Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار نهاوند، گفت:طی 3 سال گذشته محدودیت‌های زیادی در حوزه راه، گردشگری و صنعت نهاوند رفع شده است.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، مراد ناصری صبح یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نهاوند که با حضور نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، امام‌جمعه و روسای دستگاه‌های اجرایی نهاوند برگزار شد، اظهار کرد: معتقدیم که مشکلات متعددی در محله دوخواهران وجود دارد و این گره چندین و چندساله ما را خسته کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه محدودیت ساخت‌وساز از اردیبهشت‌ماه سال جاری رفع شده است، گفت: این به معنای رفع مشکلات نیست اما پس از گذشت 41 سال اقدام مثبتی است که با حمایت‌های استاندار همدان محقق شد.

فرماندار نهاوند بابیان اینکه در حال حاضر مدیر پروازی نداریم، گفت: مدیران پروازی که رفتند متخصص و فنی بودند لذا اگر مدیر غیربومی متخصصی از دست دادیم باید مدیر توانمند و متخصصی را هم جایگزین آن کنیم.

وی بابیان اینکه مدیر میراث فرهنگی را به‌اجبار نگه‌داشته‌ایم چراکه تخصص او در حوزه لائودیسه است، گفت: لائودیسه بخشی از تاریخ نهاوند است و قابل‌حذف نیست و پاک کردن صورت‌مسئله جایز نیست باید به رفع مشکل کمک کرد.

با کمک استاندار و نماینده باید مشکلات را به حداقل رساند.

ناصری تصریح کرد: شرایط موجود و حتی پیش رو بسیار حساس و دشوار است، سیل و بحران‌های مختلفی را تجربه کرده‌ایم، نارضایتی هست و مدیریت‌شده حالا هم بحران عالم‌گیر کرونا که باز نیازمند مدیریت و همراهی همین مردم و مسئولین است.

وی گفت: ماهم مثل نماینده تمایل داشتیم دوران بهتری مدیر بودیم یا مسولیت داشتیم اما فعلاً شرایطی داریم که از اوایل دهه شصت سخت‌تر است.

فرماندار نهاوند با اشاره به اینکه شانس و امتیاز ما داشتن این مردمی است که با نجابت همراهی کرده‌اند، گفت: در اوج تحریم‌ها (طی سه سال گذشته) گره و مشکل بسیاری از زیرساخت‌های نهاوند ازجمله راه،گردشگری و صنعت و غیره باز یا رفع شد.

وی گفت: برای کلنگ زنی محور دهفول برزول یکی از افرادی که  خودش را به آب‌وآتش زد تا تعهد ایجاد شود بنده بودم ، هرچند بدون اعتبار بود، اما حالا به اعتبار رسیده است و در حال اجرا است.

معتقدم مدیری که اهل ریسک نباشد به هیچ باخته است!

ناصری ادامه داد: یک ام آر آی داریم حالا با هر کیفیتی، به ۳دستگاه دیگر نیازمندیم، بخش خزل خودش یک فرمانداری و شهرستان است که باید مراکز درمانی‌اش تجهیز شود.

وی گفت: عمر خدمت دولت فعلی در حال پایان است، باید به مردم اطمینان دهیم ۸ماه پایانی دولت منسجم‌تر از گذشته به کار و خدمت خود ادامه خواهیم داد.

فرماندار نهاوند، خاطرنشان کرد: حتی در آستانه انتخابات هم اجازه اختلال در اجرای کارها را نخواهیم داد که اصلاً فراموش کنند دولت در حال اتمام است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امام جمعه نهاوند فرماندار نهاوند کرونا لائودیسه فرماندار نهاوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۶۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اعلام این خبر افزود: اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق با ابلاغیه وزیر نیرو در حال انجام است به طوری که حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع ماهانه تا ٢ هزار میلیارد تومان و به صورت هفتگی شارژ خواهد شد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در سال جاری از طریق بورس بخش مهمی از بدهی‌های صنعت برق پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در گذشته مشترکان بالای ٥ مگاوات ملزم به تأمین برق مورد نیاز خود از بورس بودند و در سال گذشته هم الزام خرید برق مورد نیاز از بورس به مشترکان بالای یک مگاوات ابلاغ و در مجموع سال گذشته ٣ تراوات ساعت برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شد.

وی هدف گذاری انجام شده برای تأمین برق مورد نیاز از بورس را در برنامه هفتم توسعه تا ٦٠ درصد مجموع برق کشور عنوان کرد و گفت: بر اساس هدف گذاری مقرر شده که ٢١٠ تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس یا قراردادهای دوجانبه تأمین شود به طوری که در سال اول برنامه هفتم تا ٣٠ درصد و در سال پایانی این میزان به ٦٠ درصد از مجموع برق مصرفی کشور خواهد رسید.

سخنگوی صنعت برق این اقدام را گامی مهم در جهت اصلاح اقتصاد برق و توقف موتور تولید بدهی در این صنعت دانست و تصریح کرد: با این اقدام ارتباط مستقیم میان خریدار و فروشنده برقرار می‌شود و نقش دولت در این بازار به حداقل خواهد رسید و به توسعه رقابت، شفافیت قیمت، توسعه و رونق نیروگاه‌ها به دلیل دریافت نقدی پول از بورس و… کمک خواهد کرد. از سوی دیگر این اقدام به استقلال مالی شرکت‌های توزیع نیز کمک خواهد کرد که امیدواریم در ٦ ماه دوم امسال از طریق اخذ مصوبات لازم، این هدف محقق شود.

رجبی مشهدی با اشاره به اینکه بر اساس قانون مانع زدایی از صنعت برق مطالبات بخش خصوصی باید در طول ٣ سال پرداخت شود، خاطرنشان کرد: سال گذشته موفق به پرداخت ٣٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق شدیم، اما هنوز هم حدود ١٠٠ هزار میلیارد تومان به پیمانکاران، سازندگان و… بدهی داریم، اما امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تعریف شده، بتوانیم این مطالبات را پرداخت و موتور تولید بدهی را نیز با تغییرات انجام شده، متوقف کنیم.

کد خبر 6091042 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • نشست تخصصی مدیر توزیع برق سلماس با فرماندار
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • قدردانی فرماندار رفسنجان از عملکرد گروه جهادی شهدای صنعت مس سرچشمه