Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز جلالی مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران درباره جایزه ادبی جلال آل احمد به خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: جایزه ادبی جلال آل احمد امسال، براساس همان اساسنامه قبلی برگزارمی شود. قرار است به مناسبت چهل سالگی جنگ تحمیلی، بخش ویژه‌ای با این عنوان در جایزه ادبی جلال آل احمد برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزئیات شرکت در این بخش در فراخوان جشنواره  ذکر می‌شود.

بیشتر بخوانید

ابراهیم حسن بیگی دبیر علمی جایزه جلال شد


وی افزود: اگر همه چیز درست پیش برود، در هفته جاری اعضای هیئت علمی جایزه ادبی جلال آل احمد معرفی خواهند شد. پس از آن شیوه نامه اجرایی و داوران این دوره مشخص می‌شوند و داوران کار داوری آثار را آغاز خواهند کرد. هم اکنون هم فهرست فیزیکی آثاری که قرار است در جایزه ادبی جلال آل احمد بررسی شوند، تهیه شده است.

دبیراجرایی جایزه ادبی جلال آل احمد ادامه داد: فراخوان جایزه ادبی جلال آل احمد منتشر می‌شود تا اگر کتابی در لیست ما نیامده و جا مانده  نویسنده و ناشر بتواند آن  را برای ما ارسال کند. به ناشران و نویسنده مهلت می‌دهیم تا اثرشان را برای دبیرخانه جایزه ادبی جلال آل احمد ارسال کنند. از آنجایی که جایزه ادبی جلال آل احمد زمان بندی مشخصی دارد و باید همزمان با زادروز جلال آل احمد برگزار شود از این رو کار‌های برگزاری جایزه ادبی جلال آل احمد را آغاز کردیم.

مدیر دفتر گسترش شعر و ادبیات موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران بیان کرد: از آنجایی که در مصوبه اجرایی جایزه ادبی پروین اعتصامی و ملک الشعرای بهار زمانی برای برگزاری این جایزه‌های ادبی تعیین نشده بود، این جوایز ادبی به دلیل شیوع بیماری کرونا در بهار و تابستان برگزار نشدند و برگزاری آن‌ها به تعویق افتاد. جایزه ادبی پروین اعتصامی به صورت دوسالانه برگزار می‌شود و در دوره جدید این جایزه، کتاب سال‌های ۹۷ و ۹۸ بررسی می‌شوند.

جلالی اظهار کرد: دوره قبلی جایزه ادبی پروین اعتصامی را در تابستان برگزار کردیم. امسال حتما جایزه ادبی پروین اعتصامی برگزار می‌شود اما باید ببینیم که  شرایط شیوع کرونا در کشور چطور خواهد بود تا تصمیم بگیریم که به صورت حضوری باشد یا غیرحضوری؛ در صورتی که به شرایط پایداری در زمینه شیوع بیماری کرونا برسیم این جایزه ادبی برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جایزه ادبی جلال آل احمد بهروز جلالی دبیر اجرایی جلال آل احمد جایزه ادبی پروین اعتصامی جایزه ادبی جلال آل احمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۱۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود

محمدرضا عزیزی دبیر اجرایی دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا، از برگزاری این رویداد در ۲۷ شهریور ماه و مصادف با روز ملی زبان و ادبیات فارسی خبر داد و گفت: با توجه به استقبال از اولین دوره این کنفرانس در اسفندماه ۱۴۰۲ که در سطح ملی برگزار شد بر آن شدیم تا دومین دوره آن را در شهریورماه و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات برگزار کنیم. البته در این مسیر پایگاه سیویلیکا، فرهنگستان هنر، دانشگاه هنر، انجمن نشانه شناسی، انجمن زبان فرانسه، انحمن موسیقی، پژوهشگاه هنر هم با ما همراهی و همکاری کردند.

وی به حضور بهنام ترابی به عنوان دبیر علمی در این کنفرانس اشاره کرد و ادامه داد: در این کنفرانس ما از حضور اساتیدی، چون حمیدرضا شعیری، علی عباسی، بهمن نامور مطلق، حمید جعفری، الناز رهبر، رضا زاده به عنوان اعضای کمیته علمی در کنارمان بهره‌مند هستیم که از نظر ارزیابی وزن و اعتبار دو چندان به این رویداد می‌دهند. همچنین آروین صداقت کیش، فرزاد فرزین و احسان ربیعی فرد هم در بحث آهنگسازی در کنارمان هستند.

وی به به برگزاری چند بخش جنبی در این کنفرانس اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به رویکرد اصلی کنفرانس که ادبیات است سعی کردیم تا بخش‌های جنبی جایزه آهنگسازی استاد روح الله خالقی، فیلم کوتاه اوزن یونسکو، جایزه نمایشنامه نویسی استاد نعلبندیان، بخش ویژه طراحی لباس و بخش گالری هنر‌های تجسمی را هم تعریف کنیم.

عزیزی در پاسخ به این سوال که چه ارتباطی را با رسانه‌ها برای انعکاس هر چه بهتر این موضوع که از اقبال مخاطبان عام هم برخوردار است کرده اید این طور پاسخ داد: به هر حال موضوعات مطالعات میان رشته‌ای و پژوهش هنر از موضوعات به روزی است و حتی چند سالی است که مطالعات نظری هنری را نیز در دانشگاه‌ها داریم. نیاز است که این مجموعه مطالعات و ره آورد پژوهش‌ها هم به سطح جامعه منتقل شود. این مهم جز با همکاری و نقش افرینی رسانه‌ها در انتقال پژوهش‌های برتر میسر نمی‌شود.

لازم به ذکر است؛ محور‌های دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما به مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های موسیقی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های نمایشی، مطالعات فلسفی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات فلسفی در موسیقی و هنر‌های نمایشی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات، موسیقی و هنر‌های نمایشی، تحلیل و فرم شناسی در هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی، ٰ مطالعات بینامتنیت و بیش متنیت، اسطوره، زبان و نشانه شناسی در ادبیات، هنر‌های موسیقی و نمایش و مطالعات تطبیقی در ادبیات، هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی می‌پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری جایزه داستان و بازآفرینی با رویکرد روایتگری ادبی
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • معرفی سرگذشت رباعیات خیام و 4 کتاب دیگر
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود
  • «احمد» در هند جایزه گرفت
  • جزئیات جایزه ملی داستان و بازآفرینی اعلام شد/ معرفی اصفهان به عنوان پایگاه روایتگری ادبی
  • دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد