Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@17:29:19 GMT

پزشک کاخ سفید: ترامپ دیگر ناقل کرونا نیست

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۳۶۷۲

پزشک کاخ سفید: ترامپ دیگر ناقل کرونا نیست

تارنمای خبری هیل گزارش داد : «شان کانلی» پزشک کاخ سفید بامداد یکشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا براساس معیارهای مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های این کشور می‌تواند به صورت امن از قرنطینه خارج شود.

پزشک کاخ سفید همچنین افزود که نمونه‌های گرفته شده در صبح شنبه از ترامپ نشان می‌دهد که او دیگر خطری برای انتقال بیماری به دیگران به شمار نمی‌آید؛ کانلی در عین حال مشخص نکرد که آیا آخرین آزمایش کرونای ترامپ منفی بوده یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ پنجشنبه دو هفته پیش مثبت اعلام کرد که او و همسرش مبتلا به کووید۱۹ شده‌اند و به قرنطینه خواهند رفت؛ اما فردای آن در پی وخامت حالش به بیمارستان نظامی والتر رید منتقل شد و تا دوشنبه در آنجا بستری بود.

رییس جمهوری آمریکا در حالی که به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری بود، برای دیدار هوادارانش که در خارج از بیمارستان تجمع کرده بودند، برای مدتی کوتاه با خودرو از مقابل آنان گذشت. هنوز مشخص نیست که آیا او این اقدام را با مشورت پزشکانش انجام داد یا خیر.

ترامپ دستکم از جمعه دو هفته پیش علائمی از این بیماری را نشان داد و به گفته پزشک کاخ سفید همان روز دو بار مجبور به استفاده از دستگاه اکسیژن شد. کاخ سفید تاکنون از اشاره به زمان آخرین تست منفی کرونای ترامپ یا انتشار جدول زمانی مربوط به تشخیص بیماری در او خودداری کرده است.

طبق دستورالعمل‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا، افراد بزرگسال با علائم خفیف تا متوسط کووید–۱۹ می‌توانند ۱۰ روز پس از ظهور اولین علائم بیماری در کنار دیگران باشند، به شرط آنکه تا ۲۴ ساعت بدون تب و دیگر علائم رو به بهبودی باشند. اما موارد حادتر، به مدت زمان قرنطینه بیشتری نیاز دارد.

مناظره دوم میان بایدن و رییس جمهوری آمریکا قرار بود ۱۵ اکتبر (۲۴ مهر) برگزار شود که ۱۴ روز از زمانی که برای اولین بار خبر ابتلای ترامپ به کرونا منتشر شد، می‌گذرد، اما پس از آنکه مسئولان برگزاری اعلام کردند که این مناظره به صورت مجازی خواهد بود، ترامپ آن را نپذیرفت و لغو کرد.

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ابتلای ترامپ به کرونا کاخ سفید ناقل کرونا پارسی خبر پزشک کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز
  • علائم فشار خون بالا
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند
  • جزئیات جدید از حادثه مرگبار مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی | پای ماده‌ی دیگر وسط آمد!
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی شیراز/ هیچ‌کس به کما نرفته/ مسمومیت با «متانول» نبوده است
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین پس از ورود به کاخ سفید