Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-08@11:35:54 GMT

نوشیدن چه مقدار چای در روز بی خطر است؟

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۵۶۹۳

نوشیدن چه مقدار چای در روز بی خطر است؟

یافته‌های جدید دانشمندان میزان کافی و استاندارد نوشیدن چای در هر شبانه روز را مشخص کرده است.

قدس آنلاین: میخائیل بوگمولوف متخصص غده‌های داخلی در روسیه طی مصاحبه با روزنامه «AiF» میزان نوشیدن روزانه  چای برای هر فرد به طوری که به سلامتی اش آسیبی وارد نشود، چهار لیتر چای دم کرده کم رنگ اعلام کرد.

به گفته این متخصص روسی هر فرد بالغ می‌تواند روزانه ۴۰۰ میلی گرم کافئین مصرف کند البته  این ماده فقط در چای و قهوه وجود ندارد و نوشابه، کاکائو، شکلات و نوشیدنی‌های انرژی زا نیز حاوی این ماده هستند، اما برای سهولت در محاسبه مصرف روزانه کافئین، معیار را قهوه قرار دادیم که هر واحد قهوه حاوی حدود ۱۰۰ میلی گرم کافئین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس هر لیتر چای دم کرده کم رنگ حدودا حاوی یک واحد قهوه است که از این رو می‌توان روازنه حدود ۴ لیتر چای نوشید. اما اگر چای دم کرده با رنگ متوسط باشد هر واحد قهوه آن حدود نیم لیتر است که براین اساس حداکثر دو لیتر می‌توان چای نوشید. در مقابل دوز روزانه چای غلیظ با ۴ واحد قهوه حدود ۱.۸ لیتر خواهد بود.


بوگمولوف افزود: خلاصه آنکه چای یک نوشیدنی بسیار سالم با مقدار ایده آل کافئین است، اما مصرف بیش از حد آن دشوار است و در عین حال مقدار زیادی آنتی اکسیدان مفید نیز در چای وجود دارد.

انواع چای های مفید

پیش از این یک متخصص تغذیه روسی دیگر نیز در مورد ویژگی‌های بی نظیر انواع چای سخن گفته و تاکید کرده بود که باید در فصل سرما به مقدار مناسب از آن نوشید.

انواع چای‌ها اکسیر سلامتی واقعی به حساب می‌آیند و در برابر بیماری‌هایی چون سرماخوردگی از بدن محافظت می‌کنند. این متخصص روسی ۳ نوع چای مفید برای سلامتی را  چای گل رز وحشی، چای هیبسکوس و چای زنجبیل ذکر کرده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: چای نوشیدن چای قهوه واحد قهوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته، 12 هزار افت کرد
  • گزارش روزانه بورس ۱۹ اردیبهشت؛ افت ۷۶۴۹ واحدی شاخص کل
  • فواید نوشیدن چای که باورتان نمی‌شود
  • شاخص بورس ۸ هزار واحد کاهش یافت
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در تهران به کجا رسید؟
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک