Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، به نقل از روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان، احمد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: با وجود وسعت بالا و پراکندگی جغرافیایی تاسیسات حوزه عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان، برنامه تولید این شرکت با تلاش و پشتکار کارکنان آن، به طور کامل محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: علیرغم شرایط سخت موجود با همت نیروی انسانی ضمن رعایت الزامات HSE، هیچگونه توقفی در امر تولید بوجود نیامده است.

محمدی همچنین به اقدامات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مسجدسلیمان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: این شرکت در زمینه مقابله با انتشار ویروس کرونا، مهار آتش سوزی مراتع و منابع طبیعی، بهسازی و مرمت جاده‌های مواصلاتی و اقدامات فرهنگی نیز دستاورد‌ها و اقدامات ارزشمندی داشته است.

قباد ناصری مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان نیز با اشاره به تحقق ۱۰۱ درصدی برنامه تولید نفت و گاز این شرکت در ۶ ماه نخست امسال گفت: تحقق همه تعهدات در مدت مذکور، نشانه تلاش بی‌وقفه، مجاهدت و همکاری صمیمانه تمام همکاران ما در شرایط دشوار کرونا و تحریم است.

او با اشاره به شرایط خاص جغرافیایی، گستردگی جغرافیایی و پراکندگی تأسیسات، تلاقی و نزدیکی خطوط لوله با رودخانه‌ها و دریاچه سدها، اظهار داشت: پایش مستمر و نظارت برای ایمن سازی خطوط لوله، چاه‌ها، تاسیسات و راه‌های ارتباطی در آستانه فصل بارش انجام خواهد شد.

شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان یکی از شرکت‌های پنجگانه بهره بردار تابع شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که براساس برنامه تولیدی تکلیفی ابلاغی از سوی شرکت ملی نفت ایران، راهبری و مدیریت میادین و تاسیسات نفت و گاز واقع در شمال استان خوزستان و بخش‌های از استان‌های ایلام و لرستان را در گستره‌ای به وسعت تقریبی ۲۷هزارکیلومتر مربع عهده‌دار است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید نفت تولید گاز مناطق نفت خیز شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۴۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

تین نیوز

قرارداد مشارکت در ساخت و راه اندازی دو ایستگاه شارژ خودرو و موتورسیکلت برقی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان میان شهرداری این شهر و شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز، معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره برداری از دو جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می گیرد.

حسین حق شناس با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعه خودروهای برقی در کلان شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه افزود: در راستای سیاست گذاری کلی حوزه حمل ونقل برای توسعه حمل ونقل پاک و زمینه سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی، تفاهم نامه ای بین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی منعقد می شود.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: دو جایگاه از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده، در حال احداث است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.هر ایستگاه شامل یک شارژر 60 کیلو وات شارژر سریع برای خودرو و دو شارژر AC موتورسیکلت است. 

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق شناس با بیان اینکه خدمات بهره برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره برداری از این ایستگاه ها توسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایل نقلیه برقی در آینده، احداث و راه اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و با توجه به توانمندی بخش خصوصی می توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسایل نقلیه برقی، نحوه شارژ آن ها و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان، یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت با حضور سازمان ها و شرکت های فعال در حوزه حمل ونقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل ونقلی با حضور شرکت های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه های دولتی با محورهای کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوعی، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل ونقل ریلی برگزار می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • تردد در خط ۵ مترو به روال عادی بازگشت
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد