Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@07:40:39 GMT

تلف شدن مجدد هزاران قطعه ماهی در سد سردشت

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۴۵۹۸

تلف شدن مجدد هزاران قطعه ماهی در سد سردشت

خبرگزاری آریا - رئیس اداره حفاظت محیط زیست سردشت از تلف شدن دوباره هزاران قطعه ماهی در دریاچه سد سردشت خبر داد و گفت: مدیریت کارشناسی مصرف آب باید لحاظ شود در غیر این صورت هر ساله شاهد تلفات زیست محیطی خواهیم بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست به نقل از هانا خبر، خالد بایزیدی اظهار داشت: پس از نمونه برداری و آزمایش های لازم از لاشه ماهی ها مشخص شد که هیچ گونه منشاء بیماری و یا آلودگی در آب وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با اشاره به اینکه امسال هم یک هزار قطعه ماهی در سد سردشت تلف شدند در خصوص دلیل این رویداد گفت: تلف شدن ماهی ها به دلیل کاهش آب رودخانه سد، کاهش اکسیژن و افزایش تراکم ماهی ها در واحد سطح است.
بایزیدی ادامه داد: در پی تولید 150 مگاوات برق از طریق سد سردشت آب زیادی به مصرف تولید برق می رسد، در کنار آن مصرف شرب و کشاورزی نیز وجود دارد، همه اینها سبب شده حجم آب سد کاهش یابد و در نتیجه با کمبود اکسیژن هزاران قطعه ماهی هر ساله تلف می شوند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سردشت تاکید کرد: در صورتی که برداشت آب از سد سردشت به شیوه های اصولی و کارشناسی مدیریت نشود قطعا هر ساله با این خسارت محیط زیستی و تلف شدن آبزیان به دلیل کاهش اکسیژن روبه‌رو خواهیم بود.
او اضافه کرد: در حال حاضر مکاتباتی در این زمینه با اداره کل استان انجام شده و در صورتیکه به شیوه های اصولی مصرف آب در سد سردشت مدیریت نشود، بهترین منطقه گردشگری سردشت به بیابان تبدیل خواهد شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گفت: در پی این فاجعه زیست محیطی تحت نظر کارشناسان این ماهی ها معدوم و در زیر خاک مدفون خواهند شد.
به گفته بایزیدی؛ سال گذشته نیز 5 هزار قطعه ماهی در دریاچه سد سردشت تلف شدند که بیشتر این ماهیان از نوع کپور بودند.
سال گذشته نیز رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سردشت در پی تلف شدن این تعداد ماهی لجن خوار احتمال آلوده شدن دریاچه با پساب های ته نشین شده را هم یکی از احتمالات در نظر گرفت و به خبرنگار کردپرس گفت: با ته نشین شدن پساب و فاضلاب های شهر و روستاهای مجاور دریاچه در عمق آب، فعالیت باکتری های بی هوازی افزایش پیدا می کند و سبب کمبود میزان اکسیژن در آب خواهد شد که این عامل می‌تواند سبب خفگی نوعی از ماهی به نام کپور باشد که در عمق آب زیست می‌کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس اداره حفاظت محیط زیست قطعه ماهی سد سردشت ماهی ها تلف شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۴۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد.

به گزارش تسنیم، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان