Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمد پنبه‌چی یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : براساس آخرین بررسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با وجود تنگناهای مالی ناشی از شیوع ویروس کرونا و تحمیل هزینه های مازاد بر دانشگاه موفق شده تا  بین ۱۰ تا ۱۲ ماه از مطالبات نیروهای در خدمت خود شامل کارانه و اضافه کار پزشکان، پرستاران ، کادر درمانی، کارکنان ستادی ، اورژانس ۱۱۵ ، کادر بهداشتی و آموزشی را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت : دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای قدردانی از زحمات کادر درمانی و سایر نیروهای ستادی و تدارکاتی که در راستای مقابله با ویروس کرونا در حوزه سلامت همکاری دارند، به دنبال به روز رسانی مطالبات خادمان خود در تمام حوزه های درمانی ، بهداشتی و آموزشی است.
دکتر پنبه چی اظهارداشت : علاوه بر این ، دانشگاه برای تجهیز مراکز درمانی جهت خدمات رسانی بهتر به بیماران کرونایی از جمله خرید تجهیزات مورد نیاز شامل دستگاه های اکسیژن ساز، وسایل حفاظتی و محافظی فردی و داروهای مورد نیاز بیماران در بیمارستان های دولتی تحت پوشش تاکنون بیش از سه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه کرده است.
وی افزود : به طور میانگین ماهانه دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای پرداحت حق الزحمه کادر درمانی خود شامل کارانه و اضافه کار و خرید تجهیزات بیمارستانی مقابله با ویروس کرونا حدود یک هزار میلیارد ریال هزینه می کند.
پنبه چی گفت : با وجود تنگناهای مالی ناشی از شیوع ویروس کرونا ، میزان هزینه ای که دانشگاه برای خرید تجهیزات و لوازم پیشتبانی و تدارکاتی مقابله با این ویروس انجام داده بی سابقه بوده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران در عین حال اولویت این دانشگاه را در تخصیص اعتیار به روز رسانی و پرداخت بموقع مطالبات کادر درمانی اعلام کرد.
بنا بر آنچه که سخنگوی وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد : براساس قانون کارانه کادر درمانی از محل درآمدهای اختصاصی بیمارستان ها باید پرداخت شود و کم شدن درآمدهای بیمارستانی موجب شده تا کارانه با تاخیر مواجه شود و برای جبران این کار پرداخت اضافه کار از کارانه جدا شد تا اضافه کار ماهانه همراه با حقوق پرداخت شود.

سازمان برنامه و بودجه هم برای به روز رسانی کارانه و اضافه کاری کادر درمانی و بیمارستانی حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب کرد که تا پایان مهرماه با این اعتبار مطالبات معوقه این گروه پرداخت خواهد شد.
براساس اعلام رسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مجموع بیش از۲۰ هزار پرسنل دارد که حدود ۱۲ هزار نفر از آنها کادر درمانی هستند.

برچسب‌ها مازندران دانشگاه های علوم پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران دانشگاه های علوم پزشکی بهداشت و سلامت مازندران دانشگاه های علوم پزشکی بهداشت و سلامت اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی مازندران ویروس کرونا کادر درمانی اضافه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • شهادت ۱۰ هزار زن فلسطینی در جنگ غزه
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری