Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد فیاض‌پور در جلسه مدیران مدارس شهر صدرا با تاکید بر اینکه در ایام کرونا وظیفه سنگین و خطیری بر عهده فرهنگیان در سراسر کشور وجود دارد، گفت: فرهنگیان، دبیران و آموزگاران ما توانستند با برنامه‌ریزی خوب و مدون نقش خوبی را در جامعه در راه مبارزه با بیماری کرونا ترسیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: آنها با الگو گرفتن از نکات و مواردی از طرف سازمان بهداشت جهانی، وزارت بهداشت و درمان کشور و همچنین با به کارگیری راهکارهای تدریس این نکات در جامعه، مدرسه و خانواده‌ها نقش کلیدی را در راه مبارزه با کرونا ایفا کرده‌اند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: در این بین برخی معلمان زحمتکش نیز با ابتکاراتی قابل توجه سعی در تداوم امر آموزش و برقرای ارتباط هرچه بیشتر مجازی با دانش آموزان دارند، که باید تجربیات و خلاقیت آموزگاران در تدریس در اختیار همکاران قرار گیرد.

فیاض‌پور با اشاره به اشکالات موجود در عرصه تعلیم و تربیت، گفت: هرچند زیرساخت‌ها و تمام امکانات موجود برای تعلیم و تربیت و آموزش دانش آموزان به کار گرفته شده و از طرفی برنامه ریزی و تکاپویی قابل تحسین برای دانش آموزان ترسیم شده است اما فراموش نکنیم که باید به کلاس‌ها در فضای مجازی چاشنی شادی و نشاط نیز اضافه شود.

او با تاکید بر لزوم ارتباط دوسویه بین دانش‌آموزان و معلمان در بحث آموزش، گفت: نباید خلاقیت دانش آموزان را در تدریس فراموش کنیم شاید گاهی آنها راهی را برای تدریس و برای آموزش انتخاب کنند که از نظر همگی ما قابل تحسین باشند پس نباید ارتباط دوسویه با دانش آموزان مورد غفلت واقع شود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه ۲ شیراز نیز با اشاره به اینکه سال تحصیلی گذشته سالی بسیار سخت و نگران‌کننده‌ای برای تمام معلمان، دانش آموزان، اولیا و جامعه فرهنگیان بود، گفت: با برنامه ریزی خوب مدیران شایسته و همچنین بهره مندی از توانمندی معلمان توانستیم سال تحصیلی را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

محبوبه سامانیان بیان کرد: هر ساله فرآیند ثبت نام فراز و نشیب‌های زیادی را به همراه دارد به خصوص امسال که در ایام کرونا لازم بود حضور اولیاء در مدارس کمتر شود تا بتوانیم به نحوی از شیوع این ویروس منحوس جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کلاس های مجازی چاشنی شادی آموزش و پرورش فارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: اگر معلم جلوتر از پارادایم فکری دانش آموز حرکت نکند،‌ جا می‌ماند

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: معلمی که دانش امروزش با دانش چند سال گذشته یکی باشد، معلم خوبی نیست. معلم باید لحظه به لحظه حرکت جوهری داشته باشد و به تعبیر ملاصدرا، علم یک حقیقت هویتی و وجودی برای انسان است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

وی سه شاخص معلمی را علم، حلم و اخلاص دانست و گفت: کار معلمی حوصله و صبوری می‌خواهد، اگر دانش آموز در دوران ابتدایی، معلمان عالم و دارای حلم و صبوری و اخلاص ببیند، دلسوزی معلم را ببیند، در ذهن شان باقی می‌ماند.

معلم با پارادایم فکری دانش‌آموز باید جلوتر برود

استاد خسروپناه ادامه داد: الان وقتی معلمان دوره ابتدایی خودم را می بینیم، بدون ذره‌ای تأمل دست معلم‌های دوران مدرسه‌ام را می بوسم. اگر معلم با پارادایم فکری دانش آموز یا جلوتر از آن حرکت نکند،‌ جا می‌ماند و نمی‌تواند با دانش‌آموز گفت‌وگو و تعامل داشته باشد. این ربطی به گسست نسلی ندارند. زیست جهان معلم با زیست جهان دانش آموز، ‌معیار فاصله یا عدم فاصله است. هرچه زیست جهان دانش آموزان با زیست جهان معلمان نزدیک تر باشد، گسست کمتر است و هرچه دورتر، گسست بیشتر است. ولو اینکه سن معلم و دانش آموز کم باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به زمان تدریس خود، تصریح کرد: در اولین روز تدریس در دانشگاه؛ برای معلمان آموزش و پرورش یک درس داشتم. جالب است که بدانید معلمان دوره ابتدایی بنده در کلاس حضور داشتند. جلسات خوبی هم برگزار شد و این تجربه تدریس برای معلمان آموزش و پرورش تجربه نخست بنده بود.

وی  یادآور شد: زمانی‌که برای اولین بار برای تدریس به دانشگاه رفتم، سن زیاد نبود و سر کلاس درس برخی از دانش آموزان از من بزرگ‌تر بودند و برایم دشوار بود. چطور می توانستم مسائل را مطرح کنم. در کلاس سوال طراحی می کردم و با طراحی سوال ذهن دانشجویانی که در کلاس بودند، تحریک می شد و پاسخ می دادند و کلاس همراه با مشارکت دانشجویان برگزار می شد. ترم با استقبال خوبی از دانش‌آموزان مواجه می شد چون ما متکلم وحده نبودیم.

استاد خسروپناه ادامه داد: در اوایل سال بود و سوم راهنمایی بودم. معلم ریاضی آمد و یک معادله یک مجهولی در تابلو نوشت؛ اما من نتوانستم پای تابلو، مسئله را حل کنم. معلم نگاهی کرد و با نگاهش به من گفت که نمی توانی حل کنی؟! این برای من گران تمام شد. این نحوه برخورد معلم در ذهنم باقی ماند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: معلم کتک نزد و توهین و دعوا نکرد؛ اما این رفتار دلالت بر این داشت که چرا نمی‌توانی معادله یک مجهولی را حل کنی. این ذهن مرا درگیر کرد و من تصمیم گرفتم در ریاضیات و درس‌های دیگر کار کنم و در سال سوم راهنمایی درس‌های ریاضیات و هندسه را قوی یاد گرفتم که دیگران از من سوال می کردند. بزرگترین معلم که برای من درس آموز بود، آیات عالم بود. تمام طبیعت برای بنده یک کلاس درس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند
  • خسروپناه: اگر معلم جلوتر از پارادایم فکری دانش آموز حرکت نکند،‌ جا می‌ماند
  • موافقت با افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان
  • نواخته شدن «زنگ سپاس معلم» در اردبیل+فیلم
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند