Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:34:17 GMT

کیش،‌ نماد سازگاری سنت و مدرنیته است

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۵۴۵۵

کیش،‌ نماد سازگاری سنت و مدرنیته است

در این برنامه که دیشب با حضور مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش و جمعی ازهنرمندان در پارک نیلوفر کیش برگزار شد، سعید پورعلی با اشاره به این که هنر تغییر و تحول را جاودانه می سازد گفت: ما نمی‌توانیم بدون هنر نرم افزارهای دنیای مدرن را که یکی از وجوه شهرنشینی است، تقویت کنیم.عقلانیت و انسان مداری و شهرنشینی وجوهی است که می‌توان آنها را در در دنیای مدرن، از رنسانس به این طرف دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورعلی با بیان این که تفسیر هایی که از دنیای هنر و دنیای مدرن ارایه می شود،‌ نباید تزاحمی با سنت ایجاد کند، گفت: ظرفیت های سنت ظرفیت هایی است که همچنان برای سازگاری با دستاوردهای دنیای جدید می تواند تکیه گاه باشد. ما نمی توانیم سنت را کنار بزنیم و تصور کنیم تغییر می‌تواند پایدار و در حقیقت ریشه دارشود؛ بلکه جامعه ایرانی خودش تمدن ساز بوده است و با تفکر برآمده از سنت توانسته دستاوردهای بزرگی را به بشریت اهدا کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین دستاوردهای جدید شرق دریافت تجربه بشری دنیای مدرن وایجاد دادوستد بین آنها است تا فاصله و تضادی بین دستاوردهای سنت و مدرن ایجاد نشود، گفت: این رمزی است که شهر و شهروند را می تواند بدون تنش و بدون درگیری با یکدیگر همسازو همراه کند که به نظر من کیش یکی از نمادهای این سازگاری و این هم سویی است و انسان وقتی آثار را می‌بیند یک لحظه خودش را در تاریخ رها می کند. همچنین امیداورم که ما بتوانیم با چنین برنامه‌هایی بتوانیم از ظرفیت‌های دنیای مدرن و سنت برای ساخت کیش زیبا و کیشوند فاخر به خوبی استفاده کنیم.

در ادامه مراسم معاون گردشگری سازمان منطقه ازاد کیش با تبریک به هنرمندان این سمپوزیوم این مجسمه ها را تکه ای از ذهن دانست که به یادگار باقی خواهد ماند.

 خسرو نشان ادامه داد: این هنرمندان روزهای طاقت فرسایی را در کیش کار کردند. در روز هایی که پر از غبار سنگ بود و ناگزیر بودند گرمارا تحمل کنند و انرژی از خود گذاشتند که قطعا این انرژی از آثار آنها به کیشوندان و مسافران منتقل خواهد شد. وی با تقدیر از تلاش شرکت عمران، ابراز امیدواری کرد که با تدوام چنین برنامه‌هایی بتوان به یک "شهر- موزه" رسید.

ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش نیز با زنده دانستن شهرها گفت: ما می‌توانیم با خلق آثار هنری، زیبایی‌های بصری شهر را افزایش دهیم. جای افتخار دارد که ما توانستیم در این سمپوزیوم جمعی از بهترین هنرمندان را دورهم جمع و آثار زیبایی را خلق کنیم و امیدوارم با تلاش همکاران‌مان این حرکت‌ها تداوم داشته باشد و شاهد خلق آثار هنری در نقاط  مختلف کیش باشیم.

 در پایان این مراسم ازهنرمندان این سمپوزیوم،‌ شهریار رضایی، مهدی سلحشور، حسین کهفی، علی امینی‌فر، حمید محمدحسین، مرتضی شعبانی و مصطفی محسنی، تقدیر و تشکر شد.

شایان ذکر است، سمپوزیوم مجسمه سازی هفت سنگ با حضور هفت هنرمند مجسمه ساز کشورمان از ۲۵ شهریور در جزیره کیش آغاز به کار کرد.

وجه تسمیه نامگذاری این سمپوزیوم به نام هفت سنگ، تبدیل هفت قطعه سنگ بدون استفاده به سازه های هنری ارزشمند است.

برچسب‌ها کیش معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش جزیره کیش مدیریت شهری سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش جزیره کیش مدیریت شهری سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش کیش جزیره کیش مدیریت شهری سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی کیش اخبار کنکور سازمان منطقه دنیای مدرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ؛ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جزیره قشم گفت: این طرح در اجرای دستور رئیس جمهور در مسیر هوشمندسازی دستگاه هاست.
محمد حسن نامی افزود: با هوشمندسازی فرآیند‌ها و زیرساخت‌های مدیریت بحران به دنبال این هستیم که کمترین تلفات انسانی و حادثه دیده را در اثر وقوع حوادث طبیعی و در زمان بحران‌ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید؛ توزیع ۱۲۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت زلزله در هرمزگان
معاون اجرایی مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم گفت: با راه اندازی نخستین ایستگاه لرزه نگاری قشم، هوشمندسازی زیرساخت‌های مدیریت بحران در استان هرمزگان و جزیره قشم اجرایی می‌شود.
بهزاد پورمحمد افزود: تجهیزات دائمی لرزه نگاری پیش رفته با استاندارد‌های روز دنیا با توجه به اهمیت استراتژیک جزیره جهانی قشم در شش ماه آینده نصب و راه اندازی می‌شود.
وی گفت: برای تجهیز این ایستگاه سی میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم هم در این مراسم گفت: سالانه بیش از ۴ میلیون گردشگر وارد جزیره قشم می‌شوند و میلیارد‌ها دلار سرمایه‌گذاری از سوی فعالان اقتصادی در این منطقه آزاد انجام می‌شود که با ارتقای مسائل ایمنی می‌توانیم قشم را به یک جزیره پیشرفته و نوآور در کشور تبدیل کنیم.
پیغامی افزود: ایجاد ایستگاه لرزه نگاری قشم که جنوبی‌ترین نقطه برخورد دو پهنه حجاز و ایران به لحظ زمین شناختی است کمک شایانی به پایش مسائل و مخاطرات منطقه، هرمزگان و کل کشور می‌کند.

دیگر خبرها

  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • چیلیندری مدرن میراثی از دیتونا : بهترین مثال برای وقتی که درست می سازی و 50 سال بعد هم جوابه! (+تصاویر)
  • تأثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • تاثیر باور‌های فراشناختی بر میزان سازگاری فردی و اجتماعی
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن
  • دنیای بدون معلم، هرگز
  • برگزاری اولین جلسه سازگاری با کم آبی در سال 1403