Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: مسکو نقطه نظر ایالات متحده در مورد دستیابی زودهنگام به یک توافقنامه چارچوب‌دار با فدراسیون روسیه در زمینه کنترل تسلیحات را متوجه نمی‌شود؛ اختلافات جدی در مواضع، از جمله در مورد انجماد زرادخانه‌ها، همچنان ادامه دارد و دیدار با فرستاده ویژه دونالد ترامپ در هلسینکی، وضعیت را تغییر نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر امور خارجه روسیه بیان کرد: چندین هفته است که ما در حال بحث و گفت‌وگو با آمریکایی‌ها هستیم که اولا، چه چیزی می‌تواند جنبه اصلی توافقنامه فرضی آینده را در این زمینه تشکیل دهد؟ ثانیا چگونه می‌توان با در نظر گرفتن همه عوامل، از جمله تقویم سیاسی داخلی شناخته شده ایالات متحده، فشار فزاینده زمان به دلیل نزدیک شدن به تاریخ انقضای پیمان استارت نو در صورت عدم تمدید آن و سایر جنبه‌ها، چنین توافقی را تنظیم کرد.

به گفته وی، طرف روس "در اصل" آماده "دستیابی به نوعی توافق نامه چارچوب‌دار" است که صحبت در مورد تعیین جهات و پارامترهای اصلی کارهای بعدی را امکان پذیر می‌کند.

این دیپلمات روس تاکید کرد: اما ما فقط این گزینه را قبول داریم. ما (به این گزینه) نزدیک نشده‌ایم، من بر این (موضوع) تأکید می‌کنم و اصرار دارم که اخیراً به چنین توافقی با ایالات متحده نزدیک نشده‌ایم. تلاش‌های آمریکایی‌ها برای ارائه موضوع به گونه‌ای که گویی ما در آستانه چنین توافقی هستیم و چیز کمی به آن باقی مانده است و به دست خواهد آمد، مشخص نیست بر چه اساسی است.

ریابکوف تصریح کرد که اگر ایالات متحده با پیشنهادات فدراسیون روسیه موافقت کند، "حتی فردا" می‌توان به توافقنامه چارچوب‌دار در مورد تسلیحات دست یافت.

311311

کد خبر 1442015

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روسیه ایالات متحده آمریکا ایالات متحده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۱۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان اظهار داشت برای دولت جو بایدن درباره چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه وجود داشت. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان در کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت برای دولت بایدن درباره مواجهه با توافقنامه دوحه سه گزینه، عدم اصرار بر مشروط بودن توافق و تاکید به عقب نشینی و مبارزه با تروریسم، خروج از توافق و سرانجام پذیرش مشروط توافقنامه دوحه، وجود داشت.

وی افزود رئیس جمهور بایدن گزینه خروج مشروط نیروها از افغانستان را انتخاب نکرد در حالی که گزینه پذیرش مشروط توافق دوحه را توصیه کرده بودم.

خلیلزاد ادامه داد «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا هم نظر من را توصیه کرده بود اما افراد دیگری در دولت واشنگتن با این استدلال که طالبان حملات‌ خود را علیه نظامیان آمریکایی از سر می‌گیرند از پذیرش توصیه ما خودداری کردند.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان خاطرنشان کرد نخستین گام‌ها به سوی گفتگو درباره توافق با طالبان در دولت اوباما برداشته شده بود.

خلیلزاد: آمریکا امید به پیروزی برابر طالبان را از دست داده بودموافقت «بلینکن» با ارائه اسناد بررسی خروج نظامی آمریکا از افغانستان به کنگره خلیلزاد: خروج نظامیان آمریکایی دلیل تشدید جنگ در افغانستان نیست

خلیلزاد اظهار داشت کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا روند کامل عقب‌نشینی نظامی در سال 2021 را هدایت می‌کردند و در ماه آگست که خروج مرگبار اتفاق افتاد، تصمیم مهم درباره تعامل با طالبان از سوی شورای امنیت ملی دولت جو بایدن گرفته می‌شد.

وی خاطرنشان کرد دولت اشرف غنی با اصل آزادی زندانیان مخالف نبود بلکه با تعداد زیاد آن مخالف بود.

نماینده ویژه پیشین آمریکا در امور صلح افغانستان با اشاره به تاثیر خروج نظامی آمریکا تصریح کرد این روند تاثیر روانی داشت و بر موازنه قدرت برای دولت اشرف غنی تاثیر منفی گذاشت.

خلیلزاد درباره برنامه‌ریزی احتمالی وزارت خارجه آمریکا در افغانستان هم گفت که این وزارتخانه فاقد هرگونه برنامه‌ریزی بود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • واکنش بایدن به خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • بلینکن: اکنون زمان آن است که حماس وارد عمل شود