Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، درحال حاضر یکی از مهم‌ترین مسائل روز دنیا توجه به سلامت غذایی به خصوص مواد غذایی با منشا حیوانی است. استفاده از داروهای گیاهی و گیاهان دارویی از قدیم در جوامع بشری برای درمان بیماری‌ حیوانات مطرح بوده است.

شرکتی دانش‌بنیان با اشراف بر روی این صنعت بزرگ و حیاتی در کشور اقدام به تولید داروهای گیاهی دامپزشکی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داروهایی که در ارتباط مستمر با مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی کشور تولید شده‌اند.

این شرکت استفاده از مواد اولیه گیاهی بومی ایران و ترویج توسعه و کاشت و پرورش این گیاهان را در برنامه خود قرار داده است. همچنین  «تمرکز بر کیفیت و اثربخشی داروها»، «توجه ویژه به طب سنتی کشور»، «پویایی و پیشرو بودن در زمینه‌های مختلف»، «خودکفایی و اعتماد به تولیدات داخلی» و «توجه ویژه به صادرات و بازارهای خارج از کشور» از اهداف و آرمان‌های شرکت در قالب دانش‌بنیانی است.

لاله حجازی مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: کشور ما با توجه به تنوع آب و هوایی و گونه گیاهی از گذشته تا کنون توانسته در زمینه تولید داروهای گیاهی با مصارف گوناگون پیشتاز باشد. شرکت داروسازی باریج اسانس در تلاش است با تکیه بر پتانسیل‌های موجود و مواد اولیه داخلی گامی برای بهبود کیفیت و سلامت مواد غذایی با منشا حیوانی بردارد.

به گفته وی، مهم‌ترین هدف واحد دامپزشکی شرکت، جایگزین کردن داروهای گیاهی به جای داروهای شیمیایی و ایجاد سبد کامل و جامعی از داروهای گیاهی است. برای رسیدن به این هدف هم اقداماتی مانند تحقیق و پیش فرمولاسیون داروهای جدید بر اساس نیاز بازار و منابع علمی معتبر، بررسی و پایش میزان اثربخشی و بهبود فرمولاسیون داروهای موجود و انجام طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی با همکاری مراکز و موسسات ذیربط را در اولویت قرار دادیم.

این فعال دانش‌بنیانی با اشاره به رشد تولید و افزایش میزان فروش ۳۰۰ درصدی محصولات دامپزشکی شرکت در چند سال اخیر، بیان می‌کند: گروه دامپزشکی مجموعه ما سال گذشته موفق به دریافت هشت موافقت اولیه تولید داروی دامپزشکی شد.

ورود ۳۰ قلم داروی گیاهی دامپزشکی تا ۳ سال آینده

به گفته حجازی، تولید، فروش و پخش محصولات دامپزشکی این شرکت، تحت شرکت جدیدی، فعالیت خود را از امسال آغاز کرده است و تصمیم دارد مطابق با برنامه‌ریزی‌های انجام شده بالغ بر ۳۰ قلم داروی گیاهی دامپزشکی جدید را تا سه سال آینده وارد بازارکند که برخی از آن‌ها برای نخستین‌بار برای درمان یک نوع بیماری خاص فرموله شده‌اند.

این فعال فناور عنوان کرد: گروه دامپزشکی ما به زودی با سازمان دامپزشکی در حوزه آزمایشگاهی همکاری می‌کند. دریافت مجوز برای این کار هم در مراحل پایانی است و همکاری بزودی آغاز می‌شود. محصولات تولیدی ما انواع گواهی‌نامه‌های استاندارد کانادا و گواهینامه حلال را کسب کرده است.

این فعال دانش‌بنیان با اشاره به شیوع بیماری‌های تب برفکی و آنفلوآنزای فوق حاد تنفسی در فصل پاییز، بیان کرد: با ورود به فصل سرما بیماری‌های تنفسی در طیور به علت عدم تهویه مناسب سالن‌ها افزایش می‌یابد و در دام‌های بزرگ نیز بیماری‌هایی مانند تب برفکی و بیماری قارچی در نتیجه افزایش رطوبت هوا تشدید می‌شود.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه بیان کرد: در فصول سرد سال با توجه به تغییر جیره غذایی، بیماری‌های گوارشی مانند نفخ و اسهال شایع می‌شود که برای درمان نفخ از داروی گیاهی وتیزیم   و برای برطرف کردن اسهال دام نیزاز زاتاسین استفاده می‌شود که این شرکت توانست مجوز ساخت آن‌ها را به ترتیب در سال ۹۴ و ۹۷ کسب کند.

وی با بیان اینکه داروی« میرتووت»  برای درمان تب برفکی و دارویی برای رفع بیماری‌های کمپلکس تنفسی طیور بسیار مفید است، گفت: درکار آزمایی بالینی این فرآورده‌ها، نتایج خوبی نسبت به محصولات رقیب به دست آمده است.

این فعال فناور ادامه داد: محصول میرتووت (درمان تب برفکی ) به عنوان محصول شاخص شرکت داروسازی باریج اسانس و حتی شاخص در کشور است. این داروی گیاهی در سال ۸۵ از گروه دامپزشکی این شرکت وارد بازار شد. با توجه به اینکه واکسن تب برفکی نمی‌تواند مصونیت صددرصدی در مقابل این بیماری ایجاد کند بنابراین میرتووت یک داروی حیاتی برای بهبود این بیماری است و می‌تواند از پیشرفت بیماری جلوگیری و دام‌ها را از خطر مرگ نجات دهد.

وی افزود: داروی مایکوسیدین این شرکت  برای درمان قارچ حیوانات از دستاوردهای متخصصان گروه دامپزشکی شرکت است که از صفر تا صد آن در این شرکت تولید و ساخته شد. داروهای دامپزشکی این شرکت با اثرگذاری زیاد توانسته است جایگزین خوبی برای داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک ها در سطح کشور باشد.

حجازی گفت: عمده جامعه هدف ۱۵ رقم محصول تولیدی گروه دامپزشکی شرکت به ترتیب برای دام‌ها، طیور، زنبور عسل و آبزیان است. شرکت ما هم‌اکنون دارای ۳۸ نمایندگی رسمی در کشور است و داروهای گیاهی دامپزشکی آن در بیش از یک هزار داروخانه دامپزشکی کشور به فروش می‌رسد.

کد خبر 5045467 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا تحقیقات علمی فناوری فضایی گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوشی هوشمند تولید دانش بنیان شرکت اسپیس ایکس ایالات متحده امریکا نوآوری ایرانسل شرکت دانش بنیان واکسن کرونا آمازون گیاهی دامپزشکی دامپزشکی شرکت داروهای گیاهی گروه دامپزشکی داروی گیاهی دانش بنیان برای درمان تب برفکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۰۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است

مرتضی شاه‌میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی بر تاثیر دانش بنیان‌ها در تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید پتروشیمی‌ها گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم یکی از برنامه‌هایی برای صنعت پتروشیمی‌ها تنظیم شد، جهش تولید در بخش کالا و تجهیزات بود.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر افزایش تولید محصولات پتروشیمی از طریق افزایش عملکرد تولیدی در قالب و سقف ظرفیت نصب شده فعلی از برنامه‌های تعیین شده برای پتروشیمی بود. در این زمینه طیفی از برنامه‌ها آماده شد که از مهمترین آنها حرکت دانش بنیان‌ها برای جهش تولید قطعات و کالا‌ها و تجهیزات است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: ما این موضوع را با هلدینگ‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کردیم؛ در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین و تجهیز و به کارگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: سرزیر این نیاز مجموعه‌های پتروشیمی حین تولید به سوی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و سازندگان داخلی خواهد آمد. این موضوع جزو راهبرد‌های اصلی صنعت پتروشیمی در سال جاری است و با تمام سرمایه گذاران خود اتمام حجت کرده ایم و قطعیت این موضوع در جلسه‌ای که ۱۹ فروردین با حضور همه اعضا پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها تشکیل شد به اطلاع همکاران رسید.

استفاده از توان دانش بنیان مهمترین جلوه بومی سازی و جهش تولید با مشارکت مردم

شاه‌میرزایی تاکید کرد: موضوع استفاده از امکانات داخلی و توان دانش بنیان‌ها برای تامین نیاز صنایع پتروشیمی از مهم‌ترین جلوه‌های بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخل است؛ به همین سبب در طرح‌ها و ابرپروژه‌ها نیز جهت گیری به سوی تولید و استفاده از کالای دانش بنیان و داخلی بود.

وی گفت: در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند. به همین جهت تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا بتوانیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیانی خواهد بود.

معاون وزیر نفت ادامه داد: به ویژه در خصوص در مبحث ماشین آلات دوار که معمولا از خارج تامین میشد به تمام واحدها تاکید شد که تا جایی که آسیب به تولید وارد نشود، بایستی تجهیزات و ماشین آلاتی مانند کمپسور‌ها و پمپ‌ها و توربین‌ها که در رسته ماشین آلات دوار هستند و همینطور در رسته تولیدات پلیمری بایستی برنامه ریزی ویژه‌ای شود تا تامین آن‌ها از داخل کشور انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در همین راستا تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا ما بتونیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و طبیعی است که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیان‌ها خواهد بود. شایان ذکر است که در نمایشگاه پیش رو صنعت نفت و گاز نیز شاهد حضور دانش بنیان‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر نفت گفت: لازم است دانش بنیان‌ها و تولیدکنندگان داخلی پای کار بوده و نسبت به اجرا و تولید سریع سفارشات پتروشیمی‌ها و واحد‌های تولیدی اقدام کنند؛ چرا که نمی‌توان امر تولید را متوقف کرد و در صورت تاخیر به ناچار به توان خارج از کشور روج خواهد شد و این موضوع آسیب فراوانی از لحاظ فنی برای تولید کنندگان داخلی و صرف منابع مالی برای مجموعه‌های پتروشیمی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا