Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت درباره اجرای جریمه ماسک نزدن گفت: امکان جریمه افرادی که در کوچه و خیابان ماسک نمی‌زنند را نداریم. فعلا فقط در مکان‌های شلوغ مانند مترو و پاساژها و مراکز خرید متخلفان جریمه می‌شوند. جریمه نقدی در خیابان هم نداریم با استفاده از کد ملی خواهد بود که در صورت عدم پرداخت دو هفته‌ای، از یارانه کسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره چگونگی شناسایی متخلفان کرونایی و نحوه اخذ جریمه‌ از آنها، گفت: خدمت دهنده‌ها می‌توانند بخش دولتی یا بخش خصوص باشند که در هر دو گروه درخصوص جرایم و مجازات‌ها تاکنون نیز مشکلی نداشته‌ایم. کارمند بخش دولتی در صورت نزدن ماسک و عدم اطلاع به مافوق درمورد ابتلا به کرونا  جریمه‌ میشود که از حقوقش کسر می‌شود. در مورد واحدهای صنفی نیز از آنجایی که دارای پروانه کسب هستند؛ درصورت عدم رعایت پروتکل‌ها به راحتی می‌توانیم آنها را جریمه کنیم.

وی درباره نحوه جریمه افرادی که در خیابان‌ تردد میکنند و شاید شاغل نباشند، به ایسنا گفت: این افراد از طرق مختلف حتی بدون آنکه خودشان درجریان باشند و بدون گرفتن کارت ملی و شماره ملی،  با روش‌هایی از سوی نیروی انتظامی جریمه میشوند و میزان جریمه پس از تشخیص هویت می‌نشیند. ممکن است فرد فرد در جایی شاغلنباشد که جریمه از حقوقش کسر شود و یا در ابتدا جریمه را نپردازد اما، این بدهی در هویت و کارت ملی فرد نشسته است و در هرمرحله‌ای که بخواهد خدمتی دریافت کند قابل وصول خواهد بود.

فرهادی افزود: راه دیگر وصول جریمه‌ها نیز می‌تواند نشستن جریمه‌ها در سیستم دریافت یارانه‌ها باشد به این صورت که پس از اعلام نیروی انتظامی میزان جریمه‌ی فرد توسط بانک کسر می‌شود. 

وی با تاکید بر عدم برخورد فیزیکی نیروی انتظامی با مردم در خیابان‌ها برای جریمه‌ی نزدن ماسک، اظهار کرد: این جریمه برای تعداد انگشت شمار افرادی اعمال می‌شود زیرا عموم مردم تابع نظم و رعایت نکات بهداشتی هستند و جریمه‌ها چیزی نیست که قرار باشد به ضرر مردم باشد. برخورد با کسی که عمدا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کند مورد حمایت مردمی خواهد بود که خودشان پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند. 

وی درباره نحوه نظارت‌ها بر اجرای قوانین، تصریح کرد: برای هر سه گروه کارمندان دولتی، شاغلین بخش خصوص و صنوف و افرادی که جایی شاغل نیستند، نیروی انتظامی و کارمتدان بهداشت محیط همزمان باهم فعال هستند البته ؛گروه سوم طبیعتا وظیفه مستقیم نیروی انتظامی است. بر اساس مصوبه امروز مایقی کسانی که در سامانه SALAMAT.GOV.IR ثبت نام نکردند هم ثبت‌نام می‌کنند و یک هم روش نظارتی دیگر از طریق QRcode است. 

فرهادی درباره اخد جریمه از کارت ملی یا یارانه افراد، گفت: هر شهروند ایرانی شناسایی شده است و شخصیت اجتماعی دارد و پس از شناسایی نیروی انتظامی به راحتی جریمه را اعمال می‌کند البته شاید جریمه سریع‌الوصول نباشد اما بالاخره وصول می‌شود زیرا افراد زندگی اجتماعی دارند و نیاز به استفاده از کارت ملی خود دارند. البته معتقد هستم چون مردم به فکر خودشان و سلامتشان هستند می‌دانند وضع این جریمه‌ها به نفع خودشان است.

وی در پاسخ به این سوال که اگر خطایی در ثبت چهره، کدملی و... توسط نیروی انتظامی رخ دهد، فردی که اشتباها جریمه شده است چگونه می‌تواند اعتراض خود را ثبت کند؟، بیان کرد: رخ دادن چنین حالتی هم ممکن است اما مسیر به شکلی طراحی می‌شود که از طریق نیروی انتظامی قابل رسیدگی باشد. یکی از راه‌های اخذ جریمه با متخلفان کرونایی با مستند سازی تخلف است. فراموش نکنیم گام اول فرهنگسازی رعایت نکات بهداشتی است.

وی درباره استفاده از ماسک در خودروهای شخصی تک سرنشین، افزود: هدف ما بیشتر ناوگان حمل و نقل عمومی است اما زمانی که ماسک در جامعه اجباری شده است طبیعی است که حتی برای سفر با خودروی خود لازم باشد ماسک بزنید.

فرهادی تاکید کرد: قرار است جریمه‌ها مستقیما به حساب وزارت بهداشت ریخته شود. بر اساس مصوبه این جریمه‌ها فقط باید برای اقدام علیه کرونا استفاده شود.

همشهری‌آنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نیروی انتظامی جریمه ها کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: به علت بارش شدید باران و طوفان یک دستگاه ترانسفورماتور در خیابان شهید شاکری منطقه پردیس اهواز سقوط کرد.

عباس شیاری افزود: با وقوع این حادثه پس از اطلاع گروه‌های عملیاتی در محل حاضر و اقدام به جدا و عادی سازی خط ۳۳ هزار تغذیه کننده بخشی از منطقه پردیس نموده و در ادامه بار مصرفی مشترکین خیابان مذکور را بر روی ترانس‌های مجاور تقسیم کردند.  

وی ادامه داد: با اعلام هشدار هواشناسی و مدیریت بحران نیرو‌های عملیاتی شرکت توزیع برق اهواز در حالت آماده باش قرار دارند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز اظهار کرد: شهروندان در صورت وقوع هر گونه حواددث احتمالی در شبکه برق  با سامانه ١٢٢ تماس حاصل نمایند 

.

.

دیگر خبرها

  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • طرح «نور» اقدام بزرگ و شجاعانه نیروی انتظامی است
  • مردم حامی اجرای طرح نور نیروی انتظامی
  • قطعی برق در برخی مناطق شهرکرد
  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • رئیس قوه قضاییه: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • ماجرای کشف جسد زن جوان در باغ شخصی یک مرد
  • اژه‌ای: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • حمایت بانوان قزوینی از طرح نور