Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@03:09:16 GMT

مشخص شدن ۲۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در شهرداری بروجرد

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۹۹۸۴۳

مشخص شدن ۲۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در شهرداری بروجرد

ایسنا/لرستان شهردار بروجرد گفت: شهرداری ۱۶۰۰ پرسنل دارد.

رحیم جافری امروز ۲۰ مهرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از مجموع ۱۶۰۰ پرسنل شهرداری؛ فقط ۶۰ نفر کارمند رسمی داریم که صلاحیت علمی و حراستی آنها تایید شده است.

وی تصریح کرد: شهرداری از محل عوارض شهروندی اداره می‌شود و وظیفه دارد در قبال ریال به ریال آن پاسخگو باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار بروجرد خاطرنشان کرد: سوال اینجاست چرا ظرف مدت ۲۰ سال گذشته، از مجموع ۱۶۰۰ پرسنل شهرداری، فقط ۶۰ نفر کارمند رسمی داریم که صلاحیت علمی و حراستی آنها تایید و در شهرداری مشغول کار شدند و ۱۵۴۰ نفر دیگر از طریق خانواده‌های خاص وارد شهرداری شدند.

جافری اضافه کرد: چرا کسی جلوی اینها را نگرفت؟ چرا رتبه‌های کنکور دو و یا سه رقمی در خانه افسرده شوند و  آدم‌های بی‌سواد به عنوان کارگر وارد شهرداری و بعد از مدتی لباس‌هایشان را تعویض و به عنوان کارمند، کارشناس و کسی که شهر فرزانگان را اداره می‌کند سکان‌دار شهرداری شدند.

وی بیان کرد: سرمایه اصلی شهرداری به عنوان یک نهاد مردمی، اعتماد مردمی است، که ما تلاش کردیم این اعتماد را برگردانیم، لیکن متاسفانه برخی شبانه روز تلاش می‌کنند که این اتفاق صورت نپذیرد.

شهردار بروجرد ادامه داد: در خصوص اصلاح ساختار نیروی انسانی؛ زمانی‌که مسئولیت شهرداری را تحویل گرفتم، ۱۶۰۰ نیروی روزمزد، کارگر، کارمند و پاره وقت وجود داشت (و حتی از زندان هم نیرو آورده و استفاده می‌کردند)، در قسمت‌هایی از شهرداری افرادی در سن ۷۰ سالگی وارد شهرداری شده بودند چرا آن موقع کسی اعتراض نکرد؟.

جافری عنوان کرد: در خصوص بحث برون‌سپاری؛ در تمام دنیا ثابت کرده‌اند که برون سپاری می‌تواند گزینه موفق برای شهرداری و دستگاه‌های اجرایی باشد. ما در منطقه سه به عنوان یک منطقه برخوردار و وسیع بر اساس برآوردها، ماهانه یک میلیارد تومان برای رفت و روب و جمع آوری زباله هزینه می‌کردیم که با برون سپاری آن این هزینه به ۷۰ میلیون تومان تقلیل پیدا کرد. ما عملاً سیستم «روزمزد کار» را به «کارمزد کار» تبدیل کرده‌ایم و اعتقاد من بر این است که اگر در شهرداری باشم باید آن را با ۵۰ نفر اداره کرد و آن هم به عنوان ناظر، که بر حُسن انجام کار نظارت کنند.

وی اظهار کرد: درخصوص بسترهای درآمدزایی؛ یکی از مهمترین آیتم‌های درآمدزایی کاهش هزینه‌هاست. ما هزینه‌ها را به شدت کاهش داده‌ایم. برای اولین بار در طول عمر شهرداری بعد از حدود ۹۰ سال، ما عضو بصیر کمیسیون معاملات را معرفی کرده‌ایم. این در حالی بود که در شهرداری چنین شخصی وجود نداشت و نمی‌دانستند که کیست. با این حساب، تصور کنید که معاملات شهرداری چگونه صورت می گرفت.

شهردار بروجرد تصریح کرد: در خصوص بحث درآمدی؛ همین برون سپاری یعنی درآمدزایی، دفترچه عوارضی که ما تنظیم کرده‌ایم، متناسب با شرایط اقتصادی اجتماعی مردم است.

جافری خاطرنشان کرد: شیوه نامه سرمایه‌گذاری را ما برای اولین بار تصویب کردیم و این بدان معنی است که امکانات خود را در اختیار سرمایه گذار قرار می‌دهیم تا به صورت مشارکتی کار را انجام دهیم. مانند؛ پروژه تله سیژ، زیپلاین و بازارچه‌های شهرداری که در حال انجام هستند.

وی اضافه کرد: ما حدود ۲۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری مشخص و اعلام کردیم که هر کس می‌تواند شرکت و استفاده کند و این‌ها درآمدزایی برای ما را انجام می‌دهند.

شهردار بروجرد بیان کرد: در سنوات گذشته در شهرداری کارت می‌کشیدن و عوارض خودرو به حساب شخصی واریز می‌شد، ما با آنها مقابله کردیم و عده‌ای که ذینفع بودند شروع به اعتراض کردند.

جافری ادامه داد: در خصوص شیوه‌نامه سرمایه‌گذاری، پروژه ‌هایی انجام شد که در بحث درآمدزایی خیلی تاثیر دارند و ثمرات آن در سال‌های آتی مشخص خواهد شد.

وی عنوان کربعضی‌ها خود را به آب و آتش زدند، مانع تراشی کردند و آبروی شهر را بردند و شهر بروجرد را تخریب کردند. این امر توسط افرادی صورت گرفت که تعهدی نسبت به شهر ندارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها شهرداری بروجرد شهردار بروجرد سرمایه گذاری برون سپاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۹۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • خروج علیه شهردار تهران
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • ارائه فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهرداری شیراز با ارزش ۶۰ هزار میلیارد تومان در نمایشگاه اکسپو
  • تجلیل از کارگران شهرداری فرخ شهر
  • معرفی ۵۴ فرصت سرمایه‌گذاری کردستان در نمایشگاه اکسپو
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند