Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نمکی گفت: با اتومبیل به سه استان سفر داشتیم و چند شب پیش احساس کسالت و چون با چند نفر از عزیزان که تست کرونای آن‌ها مثبت شد، نشست داشتم، تست انجام دادم و آخر شب به من مژده دادند که به ویروس کرونا مبتلا نشدم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی وزیر بهداشت در گفت وگوی زنده اینترنتی با مردم ضمن تبریک روز بزرگداشت حافظ و تسلیت به مناسبت درگذشت استاد محمد رضا شجریان افزود: بسیار متاسفیم که امسال، اربعینی متفاوت داشتیم و عشاق حضرت اباعبدالله (ع) و مشتاقان خدمت به زائران اربعین، توفیق خدمت به زائران در مسیر کربلا را نداشتند و به عنوان مدافعان سلامت به شکل دیگری در خدمت مردم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دستگاه‌های نظارتی و انتظامی به خصوص ناجا تشکر می‌کنم که در برخورد با افرادی که به سمت مرز بدون توجه به موازین قانونی حرکت کرده بودند، بسیار کوشا عمل کرده و توانستند از راهپیمایی در سطح شهر‌ها و مرز جلوگیری کنند.

وی ادامه داد: فقدان هنرمند بی بدیل استاد محمد رضا شجریان را نیز به مردم هنرپرور ایران و خانواده ایشان تسلیت می‌گویم و از دوستداران استاد شجریان و خانواده ایشان تشکر می‌کنیم که عرض ستاد ملی مقابله با کرونا را گوش کرده و در تشییع جنازه و دفن آن بزرگوار، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند. شجریان یکی از بی بدیل هنرمندان عرصه شعر و آواز و ادب پارسی است.

وزیر بهداشت درباره شایعه ابتلای خود به ویروس کرونا اظهار کرد: دیروز به دلیل غیبت من در ستاد ملی مقابله با کرونا برای اولین بار در طول این چند ماه، اضطراب و نگرانی ایجاد شده و خبری مبنی بر بیماری من منتشر شده بود. باید از همه مردمی که ابراز محبت کردند، تشکر کنم. فوج عظیمی از مهربانی مردم را از دیروز دریافت کردم و در برابر مردان و زنان سرزمینم سر تعظیم فرود می‌آورم.

وی افزود: در طول این چند ماه به صورت شبانه روزی کار کردیم و یک آزردگی در مهره کمر من را رنج می‌دهد. با اتومبیل به سه استان سفر داشتیم و چند شب پیش احساس کسالت و بدن درد داشتم. چون با چند نفر از عزیزان که تست کرونای آن‌ها مثبت شد، نشست داشتم، تست انجام دادم و آخر شب به من مژده دادند که به ویروس کرونا مبتلا نشدم. امیدواریم با رعایت فاصله گذاری‌ها از شر ویروس کرونا در امان بمانیم تا به مردم عزیز خدمت کنیم.

نمکی گفت: مدت‌هاست که می‌گویم برای مقابله و مبارزه با یک اپیدمی، فقط و فقط نمی‌توان از تمنا و خواهش استفاده کرد. موج‌های زیادی را در این مدت تحمل کرده و شرمنده همکارانی هستم که موج‌های پیاپی را که به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی است را تحمل کردند. عده زیادی محبت کرده و رعایت می‌کنند و عده‌ای رعایت نکرده و همه را گرفتار می‌کنند.

وی ادامه داد: به چشم خودم دیدم که در صف نانوایی، جوان برومندی به پیرمردی که به او گفته بود چرا ماسک نمی‌زنی، بیشترین اهانت را کرد. این نظارت را به اصناف سپردیم و اصناف اثبات کردند، آنچه باید را اجرا نمی‌کنند. بیش از هفت هزار بازرس بهداشت محیط داریم و اگر برای همه کسبه و اماکن عمومی و ترمینال‌ها قرار باشد بسیج کنیم، این هفت هزار نفر کافی نیست.

وزیر بهداشت افزود: خواهش کردیم از نیروی انتظامی و بسیج و همه دستگاه‌ها به عنوان ضابط به ما کمک کنند و جرایم سخت‌تر اعمال شود. قرار بر این شد که این اقدام از تهران آغاز شود و از هفته‌های بعد به کلانشهر‌های دیگر نیز توسعه داده می‌شود.

نمکی اظهار کرد: از مردم عزیز تقاضا می‌کنیم که مراعات کنند، زیرا در شرایط بسیار سخت هستیم. ویروس کرونا دچار دگرگونی‌هایی شده است. هنوز دگرگونی‌های ویروس کرونا باعث نشده که در بیماری‌زایی اتفاقی افتاده باشد و فقط در سرعت انتشار تاثیر گذاشته و جوانان را بیشتر گرفتار می‌کند. امیدواریم ویروس کرونا به سمت بیماری‌زایی شدیدتر نرود.

وزیر بهداشت گفت: خبر‌هایی به گوش مردم می‌رسانند که بیمارستان‌ها پر شده و از پذیرش بیمار معذور هستند. این موضوع اصلا صحت ندارد. دو روز پیش بالای ۵ هزار و ۲۰۰ تخت در تهران پر شد و این عدد برای ما نگران کننده است. این به این معنی نیست که برای پذیرش بیماران تخت خالی نداریم و از طرفی به این معنی نیست که، چون تخت خالی داریم، زودتر بیمار شویم.

وی افزود: خواهش من این است که مردم ضمن نگرانی برای بیماری، اضطراب درمان را نداشته باشند. محکم ایستاده‌ایم که مردم اضطراب تخت بیمارستانی نداشته باشند. بر این قول ایستاده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم هیچ شهری برای هیچ بیماری، تخت خالی نداشته باشد.

نمکی گفت: توانستیم سه ماه از معوقات پرستاران و پزشکان را بپردازیم. نیرو‌های پرستاری که مجوز گرفته بودیم را از هفته جاری و بعد وارد سیستم می‌کنیم تا بار نفس‌گیر را از دوش همکاران خود برداریم.

وی ادامه داد: از ۱۶ شهریور برای ارز دارو نیز اتفاقات مثبتی افتاده و امیدواریم بتوانیم کمبود و مشکلات دارو و تجهیزات پزشکی را هرچه زودتر رفع کنیم تا مردم نگرانی نداشته باشند.

وزیر بهداشت اظهار کرد: خبر‌های خوشی از واکسن کرونا نیز داریم. امروز به روابط بین الملل وزارت بهداشت نیز گفتم که خبر‌های تولید واکسن کرونا در کشور و مراحل طی شده را به سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کنند.

نمکی بیان کرد: آمریکایی‌ها هیچ وقت ما را معاف از تحریم نکردند. یکی از دروغ‌های بزرگی که آمریکایی‌ها گفتند این است که دارو را از تحریم خارج کردند. وحشیانه‌ترین و ظالمانه‌ترین تحریم‌ها را در طول تاریخ به ما اعمال کردند. سفاک‌ترین و بی‌رحم‌ترین رژیم جهان، گروهی هستند که با ترامپ کار می‌کنند.

وی ادامه داد: هنری در کشور برای ساخت دارو به خرج دادیم. فاویپیراویر و رمدسیویر و بقیه دارو‌ها را در داخل کشور تولید می‌کنیم و حتی آمادگی صادرات داریم. در تحریم‌ها با وجود همه سختی‌ها اجازه ندادیم مردم بدون دارو بمانند.

وزیر بهداشت اظهار کرد: برای رعایت پروتکل‌ها نیز به هر نسبت که در رعایت پروتکل‌های بهداشتی قصور داشته باشیم، تاوان آن را در افزایش مرگ و میر می‌پردازیم. در حال حاضر رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهش یافته و امیدواریم این جریمه‌ها بتواند به گونه‌ای میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را افزایش بدهد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سعید نمکی اجتماعی کرونا پروتکل های بهداشتی رعایت پروتکل ها وزیر بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۰۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی

عضو شورای عالی کار گفت: بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما متخصص ایمنی و بهداشت محیط استخدام نمی‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از اصلی ترین مطالبات کارگران ایجاد شرایط بهداشتی در محیط های کاری به منظور کاهش حوادث ناشی از شغل است.

 متأسفانه هر ساله تعداد زیادی از کارگران به دلیل عدم ایمنی در واحدهای تولیدی و کاری خود آسیب می بینند که این حوادث شغلی علاوه بر اینکه اثرات تخریبی زیادی اعم از اقتصادی, درمانی,روحی برای کارگر دارد, به همان میزان اثر مخربی را برای کارفرمایان به همراه دارد.

برخی آمارها حکایت از این دارد که  سالانه 13000حادثه ناشی از کار در کشوررخ می دهد.

علی حسین شهریور, معاون روابط کار وزارت کار بهمن ماه سال 1402  گفت:در زمان شروع به کار این دولت، آمار فوتی‌های ناشی از کار 800 نفر بود که با تلاش انجمن‌های صنفی ایمنی، کارگاه‌های حفاظتی و بازرسان کار، این آمار در پایان سال 1401 به 711 نفر رسید که کاهش 11 درصدی را نشان می‌دهد.

رعیتی‌فرد داشتن محیط کار سالم و ایمن را یکی از حقوق بنیادی نیروی کار عنوان و ابراز امیدواری کرد: با اجرای مقاوله‌نامه ایمنی و بهداشت شغلی، فضای سالمی برای محیط و نیروی کار فراهم شده و با کمک شرکای اجتماعی و دستگاه‌های مربوط در مسیر کاهش بیماری‌های شغلی گام برداریم.

به گزارش تسنیم، بارها وقتی وارد اداره یا شرکتی شده ایم, مشاهده کرده ایم که روی دیوار تابلوی اخطار و کپسول آتش نشانی نصب شده اند, گویای یکی از دلایل اصلی این کار فرار از مسئولیت برای رعایت واقعی بهداشت ایمنی کار است.

 در همین راستا محمدرضا تاجیک،عضو شورای عالی کار و رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران در وبینار کشوری روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار با اشاره به مشکلات کارگران در محیط‌های کار سخت و زیان آور گفت: ما در زمینه استخدام متخصصین بهداشت حرفه‌ای و ایمنی شغلی در محیط کار مشکل داریم. بسیاری از کارفرمایان مدعی رعایت نکات ایمنی به نصب تابلوی اخطار و شارژ کپسول آتش نشانی اکتفا می‌کنند اما کارشناس و متخصص ایمنی و بهداشت حرفه‌ای استخدام نمی‌کنند و در بسیاری از موارد آنان را مضر به کسب و کار خود می‌دانند.

وی با اشاره به اینکه وزارت کار متولی بحث ایمنی و بهداشت محیط کار است، گفت: پس از مدتی متولی بحث بهداشت حرفه‌ای وزارت بهداشت شد، اما در این وزارتخانه کار به خوبی پیش نرفت. بسیاری از کارفرمایان معتقدند رعایت بهداشت و ایمنی به سرمایه گذاری آنان آسیب می‌زند. اما با رعایت اصول بهداشت و ایمنی می‌توانیم برای بسیاری خسارات دارای پیامد برای تولید و کارفرما جلوگیری کنیم. زیرا تاکنون بسیاری از کارفرمایان به دلیل عدم رعایت ایمنی خود بخش زیادی از سرمایه خود را از دست دادند.

تاجیک تصریح کرد: بارها دیدیم که کارفرمای صاحب جرثقیل به دلیل عدم رعایت ایمنی با برخورد به اشیاء و کابل‌ها و انحراف حرکت وسایل با خسارت بزرگ مواجه شدند. کارفرما باید هزینه‌های بالای درمانی یا دیه کارگری را بپذیرد و هزینه غیبت نیروی کار را بپردازد زیرا هزینه استخدام کارشناس ایمنی و بهداشت حرفه‌ای را نداده است.

عضو هیات مدیره مجمع عالی نمایندگان کارگری با اشاره به عدم جدیت دولت و اکتفا به دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، گفت: قطعا برای یک مهندس، بهداشت و ایمنی اولویت نیستو لذا باید از کارشناسان آکادمیک بهداشت حرفه‌ای و ایمنی استفاده کنیم تا شرایط را برای مالکین و متولیان کار تبیین کنند. ما نباید در این حوزه تک بعدی وارد شویم و باید هدف ما در نهایت استخدام بیشتر نیروی واجد الشرایط دارای تحصیلات آکادمیک در حوزه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای باشد. یکپارچه سازی و ایجاد یک سازمان مستقل قدرتمند مانند سازمان محیط زیست در حوزه ایمنی داشتیم که هم مشکلات وزارت کار را نداشته باشیم و هم مشکلات وزارت بهداشت در این حوزه رفع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • دیدار‌ چهره به چهره وزیر بهداشت با مردم منطقه ۱۸ تهران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها