Web Analytics Made Easy - Statcounter

وفایی نسب معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شهید صدوقی یزد گفت: از بابت کمبود اکسیژن در استان یزد دیگر نگرانی نخواهیم داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا وفائی نسب در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص سهم استان یزد از یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی در بحث کرونا گفت: تا این لحظه یک میلیارد یورو به صورت کامل به وزارت بهداشت پرداخت نشده اما بخشی از این مبلغ واریز و توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شهید صدوقی یزد اضافه کرد: این مبلغ در مرحله دوم و سوم پرداخت می شود که در مرحله سوم سهم استان یزد مشخص خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه استان یزد از لحاظ پزشکی، مهاجر پذیر است اذعان داشت: زمانی که بیماری کرونا وجود نداشت و بیماران از استان های دیگر به استان یزد می آمدند، استان از زیر ساخت های کافی برخوردار بود و به همین دلیل هیچ مشکلی بابت این موضوع در شرایط عادی نداشتیم.

وفائی نسب در مورد خدمات رسانی به بیماران غیر بومی در شرایط کرونا، گفت: الان استان یزد و کشور در شرایط خاصی قرار دارند و اگر بخواهیم در این شرایط به بیمار کرونایی از استان های دیگر خدمت رسانی کنیم، در بحث اکسیژن با کمبود مواجه خواهیم شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه شهید صدوقی یزد اضافه کرد: البته زیر ساخت های این مورد در حال بررسی است که تمهیدات لازم ازجمله خرید کپسول و ارتقاء اکسیژن سازی و خرید دستگاه ها در حال انجام و از این بابت دیگر نگرانی نخواهیم داشت.

وی بابت وضعیت پرستاران شرکتی در بیمارستان های استان یزد، گفت: دولت بابت پرستاران شرکتی وعده هایی داده که هنوز هیچ اتفاقی نیافته است و تنها 31 مجوز اضافه صرفاً برای کسانی که در دوره قبل در آزمون شرکت و نمره لازم را کسب کرده اند  صادر شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض نامشخص قلیان اکسیژن

عرضه «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در این روز‌ها تبدیل شده، موضوعی که ظاهرا طرحی مطالعاتی از سوی وزارت بهداشت به منظور جایگزینی قلیان اکسیژن با قلیان دخانی است.

هرچند بنابر اظهار دکتر غلامرضا حیدری، مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن»؛ این دستگاه هنوز تایید نهایی را نگرفته و نتایج مطالعات، ملاک تصمیم‌گیری درباره آن خواهد بود، اما این طرح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و متخصصان بویژه نسبت به آنچه که «گاز خنده» (اکسید نیتروژن) نام دارد، هشدار داده‌اند و از بابت سوءمصرف و تاثیرات مخرب آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در همین راستا دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، درباره طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن می‌گوید: قلیان‌ها محل رشد میکروب و قارچ‌ها هستند و هر پک سبب می‌شود مقدار زیادی قارچ و میکروب به قفسه صدری وارد شود. در همین راستا هم ورود هرگونه جسم یا ماده خارجی به ریه سبب آزار و اذیت می‌شود. 

وی با بیان اینکه ورود هرگونه ماده شیمیایی به بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود، افزود: هر ترکیبی از مواد شیمیایی که از طریق سیگار، قلیان و حتی هوای آلوده وارد بدن می‌شود، ممکن است در آینده موجب سرطان یا سایر بیماری‌ها شود. معتقدم، وزارت بهداشت نباید به موضوع طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن ورود داشته باشد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی درباره استفاده از نمونه انسانی در طرح‌های مطالعاتی گفت: هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

خسرونیا گفت: هنگامی که نسبت به انجام یک طرح تحقیقاتی اقدام می‌کنیم باید اخلاق پزشکی را در کانون توجه قرار دهیم. عوارض استفاده از قلیان اکسیژن هنوز مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که عوارض ناشی از استعمال این قلیان طی یک ماه یا حتی چند سال آینده بروز کند. با توجه به اینکه عوارض استفاده از این قلیان نامشخص است اجرای این طرح مطالعاتی در ۱۰ استان یک کار اشتباه است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • سردار رادان: آرام و قرار نداریم | برای عفت اسلامی درنگ نخواهیم کرد
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • نتانیاهو: با هیچ توافقی برای پایان جنگ غزه موافقت نخواهیم کرد
  • کمبود معلم در مدارس مازندران نخواهیم داشت
  • قلیان اکسیژن چیست و چه خطراتی می‌تواند داشته باشد؟
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • آیا همه خون‌ها قرمز هستند؟
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن