بیان کرد: ظرفیت بی‌نظیر تپه حاج عنایت در شهر قابلیت انجام اقدامات سرمایه‎گذاری و گردشگری را دارد؛ بخشی از فضای سبز همدان نیز در این نقطه تعریف شده است.

بادامی‌نجات اراضی در نقاط دارای قابلیت الحاق به شهر را از دیگر ظرفیت‌های موجود در منطقه ۲ برشمرد و افزود: در خصوص برنامه‌های شهرداری برای افزایش زمین، تملک و طرح‌ها متأسفانه خروجی نمی‌بینیم.

وی تصریح کرد: خروجی اقدامات و تلاش‌های شهرداری به منظور تملک و اجرای طرح‌ها زمانی قابل رؤیت است که لایحه‌ای به شورای شهر ارسال شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان ادامه داد: مشارکت مناطق، حداقل خواسته ما در حوزه سرمایه‌گذاری است که هر منطقه یک مشارکت داشته باشد و البته این تنها نیاز ما نیست.

بادامی‌نجات خاطرنشان کرد: انتظار ما در کمیسیون این است که شهرداری منطقه ۲ با توجه به ظرفیت‌های موجود، قراردادهای مشارکتی با مالکین، الحاق زمین و استفاده از ظرفیت‌ها در شهر همدان را دنبال کند.

وی با تأکید بر اینکه در بحث ثبت جهانی شهرداری منطقه ۲ چندان درگیر نبود، یادآور شد: عمدتاً مناطق ۳ و ۴ شهرداری درگیر این موضوع بودند اما در منطقه ۲ تکالیفی در خصوص جداره‌سازی تعریف شد.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان اظهار کرد: جداره‌سازی منطقه ۲ پیاده‌راه بوعلی خوب اجرا شد اما به اتمام نرسیده و انتظار تکمیل آن را داریم.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه انتظار داریم منطقه ۲ شهرداری برنامه‌هایی برای سایر موارد در حوزه سرمایه‌گذاری ارائه دهد، گفت: باید ظرفیت‌ها در این خصوص شناسایی و معرفی شده و درآمد در این مباحث پیش‌بینی شود.

وی با بیان اینکه منطقه ۲ در بحث فضای سبز نگاه ویژه داشته و در پارک اکباتان، اقدامات قابل تقدیر است، تصریح کرد: انتظار اقدامات بیشتری در پارک اکباتان به عنوان یک پروژه شاخص را داریم.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان ادامه داد: انتظارات مد نظر ما در بحث سرمایه‌گذاری استفاده از ظرفیت‌های موجود در شهر از جمله زمین موجود در شهرک بهشتی و زمین ۹ دی است که باید تعیین تکلیف شود.

بادامی‌نجات با بیان اینکه قائل به رعایت قانون هستیم اما باید به طرق مختلف از قفل‌های ایجاد شده عبور کرد، خاطرنشان کرد: نمی‌دانیم چه افرادی و با چه انگیزه‌ای پروژه ۹ دی را متوقف کردند؟

وی خواستار شناسایی و تعریف پروژه‌های سرمایه‌گذاری در منطقه شد و گفت: مدیر منطقه باید با واحد املاک، سرمایه‌گذاری و شهرسازی، جلساتی در این حوزه برگزار کرده و پروژه‌ها را به کمیسیون پیشنهاد دهید.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان اظهار کرد: عدم ارائه پیشنهاد پروژه‌های سرمایه‌گذاری در مناطق، قابل قبول نیست.

بادامی‌نجات خطاب به مدیر شهرداری منطقه ۲ خواستار آغاز یک پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری شد و افزود: به طور حتم در این مسیر مشکلاتی نیز خواهد بود اما این مسائل با پیگیری حل خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری باید منابع مالی خود را از سرمایه‌گذاری و نه خام فروشی تأمین کند، بیان کرد: باید به سرمایه‌گذاری در همدان امنیت بدهیم.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورای شهر همدان یادآور شد: با توجه به ظرفیت‌های موجود و موقعیت جغرافیایی، در حوزه سرمایه‌گذاری توانایی بیش از وضع موجود را در همدان داریم.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه این همه امکانات و ظرفیت در همدان داریم و باید بپذیریم که در انجام برخی اقدامات مؤثر در حوزه‌های مختلف به ویژه سرمایه‌گذاری کوتاهی‌تصریح کرد: با وجود امکان دسترسی حداقل ۱۰ استان از همدان متأسفانه هنوز بارانداز غرب کشور نیستیم و باید به منظور تحقق این مهم تلاش کنیم.

وی خواستار پیش‌بینی سه و یا چهار پروژه سرمایه‌گذاری و تعیین چند مورد مشارکت توسط شهرداری منطقه ۲ شد و ادامه داد: علاوه بر تعریف پروژه‌های جدید، تکمیل جداره‌سازی پیاده‌راه بوعلی و پارکینگ آقاجانی‌بیگ نیز باید هر چه سریع‌تر انجام شود.

در استفاده از ظرفیت‌های ملکی تلاش کرده‌ایم

حجت کریمی‌جاوید نیز با اشاره به دو پروژه سرمایه‌گذاری تپه حاج عنایت و پارک اکباتان، خاطرنشان کرد: هر سال ردیف‌هایی برای این پروژه‌ها پیش‌بینی می‌شود.

وی در خصوص تپه حاج عنایت نیز یادآور شد: این مورد باید به صورت یک موضوع خاص مطرح و پیگیری شود.

مدیر شهرداری منطقه ۲ همدان اظهار کرد: در بحث پارک اکباتان نیز مسئله اصلی تأمین آب برای آبیاری بوده و باید این مهم مد نظر باشد که کاشت هر گونه گیاهی نیاز به آبیاری دارد.

کریمی‌جاوید با بیان اینکه امسال ۱۰ میلیارد تومان به منظور تأمین زیرساخت‌هایی از جمله آلاچیق و… برای پارک اکباتان پیش‌بینی شده است، گفت: از ابتدای سال کارگروه‌هایی برای سرمایه‌گذاری در این پروژه مذاکراتی انجام شده و هفته گذشته نیز با یک سرمایه‌گذار بازدیدی از محل پارک داشتیم.

وی با تأکید بر اینکه موضوع مشارکت نیز از ابتدای سال در منطقه مورد توجه بوده و آغاز شده است، بیان کرد: در استفاده از ظرفیت‌های ملکی منطقه ۲ تلاش کرده‌ایم تا به تعهدات خود عمل کنیم.

سرمایه‌گذاری، جزو مهمترین حوزه‌های مدیریت شهری است

رضا ابرار خرم با بیان اینکه سرمایه‌گذاری جزو مهمترین حوزه‌های مدیریت شهری است، افزود: استان‌های موفق در این حوزه در بحث درآمدهای پایدار نیز موفق عمل کرده‌اند.

وی سرمایه‌گذاری را بهترین منبع برای پویایی اقتصاد شهری، اقتصاد مردمی و اقتصاد ملی برشمرد و تصریح کرد: بخشی از اقدامات در تحقق این امر، اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری است اگر برای شورا و شهرداری مهم است باید برای این موضوع وقت بیشتری بگذاریم.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان با بیان اینکه با اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری، شهر برای پیشرفت و توسعه آماده می‌شود، ادامه داد: مهمترین موضوع در سرمایه‌گذاری بحث حمایت‌هاست و لازمه آن حمایت مدیریت شهری، شورای شهر و حتی مدیران استانی است.

ابرار خرم با بیان اینکه امروز فرآیند سرمایه‌گذاری در شهرداری آغاز شده است، خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم باید تمام عوامل در کنار یکدیگر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه امید است امسال در چهار منطقه، آغاز پروژه‌های کلان سرمایه‌گذاری را شاهد باشیم، یادآور شد: خروجی نهایی در این خصوص وابسته به هماهنگی‌های خارج از مجموعه مدیریت شهری نیز خواهد بود.

کد خبر 6095366

دیگر خبرها

  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • پارکینگ آقاجانی‌بیگ هر چه سریع‌تر تکمیل شود
  • لزوم استفاده بهینه از فضای مشارکتی در شهر/ افزایش ۶ درصدی بودجه فرهنگی شهرداری اصفهان
  • باغ مشاهیر ابر پروژه‌ای برای تمام مردم شهر است
  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش