Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، "رئیس جمهور یک دیوانه نامتعادل است". این عبارتی است که مکسین واترز (نماینده دموکرات مجلس آمریکا) در توییت اخیرش در وصف دونالد ترامپ به کار برد. واترز این عبارت را به جهت حمایت ترامپ از گروه‌های شبه نظامی سفید پوست تندرو در آمریکا به کار گرفت.

برگ برنده‌ای که ترامپ در آستین پنهان کرده است

مدتی است توییتر پر شده از انتقاد گروه‌های دموکرات از ترامپ بابت عدم اعلام برائتش از گروه‌های تندرو راست و نئونازی‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آتش زمانی شعله ور شد که ترامپ حاضر نشد در نخستین مناظره انتخاباتی خود از این گروه‌ها اعلام برائت کند. حالا بسیاری از دموکرات‌ها معتقدند بدون شک ترامپ در پشت پرده قدرت گیری این گروه‌ها قرار دارد. علت این اتهام چیست؟ بدون شک خود ترامپ.

رئیس جمهور آمریکا در مناظره تلویزیونی اش با بایدن در پاسخ به دعوت کریس والاس، مجری برنامه به محکومیت خشونت راست افراطی و طرفداران برتری نژاد سفید، از اعضای گروه شبه‌نظامی پسران مفتخر (Proud Boys) خواست تا عقب بنشینند، آماده باشند و در حال حاضر به پلیس و نیرو‌های امنیتی اجازه بدهند کارشان را انجام دهند.

در مورد این گروه توضیح خواهیم داد. آنچه فعلا باید روی آن متمرکز شویم دستور آشکار ترامپ به آرامش موقتی یک گروه خشن افراطی است. علت ترس دموکرات‌ها مشخص است؛ ترامپ بار‌ها از احتمال تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ سخن گفته است.

بسیاری از تحلیلگران مثل جیم لوب (سردبیر لوبلاگ) از احتمال جنگ داخلی در آمریکا در صورت عدم پیروزی ترامپ در انتخابات سخن گفته اند. حالا مشخص شده که بازوی ترامپ در این شورش احتمالی همین گروه‌های شبه نظامی هستند.

الکسندریا اوکاسیو کورتز (نماینده دموکرات و سوسیالیست کنگره) در توییتر خود انتقاد شدیدی را متوجه ترامپ بابت حمایتش از این گروه‌ها کرده است. کورتز معتقد است اصولا اسم گروه‌های راست افراطی و مسلح را نباید "شبه نظامی" یا "میلیشیا" گذاشت. علت این است که واژه میلیشیا بالذت بار منفی ندارد و به نیرو‌های مسلحی گفته می‌شود که از شهروندان عادی تشکیل شده باشند. به همین دلیل کورتز معتقد است که باید نام گروه‌های نئونازی یا مسلحین راست افراطی را گروه‌های خراب کار (gangs) یا تروریست گذاشت و با این نامگذاری جدید آن‌ها را قانونا متوقف کرد.

با این حال، مشخص است که ترامپ به این گروه‌ها احتیاج دارد. گروه‌هایی که ابتدا در دهه ۹۰ ظهور کردند، اما پس از مدتی خاموشی مجددا پس از ورود ترامپ به کاخ سفید رستاخیز نمودند. ابتدا حادثه شارلوتزویل در ویرجینا بود که نشان داد این گروه‌ها چقدر قدرتمند هستند. بعد از آن، اما در راهپیمایی‌های مربوط به قتل جرج فلوید، تظاهرات ضد ممنوعیت حمل اسلحه و به خصوص اجتماعات مربوط به لغو قانون منع آمد و شد و قرنطینه در ایام کرونا، این گروه‌ها قدرت نمایی نموده و نشان دادند واقعا بازوی شبه نظامی دونالد ترامپ در لحظات حساس هستند.


دو بازوی خیابانی ترامپ را بشناسید

پسران مفتخر یا جهنمی؟

راست‌های افراطی طیف و گروه‌های بسیاری را شامل می‌شود. مهم‌ترین این گروه‌ها، یکی گروه "پسران مفتخر" است و دیگری "جنبش بوگالو".

در مورد گروه پسران افتخار، مطالب زیادی نوشته شده است. علت این اتفاق نام بردن ترامپ از آن‌ها است. تنها دقایقی پس از پایان مناظره اول انتخاباتی، پسران مفتخر در شبکه‌های اجتماعی دریافت پیام از دونالد ترامپ را جشن گرفتند. این سازمان شبه‌نظامی پیام رئیس جمهوری را به لوگوی خود در شبکه‌های اجتماعی اضافه کرد: «عقب بنشینید آماد باشید» «stand back and stand by».

پسران مفتخر در سال ۲۰۱۶ تاسیس شد. گوین مکیننس، خبرنگار، تحلیل‌گر سیاسی و از اعضای هیات تحریریه مجله وایس بنیانگذار این گروه به شمار می‌رود. مرکز حقوقی فقر در جنوب نهاد متخصص نظارت بر جریان‌های افراطی می‌گوید اعضای این گروه، همانطور که از نام آن بر می‌آید، همگی مذکر هستند و خود را به‌عنوان شووینیست‌های غربی معرفی می‌کنند.

براساس داده‌های همین نهاد دیده‌بانی مدنی، این گروه چهار رده سازمانی دارد: برای ورود به حلقه اول، هوادار (سفیدپوست) باید اعلام کند: «من یک شوونیست غربی هستم و از خلق جهان مدرن عذرخواهی نمی‌کنم.» برای ورود به حلقه دوم، باید کتک خوردن را پذیرفت و از خودارضایی اعلام انزجار کرد. افرادی به حلقه سوم وارد می‌شوند که نام گروه را روی بدن خود خالکوبی کنند. اما حلقه چهارم، مخصوص کادر‌ها است: پسران مفتخر؛ آن‌هایی که برای سازمان کتک خورده اند.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی شمار اعضای سازمان را هزار تا ۳ هزار نفر برآورد کرد. لباس فرم دوفاکتوی اعضا و هواداران پسران مفتخر، تی‌شرت سه‌دگمه فرد پری با راه‌های زرد است. این «یونیفورم» آنچنان مشهور شد که شرکت فرد پری در ماه سپتامبر با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد تا زمانی که این گروه وجود خارجی دارد، این دست تی‌شرت‌ها را نه در ایالات متحده و نه در کانادا نمی‌فروشد.

این گروه شبه‌نظامی هرگونه ارتباط سیاسی ایدئولوژیک با راست‌های افراطی را رد می‌کند. با این حال دسته‌های پسران مفتخر در جریان راهپیمایی اتحاد راست شارلوتزویل دوشادوش کوکلوکس کلان‌ها (که از قدیمی‌ترین گروه‌های راست افراطی و نژادپرست آمریکا هستند) راهپیمایی کردند. این ماجرا در روز‌های بعد به یکی از خونبارترین رویارویی‌های نژادی-سیاسی در ایالات متحده بدل شد.

این جریان همچنین در جریان سرکوب تظاهرات جنبش "جان سیاه‌پوستان مهم است"، نقشی فراتر از سربازان فدرال و پلیس، ایفا کردند و باعث مرگ برخی از معترضین شدند.

بیشتر بخوانید

وحشت از خون سردار

بوگالو‌ها چه کسانی هستند؟

گروه دوم، اما هم سابقه بیشتری از پسران مفتخر دارد و هم اعضائش پرشمارتر است. پسران بوگالو (boogaloo boys) که نام خود را از یک فیلم کالت آمریکایی گرفته‌اند، از سال ۲۰۱۲ و حتی قبل از آن، رسما فعالیت خود را آغاز کرده و حتی وبسایت خود (۴chan) را تاسیس کردند.

با این حال، بوگالو‌ها نیز در سال ۲۰۱۹ مشهور شدند. شعار اصلی این گروه بازگشت جنگ داخلی آمریکا است. آن‌ها سودای پیروزی ایالات جنوبی بر شمالی را دارند و در این جهت تبلیغات زیادی می‌کنند. اعضای این گروه غالبا نژادپرست بوده و به برتری سفید پوستان اعتقاد دارند. با این حال، برخی از اعضای این گروهک هم هستند که چنین اعتقادی ندارند و سعی دارند خط و مشی نژادپرستانه نگیرند.

بوگالو‌ها مسلح هستند. معمولا لباس هاوایی یا یونیفورم نظامی می‌پوشند و طرفدار مبارزه مسلحانه با گروه‌های چپ و دموکرات‌های تندرو هستند.

بعد از تظاهرات مربوط به قتل جرج فلوید، اقدامات خرابکارانه این گروه نیز زیاد شد. مهم‌ترین اقدام تروریستی بوگالو‌ها قتل دو مامور امنیتی در کالیفرنیا بود. با این حال، اقدامی که اعضای این گروه را در هفته اخیر بر سر زبان‌ها انداخت نقشه ربودن فرماندار میشیگان بود. گرچن ویتمر (Gretchen Whitmer) فرماندار میشیگان از جمله مخالفان اصلی ترامپ است که مشاجرات تندی هم با رئیس جمهور آمریکا داشته است. این اقدام که البته توسط پلیس خنثی شد، باعث شد اعضای بوگالو بسیار مشهور شوند و برخی روزنامه نگاران هم آن‌ها را ماموران مخفی ترامپ بنامند.

هم اکنون تعداد اعضای بوگالو در حال زیاد شدن است. طبق گزارش دیلی بیست (The Daily Beast) در ماه‌های اخیر فقط ۶۰ نفر مجرم که با گروه بوگالو در ارتباط بودند در ۴ ایالت مهم آمریکا دستگیر شده اند. جرم بیشتر این افراد عملیات مسلحانه، ضرب و جرح با سلاح سرد و به خصوص اقدام به آدم ربایی بوده است.

این گزارش به خوبی نشان می‌دهد که کابوسی سیاه در حال فراگرفتن ایالات متحده است؛ کابوسی مخوف که با طلسم مرد جنجالی کاخ سفید در حال رستاخیز است. رویارویی گروه‌های رادیکال با فرمان ترامپ می‌تواند آمریکا را به سمت جنگ داخلی ببرد و همین امر تهدید ترامپ برای حفظ قدرت است.

منبع: خبر فوری

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعضای این گروه راست افراطی گروه ها شبه نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۸۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌ های هوشمند را از سر گرفته‌اند

 منابع محلی در ولایت پنجشیر می‌گویند که طالبان از صبح امروز (چهارشنبه، ۱۲ ثور) جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند از نزد اعضای این گروه و کارمندان ادارات دولتی را از سر گرفته‌اند.
 
به گزارش اطلاعات روز؛ طالبان در ولسوالی‌های رخه، حصه اول و شتل برای جمع‌آوری موبایل ایست‌های بازرسی ایجاد کرده‌اند.
 
این منابع می‌گویند که قطعات نظامی لوای طالبان در پنجشیر موبایل‌های هوشمند که قابلیت ضبط ویدیو و تصویر را دارند، از نزد شماری از اعضای این گروه، کارمندان ملکی ادارات دولتی و حتی برخی از افرادی که شغل آزاد دارند، جمع‌آوری کرده‌‌اند.
 
یک منبع می‌گوید که اعضای طالبان موبایل‌های برخی از باشندگان پنجشیر را نیز ضبط کرده‌اند.
 
به‌گفته‌ی منابع، طالبان فایل‌های داخل موبایل‌ها را بررسی می‌کنند.
 
طالبان دو سال قبل استفاده از موبایل‌های هوشمند در پنجشیر را منع کرده بودند.
 
در آن زمان والی این گروه گفته بود که مطابق حکم رهبر طالبان استفاده از موبایل هوشمند در دره‌ پنجشیر منع است. والی طالبان در پنجشیر گفته بود کسانی که موبایل دارند یا بفروشند یا هم در خانه بگذارند.
 
طالبان در آن زمان درباره‌ی دلیل وضع این محدودیت چیزی نگفته بودند؛ اما گفته می‌شد که این گروه به‌دلیل نشر ویدیو از آزار و اذیت غیرنظامیان و تیرباران اسیران جنگی اقدام به جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند کرده است.
 
ویدیوهای گسترده از تیرباران اسیران جنگی و شکنجه‌ی غیرنظامیان در پنجشیر منتشر شده بود. گفته می‌شود که این ویدیوها توسط خود طالبان ثبت شده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواب جدید داعش برای طرفداران ؛ به افغانستان بیایید !
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌ های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا در محاصره؛ یورش پلیس نیویورک به دانشگاه و دستگیری ده‌ها دانشجو