Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهلا روزبهانی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره برنامه مدارس و آموزشکده‌های نجف آباد در حوزه توسعه آموزش آنلاین اظهارکرد: تقویت پهنای باند اینترنت و تامین زیرساخت‌های سخت افزاری برای آموزش مجازی در مدارس، جزو اولویت‌های ما برای سال تحصیلی جدید خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین امکان تهیه آرشیو از کلاس‌های آموزشی ضبظ شده فراهم شده تا دانش آموزانی که به هردلیلی نتوانستند در کلاس حاضر شوند، بتوانند با استفاده از آرشیو از برنامه درسی عقب نمانند.

وی افزود: فرآیند آموزش در آموزشکده‌ها با مدارس مقداری متفاوت است؛ به همین دلیل برای جلوگیری از ایجاد وقفه در برگزاری کلاس‌ها، تداوم استفاده از سامانه اختصاصی مدارس سما را در دستور کار قرار داده‌ایم. اما سامانه دیگری با عنوان سامانه «سیما» از سوی تیم فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد نجف آباد طراحی شده است که درحال حاضر مشغول جایگزین کردن فعالیت‌های آموزشی در سامانه فعلی با سامانه سیما هستیم.

روزبهانی ادامه داد: سامانه سیما از سامانه‌های موجود بسیار توانمندتر است؛ تبادل تکالیف دانشجویان و دانش آموزان، انجام پروژه، برگزاری امتحانات، تبادل نظر در قالب اتاق‌های گفت وگوی مجازی و غیره از جمله امکانات این سامانه محسوب می‌شود که نسبت به سامانه‌های دیگر، عملکرد بهتری را خواهد داشت. امیدواریم در هفته‌های آینده بتوانیم این سامانه را برای انجام فعالیت‌های آموزشی آموزشکده‌ها و مدارس آماده کنیم.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی در فضای مجازی تصریح کرد: انجام طرح‌های پژوهشی مستلزم حضور دانشجویان و دانش آموزان است و لذا نبود آن‌ها باعث می‌شود که فعالیت‌های پژوهشی مورد غفلت واقع شود. ما برای رفع این مشکل، به آموزشکده‌ها ابلاغ کرده‌ایم که نزدیک به 50 درصد از پروژه‌های دانشجویی را برروی طرح‌های پژوهشی متمرکز کنند.

وی اضافه کرد: برای جبران کمبود نمره امتحانات مجازی در پایان ترم، به استادان به ویژه استادان دروس تخصصی ابلاغ کرده‌ایم که جشنواره ایده پردازی را برای دانشجویان برگزار کنند تا ایده‌های برتر شناسایی و برای عملیاتی کردن آن‌ها در قالب طرح‌های دانش بنیان، برنامه ریزی لازم صورت بگیرد. همچنین برای افزایش انگیزه دانشجویان در این زمینه، طرح‌های فناورانه در قالب طرح‌های پژوهشی عملیاتی خواهد شد تا علاوه بر بهره مندی از کسب نمره، مفاهیم درسی را به صورت تخصصی و کاربردی فرا بگیرند.

روزبهانی خاطرنشان کرد: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان سمای نجف آباد همچنان به فعالیت خود ادامه خواهد داد؛ برگزاری وبینارهای تخصصی با هدف افزایش مشارکت دانش آموزان و دانشجویان در حوزه پژوهشی، در دستور کار این باشگاه قرار گرفته است تا بتوانند با استفاده از ظرفیت مجازی ایده‌های خود را ارائه دهند و با استادان راهنما ارتباط بگیرند.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1076216 برچسب‌ها مدارس سما سما نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان آموزش مجازی شهلا روزبهانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مدارس سما سما نجف آباد دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان آموزش مجازی دانشگاه آزاد آموزشکده ها نجف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • چهارشنبه اوج فعالیت سامانه بارشی درکرمانشاه/دمای هوا کاهش می‌یابد
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد