Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بسیاری از خانواده‌ها به صورت جمعی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و مشخص است که این آلودگی در خانواده‌ها اتفاق می‌افتد؛ در برخی از خانواده‌ها چند نفر از اقوام نزدیک به کرونا مبتلا می‌شوند که نشان از حضور در دورهمی‌های خانوادگی دارد.

به گزارش ایسنا؛ دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در جلسه نشست ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان که امروز (۱۹ مهرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر ۳۵ بیمارستان در خوزستان در حال درمان بیماران مبتلا به کرونا هستند اما هنوز از ظرفیت بیمارستان‌های ارتش استفاده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: برخی بیمارستان‌ها مانند بیمارستان امیرالمومنین(ع) تامین اجتماعی و فاطمه الزهرا(س) ناجا در اهواز بیمارستان‌های معین هستند و تمام ظرفیت این بیمارستان‌ها در اختیار بیماران کرونا قرار دارد.

ابول‌نژادیان با بیان اینکه در حال حاضر ۸۵۰ بیمار در بیمارستان‌های خوزستان بستری هستند، عنوان کرد: حدود ۲۳۰ نفر از این بیماران در بخش‌های مراقبت ویژه و حدود ۶۱۵ نفر در بخش‌های عادی بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تاکید بر لزوم توجه جدی شهروندان به کرونا، گفت: بیشترین رکورد بستری بیماران در پیک دوم کرونا در خوزستان، در سه چهار روز گذشته و به تعداد بستری ۱۱۰ نفر بوده است؛ متوسط بستری روزانه بیماران کرونا در خوزستان ۸۰ تا ۱۰۰ مورد است.

وی با بیان اینکه هنوز آمار موارد فوتی در خوزستان تک‌رقمی است، تصریح کرد: دو هفته پس از افرایش موارد مبتلایان، آمار بیماران مراقبت ویژه و سپس موارد فوتی بالا می‌رود. خواهش می‌کنیم سازمان‌ها همکاری کنند و اهتمام جدی به مصوبات ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان داشته باشند.

ابول‌نژادیان عنوان کرد: بسیاری از خانواده‌ها به صورت جمعی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و مشخص است که این آلودگی در خانواده‌ها اتفاق می‌افتد؛ در برخی از خانواده‌ها چند نفر از اقوام نزدیک به کرونا مبتلا می‌شوند که نشان از حضور در دورهمی‌های خانوادگی دارد بنابراین از همه مردم خواهش می‌کنیم برای مدیریت این وضعیت، دید و بازدیدها را متوقف کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ادامه داد: در اسفندماه و فروردین‌ماه مردم کمتر به دید و بازدید می‌رفتند و از کرونا ترس داشتند اما وضعیت پارک‌ها و بوستان‌های اهواز در شب‌های گذشته به گونه‌ای بود که نشان می‌دهد توجه و اهتمام مردم کاهش یافته است؛ امیدواریم این موضوع بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

وی بیان کرد: امروز نخستین پزشک شهید مدافع سلامت در بیمارستان رازی اهواز تشییع شد. این پزشک در تمام مدت شیوع کرونا در بیمارستان رازی در حال ارائه خدمت بود و پس از دو بار ابتلا، در نهایت شب گذشته جان باخت.

ابول‌نژادیان عنوان کرد: وضعیت امکانات بیمارستان‌ها خوب است اما در برخی شهرستان‌ها کمبود امکانات داریم. در بیمارستان رامشیر ICU و سی‌تی‌اسکن نداریم و در صورت نیاز، بیماران به ماهشهر منتقل می‌شوند. در حال تلاش هستیم تا شرایط فراهم شود و بیمار به شهرستان دیگری منتقل نشود.

وی در خصوص وضعیت داروهای تقلبی گفت: در خوزستان کاملا بر چرخه توزیع دارو مسلط هستیم. داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها از شرکت‌های پخش داروی مشخصی دارو را تهیه می‌کنند و اجازه تهیه دارو خارج از این چرخه را ندارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: خوشبختانه هیچ داروی تقلبی در خوزستان کشف نشده است. همه داروهای بیماران مبتلا به کرونا از طریق بیمارستان‌ها در اختیار بیماران قرار می‌گیرد و هیچ بیماری برای تهیه دارو به خارج از بیمارستان هدایت نمی‌شود.

وی در خصوص آمادگی کادر درمان برای مراجعه بیماران با عارضه تنگی نفس در پس نخستین بارش پاییزی، بیان کرد: بر اساس مصوبه شورای سلامت خوزستان، از مردادماه هرس درختان کنوکارپوس توسط شهرداری‌ها آغاز شد و درصد بالایی از درختان در شهرهایی که احتمال چنین اتفاقی بود، هرس شدند. بیمارستان‌ها همه داروهای تنفسی را دپو کرده‌اند و به کادر درمانی نیز آموزش‌های لازم ارائه داده شده است.

ابول‌نژادیان ادامه داد: با این وجود از شهروندان می‌خواهیم کسانی که در سالیان گذشته سابقه حمله تنفسی داشته‌اند، حتما قبل از بارندگی به پزشک مراجعه کنند. یکی از دلایل عمده‌ای که افراد در پی بارندگی دچار مشکل می‌شوند، التهاب راه‌های هوایی است که در این راستا باید کسانی که سابقه آسم، بیماری‌های آلرژیک یا حمله تنفسی داشته‌اند به پزشک مراجعه کنند و درمان شوند تا شانس بروز حمله تنفسی در این افراد کاهش یابد.

وی گفت: توصیه می‌شود شهروندان به محض ابرناک شدن هوا و از قبل از بارندگی، در منازل بمانند و در و پنجره‌ها را ببندند و حتما داروهای تنفسی را استفاده کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/0039Jc

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جندی شاپور اهواز رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز کرونا در خوزستان خانواده ها بیمارستان ها ابول نژادیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن