Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  ازلرستان،محمدرضا آذرخش با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا، آموزش‌های حرفه آموزی بصورت مجازی و تلفیقی ارایه می‌شود اظهار داشت: فنی حرفه‌ای در رشته‌های مختلف آموزش‌هایی را به متقاضیان ارایه می‌دهد که هدف اصلی مهارت آموزی برای تسهیل در ایجاد کسب و کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این راستا رشته‌های نرم افزاری کامپیوتر و اتوکد بصورت کاملا مجازی و رشته‌های مهارتی برق صنعتی، اتومکانیک، جوشکاری بصورت تلفیقی آموزش داده می‌شوند.

او بیان کرد: کلاس‌های آموزش تلفیقی سه روز در هفته بصورت مجازی و ۲ روز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حضوری جهت رفع اشکال برگزار می‌شوند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای لرستان گفت: در سال جاری ۲۹۳ حرفه آموزشی در فنی و حرفه‌ای استان آموزش داده می‌شود که از این مجموع ۱۵ حرفه بصورت کاملا مجازی و مابقی نیز بصورت تلفیقی برگزار می‌شوند.

آذرخش با بیان اینکه در نیمه نخست امسال یک میلیون و ۷۲۸ هزار و ۸۶۷ نفر ساعت آموزش ارایه داده شده است گفت: ۷۹ هزار و ۴۹۳ نفر ساعت در پادگان‌ها و علاوه بر این ۶۳ هزار و ۵۵۶ نفر ساعت هم از سربازارن وظیفه در محیط واقعی کار آموزش‌های لازم را دیده اند.

مدیر کل آموزش فنی حرفه‌ای لرستان گفت: ۱۲۹ هزار و ۴۶۰ نفر ساعت در زندانها، ۸ هزار و ۴۳۷ نفر ساعت در مرکز درمان اجباری معتادین بهبود یافته و ۱۳ هزار و ۶۶۱ نفر ساعت هم در مراکز درمانی تحت پوشش بهزیستی آموزش‌هایی را فرا گرفته اند تا بتوانند جذب بازار کار شوند.

او بیان کرد: همچنین ۵۸ هزار و ۴۱۵ نفرساعت در سکونت گاه غیر رسمی (حاشیه نشینی شهرها)، ۸۷۵ هزار و ۸۳۷ نفرساعت درکارگاه ثابت شهری، ۱۸۶ هزار و ۴۲۷ نفرساعت در کارگاه‌های روستایی آموزش‌های مختلف فنی حرفه‌ای را دریافت کرده اند.

آذرخش عنوان کرد: در کارگاه سیار شهری ۶۸ هزار و ۵۹۹ نفر ساعت، در کارگاه صنایع – اصناف ۲هزار و ۸۱۰ نفر ساعت، کارگاه صنایع – ضمن کار ۶ هزار و ۵۴۰ نفر ساعت آموزش فرا گرفته اند.

مدیرکل آموزش فنی حرفه‌ای لرستان اظهار داشت:چهار هزار و ۶۴۰ نفر ساعت در کارگاه عشایری،۲۲۰ هزار و ۶۱۵ نفرساعت در کارگاه مهارت آموزی در محیط واقعی کار و ۱۰ هزار و ۳۷۴ نفرساعت هم در مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی دانشگاه‌ها خدمات را دریافت کردند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای لرستان آموزش مجازی ویروس کرونا مهارت آموزی کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام ملایی هزاروندی ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای با تاکید بر اهمیت تحقق رشد تولید با مشارکت مردمی، اظهار کرد: در برنامه پیش‌بینی شده برای سال جاری مقرر شده است ۲۰ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۲۲ نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به ۱۹ گروه هدف در استان خوزستان ارائه بشود.

وی ادامه داد: این میزان تعهد آموزشی شامل ۶ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۷۰۰ نفرساعت در بخش دولتی و ۱۳ میلیون ۲۳۰ هزار و ۳۲۲ نفرساعت در بخش آمورشگاه‌های غیردولتی و آزاد در استان خوزستان خواهد بود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان عنوان کرد: برنامه امسال در چارچوب نهضت ملی مهارت‌آموزی و در راستای ارتقای وزن مهارت، توانمندسازی مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای، توسعه و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی و تربیت نیروی انسانی توانمند تدوین شده است.

وی افزود: چنانچه تقاضای آموزش در سال جدید بیش از تعهد ارائه شده باشد، ظرفیت آموزشی برای این کار فراهم است. حرفه‌های آموزشی بر اساس نیازسنجی آموزشی صورت گرفته تا زمینه کارآفرینی و اشتغال مولد و پایدار برای کارجویان شهری و روستایی، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.

ملایی هزاروندی با اشاره به اینکه این آموزش‌ها برای ۱۹ گروه هدف برنامه‌ریزی شده که در بخش خدمات، کشاورزی صنعت فرهنگ و هنر است، گفت: گروه‌های هدف این آموزش‌ها شامل آسیب‌دیدگان اجتماعی، افراد دارای معلولیت، دانش آموختگان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، دانش‌آموزان، زنان خانه‌دار، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، ساکنان سکونت‌گاه‌های غیررسمی، زندانیان، روستاییان، عشایر، مناطق محروم مرزی، سربازان، کودکان‌کار، متقاضیان مهارت آموزی، افراد دارای بیمه بیکاری، معتادان بهبود یافته و شاغلان بنگاه‌های اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد تعهد مهارت‌آموزی در بخش آزاد و غیردولتی ارائه می‌شود، یادآور شد: در استان خوزستان حدود ۵۵ مرکز ثابت دولتی و بیش از هزار و ۵۰۰ آزاد غیردولتی فعال هستند.

کد خبر 6098105

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • ساعت پخش زنده بازی النصر و الوحده‌ + پخش آنلاین
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • آینده سازان، پیروز فینال نخست لیگ دسته یک حرفه‌ای بسکتبال
  • اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان مشهدی