Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ با این‌که نایب رئیس مجلس ‌دستور به ایجاد ۳ هکتار از زمین ۱۳ هکتاری بنیاد مستضعفان زنجان به فضای سبز کرده بود اما در تصمیمی متناقض، مسئولان ‌شهرداری قریب به ۶۵ درصد این مساحت را به فضای سبز اختصاص داده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ششم شهریور ماه بود که علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برای بازدید و اخذ تصمیمات در ارتباط با برخی از پروژه‌ها زنجان وارد این استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این پروژه‌ها که بیش از چند دهه است به دلیل اختلاف ارگان‌هایی همچون شهرداری و بنیاد مستضعفان بی‌ثمر به حال خود رها شده است، زمین 13 هکتاری متعلق به بنیاد مستضعفان در شهر زنجان است. این فضا مورد اعتراض شدید مردم این منطقه قرار دارد، چراکه ناهنجاری‌های اجتماعی در این محدوده همواره در حال رخ دادن است.

با این وجود نیکزاد پس از بازدید از محل مذکور، در جلسه‌ پروژه‌های عمرانی که با حضور استاندار، امام جمعه، شهردار و مسئولان استانی برگزار شد، مقرر کرد تا 10 هکتار از زمین مذکور تبدیل به منطقه مسکونی توسط بنیاد شود و سه هکتار توسط شهرداری به فضای سبز تبدیل شود. اما سوال این است بعد از گذشت بیش از 40 روز از سفر نیکزاد به زنجان زمین 13 هکتاری بنیاد مستضعفان در چه مرحله‌ای قرار دارد و چه تصمیماتی در این راستا اخذ شده است؟

حبیب‌‌ ملایی یگانه شهردار زنجان در گفت‌وگو با  تسنیم در مورد زمین 13 هکتاری شهید هاشمی‌نژاد اظهار داشت: این زمین که در مالکیت بنیاد مستضعفان قرار دارد بیش از 40 سال است که به حال خود رها شده است.

وی به کاربرد زمین اشاره کرد و افزود: این زمین 13 هکتاری در طرح‌های تفصیلی سال‌های 68 و 88 به صورت فضای سبز تعریف شده که بخشی از این زمین در معبر و بخشی دیگر خارج از معبر واقع شده و قسمتی هم که در حال حاضر میدان ولیعصر می‌باشد جز همین پلاک است.

شهردار زنجان به توافق بین شهرداری و بنیاد مستضعفان اشاره کرد و گفت: طبق آخرین توافقی که مسئولان شهرداری با بنیاد مستضعفان با حضور مسئولان استانداری و اعضای شورای شهر صورت گرفت قرار شد 35 درصد از زمین در اختیار مالک قرار گیرد و مابقی زمین یعنی حدود 65 درصد به شهرداری برای ایجاد معبر و فضای سبز اختصاص داده شود.

3 انتصاب جدید در بنیاد مستضعفانسایه سنگین کرونا بر روی کسب و کار دستفروشان/ سکوت شهرداری برای ساماندهی دستفروشان ‌تورم نیروی انسانی ناکارآمد در شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد بیداد می‌کند

وی بیان کرد: ما منتظریم که این موضوع از کمیسیون ماده پنج قطعی ‌شود و پس از اینکه مصوبه به شهرداری ابلاغ شد برنامه‌ریزی‌های لازم برای احداث پارک با امکانات مناسب از جمله ایجاد فرهنگسرا، نمازخانه، سرویس بهداشتی ایجاد شود.

اما آن‌چه که مسلم است، این موضوع است که صحبت‌های مسئولان شهرداری خلاف آنچیزی است که در سفر نائب رئیس مجلس به استان صورت گرفت چرا که در آن جلسه مقرر شد سه هکتار از مساحت 13 هکتاری زمین متعلق به شهرداری باشد، اما طبق گفته شهردار زنجان باید 65 درصد از این زمین متعلق به شهرداری قرار بگیرد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان زمین 13 هکتاری فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۷۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ کاوش در گستره وسیع فضا، ما را با برخی از شگفت‌انگیزترین پدیده‌های آسمانی روبه‌رو می‌کند. طیف متنوعی از اجرام به دور خورشید می‌چرخند و گهگاه ما را غافلگیر می‌کنند. دنباله دارها مانند گلوله‌های برفی بزرگ یخی هستند که در فضا در حال گشت و گذار هستند. آنها وقتی به خورشید نزدیک می‌شوند دمی درخشان دارند. آنها را به عنوان مسافران کیهانی در سفر در منظومه شمسی در نظر بگیرید. از جمله مشهورترین دنباله دارهای که ممکن است نام آنها را شنیده باشید، دنباله دار هالی است. بررسی دنباله دارها جذاب است زیرا دانشی نو را از روزهای اولیه منظومه شمسی و نحوه شکل گیری آن به ما می‌دهد.

سیارک ها اجرام سنگی هستند که به دور خورشید می‌چرخند و بیشتر در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری یافت می‌شوند. آنها در اشکال و اندازه های مختلف، از سنگریزه ها گرفته تا تخته سنگ های غول پیکر وجود دارند. گاهی اوقات، سیارک ها ممکن است از مدار خود خارج شوند و به سمت زمین بیایند. هنگامی که آنها وارد جو زمین می‌شوند به شهاب سنگ تبدیل می‌شوند.

هنگامی که یک شهاب سنگ وارد جو زمین شود، در اثر اصطکاک با هوا می‌سوزد و رگه ای از نور در آسمان به نام شهاب ایجاد می‌کند. گاهی اوقات، یک شهاب سنگ از سفر آتشین خود جان سالم به در می‌برد و بر روی زمین فرود می‌آید. دانشمندان شهاب‌سنگ‌ها را بررسی می‌کنند تا درباره موادی که میلیاردها سال پیش منظومه شمسی ما را تشکیل داده‌اند بیشتر بیاموزند. همچنین گهگاه بارش‌های شهابی به وقوه می‌پیوندد. این اتفاق زمانی می‌افتد که زمین از میان دنباله‌ای از گرد و غبار و زباله‌هایی که یک دنباله‌دار بر جای گذاشته است می‌گذرد. این زباله ها در جو می‌سوزند و نمایشی دیدنی ایجاد می‌کنند. یکی از معروف ترین بارش های شهابی، بارش برساوشی است که هر سال در ماه اوت اتفاق می‌افتد.

اکنون که از دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها بیشتر می‌دانید، به یاد داشته باشید که هر چند وقت یک‌بار به آسمان شب نگاه کنید! چه کسی می‌داند، شاید تصادفاً چشم‌تان به این بازدیدکنندگان شگفت انگیز از فضا خورد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احداث باغ بانوان بوستان «کرامت» جزو اولویت‌های شهرداری باشد
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا