Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان‌های وزارت دادگستری آمریکا و دفاتر دادستان کلی ایالتی سرگرم بحث در خصوص راههای محدود کردن قدرت بازار گوگل و وادار کردن این شرکت به فروش مرورگر وب کروم و بخش‌هایی از کسب و کار تبلیغاتش هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مقامات آمریکایی سرگرم تحقیقات در خصوص نقض قوانین ضد انحصارطلبی توسط گوگل و طرح شکایت از این غول فناوری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحثهای مذکور ممکن است راه را برای نخستین تجزیه یک شرکت آمریکایی در چند دهه اخیر به دستور دادگاه هموار کند. فروش اجباری داراییها همچنین ضربه بزرگی برای گوگل خواهد بود که از مرورگر کروم به عنوان محبوبترین مرورگر وب دنیا برای کمک به موتور جست و جوی خود که برای درآمدهایش کلیدی به شمار می رود، استفاده کرده است.

منابع آگاه اظهار کرده اند مذاکرات درباره نحوه رسیدگی به کنترل گوگل بر بازار جهانی ۱۶۲.۳ میلیارد دلاری تبلیغات دیجیتالی ادامه دارد و هنوز هیچ تصمیم نهایی گرفته نشده است. اما دادستانها از کارشناسان فناوری تبلیغات، رقیبان صنعتی و ناشران رسانه برای اقدامات احتمالی به منظور تضعیف سلطه گوگل درخواست کرده اند.

وزارت دادگستری آمریکا به طور جداگانه در حال آماده سازی یک شکایت ضد انحصارطلبی است که در آن گوگل به سوءاستفاده از کنترل خود بر بازار جست و جوی آنلاین متهم شده است. این شکایت که بزودی اعلام خواهد شد، احتمالا شامل استفاده گوگل از سیستم عامل اندروید برای کمک به گسترش نفوذ موتور جست و جوی این شرکت خواهد بود.

طرح این شکایت از گوگل با تفحص فزاینده سیاستمداران دموکرات و جمهوریخواه در واشنگتن از غولهای فناوری شامل فیس بوک، آمازون، اپل و گوگل در خصوص مسائلی مانند حذف رقیبان، استفاده از اطلاعات خصوصی کاربران و نحوه عملکردشان در قبال انتشار اطلاعات نادرست در دوره تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری همزمان شده است.

مرورگر وب کروم که گوگل در سال ۲۰۰۸ معرفی کرد و بزرگترین سهم بازار را در آمریکا دارد، در مرکز اتهام زنی رقبا به گوگل قرار دارد و آنها مدعی هستند که این غول جست و جوی آنلاین از دسترسی به تاریخچه وب کاربران برای کمک به کسب و کار تبلیغاتش استفاده می کند.

اگر دادستانها از گوگل نخواهند کروم را بفروشد ممکن است خواستار دستور دادگاه برای محدود کردن استفاده گوگل از اطلاعات بدست آمده از کروم برای کمک به محصولات دیگرش شوند.

بر اساس گزارش پولیتیکو، کنترل گوگل روی فناوری تبلیغات دیجیتالی به خرید سال ۲۰۰۷ شرکت دابل کلیک برمی گردد. این شرکت به وب سایتها و تبلیغات کنندگان کمک می کرد تبلیغات آنلاین را نمایش دهند. کمیسیون تجارت فدرال در آن زمان این خرید را بررسی و با چهار رای موافق در برابر یک رای مخالف موافقتش را اعلام کرد. یکی از کمسیونرهایی که به نفع این توافق رای داده بود، به روزنامه نیویورک تایمز اظهار کرد: اگر وی آنچه را که اکنون می داند، در آن زمان می دانست با این ادغام مخالفت می کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گوگل نقشه جدید دولت آمریکا برای کمک جست و جوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش­ جام جم آنلاین، چندین دهه است که ایالات متحده مانند این روزها صحنه تظاهرات دانشجویان نبوده است. نقطه های قرمزی که روی نقشه مشخص شده، آن دسته از دانشگاه های آمریکا است که پلیس به آن ها حمله ور شده و تعدادی از دانشجویان و اساتید را بازداشت کرده است اما نقاط زردی که روی نقشه روشن شده، مربوط به دانشگاه هایی است که صحنه اعتراضات بوده اما موردی از برخورد خشن پلیس در آن ها ثبت نشده است.

این تظاهرات بی سابقه به منظور اعلام همبستگی با مسئله فلسطین به بیش از ۵۸ دانشگاه، موسسه و دانشکده در سراسر آمریکا راه یافته است اما تظاهرات در برخی از این دانشگاه ها قوی تر و تاثیرگذار تر بود.

دانشگاه اوهایو در ایالت اوهایو در شرق آمریکا شاهد یورش پلیس آمریکا و حمله به دانشجویان اعتصاب کننده بود و عده ای از این دانشجویان بازداشت شدند.

دانشگاه جرج واشنگتن: در نیویورک محوطه دانشگاه جرج واشنگتن مملو از چادرهایی بود که دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه آن ها را نصب کردند. به دانشجویان بیرون دانشگاه اجازه ورود به محوطه دانشگاه داده نشد.

دانشگاه مینه سوتا: در شمال ایالات متحده دانشجویان دانشگاه مینه سوتا به تظاهرات حمایت از فلسطین ملحق شدند و توقف نسل کشی را خواستار شدند.

دانشگاه کالمر: در ایالت تگزاس دانشجویان دانشگاه کالمر به تظاهرات ادامه دادند. این دانشگاه شاهد بازداشت هایی بود که باعث نشد دانشجویان دیگر تظاهرات را از سر نگیرند.

دانشگاه آتلانتا: در دانشگاه آتلانتا در ایالت جورجیا خشونت شدید بود. نیروهای امنیتی  عده‌ای از دانشجویان و اعضای هیئت علمی را بازداشت کردند اما این بازداشت ها تظاهرات و خیزش اعتراضی را در این دانشگاه متوقف نکرد.

دانشگاه کلمبیا: مهم‌ترین دانشگاهی که صحنه تظاهرات دانشجویی بود و در این تظاهرات پیشرو بود، دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک است. دانشجویان و اعضای هیئت علمی این دانشگاه شب و روز به برگزاری تظاهرات ادامه می دهند و بازداشت ها سبب نشده است به تظاهرات ادامه ندهند.

دیگر خبرها

  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • انتشار جزئیاتی بیشتر از هوش‌مصنوعی آیفون/ پای غول‌های فناوری در میان می‌آید!
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • از نقشه‌های آمریکا با خبر هستیم
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را به علت حمایت از مظلومان غزه اخراج کرد
  • دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی