Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان فیلم «آزاد به قید شرط» گفت: وضعیت و حال سینمای دفاع مقدس ایران در حال حاضر به هیچ وجه خوب نیست. تولیدات و مفاهیم آنها در همان زمان دهه شصت مانده و تغییر چندانی در مضمون آثار ایجاد نشده است. البته معدود آثار بسیار موفقی تولید شده، اما در قبال تمام این سال‌هایی که از دوران دفاع مقدس گذشته آمار اندکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین شهابی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص وضعیت این روز‌های سینمای دفاع مقدس گفت: وضعیت و حال سینمای دفاع مقدس ایران در حال حاضر به هیچ وجه خوب نیست. تولیدات و مفاهیم آنها در همان زمان دهه شصت مانده و تغییر چندانی در مضمون آثار ایجاد نشده است. البته معدود آثار بسیار موفقی تولید شده، اما در قبال تمام این سال‌هایی که از دوران دفاع مقدس گذشته آمار اندکی است.

وی در همین راستا افزود: هر چند وقت یک بار جوانانی به صورت خود جوش فیلم‌های درخشانی در عرصه دفاع مقدس می‌سازند و بسیار هم مورد استقبال قرار می‌گیرند، اما این تلاش‌های جسته گریخته نمی‌تواند در آمار کلی سینمای دفاع مقدس تغییری ایجاد کند. برای موفقیت در عرصه سینمای دفاع مقدس نیازمند برنامه ریزی اصولی هستیم تا موفقیت های به دست آمده استمرار پیدا کند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

کارگردان فیلم «دوران سرطانی» آثار دفاع مقدس را نیازمند بودجه خواند و تاکید کرد: سینمای دفاع مقدس سینمای بسیار خاصی است و باید با قدرت به سمت آن رفت. این سینما به شدت هزینه بر بوده و دقت زیادی را در ساخت و تولید می‌طلبد. فیلم دفاع مقدسی را نمی‌توان مثل دیگر فیلم‌ها کم خرج و خیابانی ساخت چرا که زیرساخت‌های عمده‌ای را در بخش فیزیکی می‌طلبد.

این کارگردان سینما در همین راستا تاکید کرد: بدون شک فیلم جنگی ساختن معیارهای خودش را دارد، در این نوع از سینما اگر هزینه تولید بالا نباشد نمی توان بسیاری از ابزارآلات واجب و ضروری را فراهم کرد، این نوع از فیلم نیازمند حضور تعداد زیادی عوامل حرفه ای و کارکرده است که خود آنها نیز هزینه هایی دارند. 

وی حمایت از سینمای دفاع مقدس را لازم دانست و افزود: در ژانر دفاع مقدس مسئولین فرهنگی باید همکاری بیشتری انجام دهند و حمایت‌های ویژه‌ای را در خصوص این ژانر از سینما به عمل آورند. وقتی حمایت درست از این سینما صورت بگیرد کیفیت آثار دفاع مقدس افزایش می‌یابد و سالانه شاهد تولید فیلم‌های خوبی در این سبک خواهیم بود. اتفاقی که متاسفانه مدت‌هاست از آن دور شده‌ایم. 

کارگردان فیلم «آزاد به قید شرط» دهه شصت را دوران طلایی سینمای دفاع مقدس خواند و اضافه کرد: طی سال‌های اول بعد از جنگ تحمیلی فیلم‌های زیادی در عرصه دفاع مقدس ساخته می‌شد و مردم هم به شدت از این فیلم‌ها استقبال می‌کردند.

وی در همین رابطه افزود: برخی شاید گمان کنند آن زمان مردم به دلیل نبود آثار متنوع از سینمای دفاع مقدس استقبال می کردند، اما اینطور نیست بلکه دلیل جذب مردم کیفیت خوب فیلم‌های دفاع مقدسی دهه شصت بود. فیلم‌هایی که آن زمان بر اساس نیاز جامعه ساخته شده و حمایت می‌شدند. امروز ما باید فیلم دفاع مقدسی به روز بسازیم تا جامعه با آن ارتباط برقرار کند. 

شهابی با ابراز گلایه نسبت به توجهی مسئولین فرهنگی به سینمای دفاع مقدس خاطرنشان کرد: سینمای دفاع مقدس به طور مستقیم وابسته و نیازمند همکاری و کمک نهاد‌های فرهنگی و دولت است. کارگردان‌های خوب دفاع مقدسی ما به دلیل نبود امکانات و حمایت مالی خانه نشین شده‌اند. اگر می‌خواهیم در این ژانر اتفاق بزرگی افتاده و تغییری حاصل شود باید بدون شک به حمایت از فیلمسازان بپردازیم تا نسل جدید نیز به این ژانر روی آورد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سینما سینمای ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما سینمای ایران سینمای دفاع مقدس دفاع مقدسی دهه شصت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۰۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود

سید شمس‌الدین موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار وظیفه ترویج و نشر سیرت و صورت شهدا و ارزش‌های دفاع مقدس دارد و با توجه به ظرفیت‌های استان و سرداران و فرماندهان اما هنوز تولید آثار هنری فاخر نداریم.

وی ساخت و تکمیل مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس زنجان را یکی از برنامه‌های مهم خواند و گفت: ساخت موزه زنجان به تعویق افتاده اما امسال با توفیق الهی فاز یک موزه دفاع مقدس که نماد و بیرق ۳۵۳۵ شهید و ۷۰ هزار رزمنده دفاع مقدس است، در تاریخ سوم خرداد افتتاح می‌شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه ساخت موزه تقریباً ۱۱ به طول انجامید، ابراز کرد: استانداری و شهرداری زنجان کمک‌های خوبی را در زمینه ساخت موزه داشتند و موزه‌های دفاع مقدس باید با کمک مسئولان استانی ساخته شود که امیدواریم سال آینده فاز دوم را به سرانجام برسانیم.

وی با بیان اینکه در حوزه تدوین و چاپ و نشر کتاب باید سالانه ۶۰ عنوان کتاب مکتوب ۲۰ عنوان کتاب صوتی تهیه کنیم، عنوان کرد: این کار نیز با همکاری سایر نهادهای فرهنگی انجام می‌شود.

موسوی با تأکید بر اینکه همه کارهای بنیاد باید با مشارکت نهادهای فرهنگی و نظامی استان باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با گرانی کاغذ مواجه هستیم و ۶۰ عنوان کتاب را آماده کردیم که قسمتی از این کتاب‌ها چاپ شده و یک قسمت برای تأمین هزینه به مشکل برخوردیم.

وی تجلیل از یک میلیون نفر پیشکسوتان دفاع مقدس در سال را از دیگر برنامه‌های این بنیاد برشمرد و افزود: در تجلیل یک میلیون نفری ایثارگران ،۱۰ هزار نفر سهم استان زنجان می‌باشد

موسوی افزود: در حوزه هنر نیز تولید موسیقی، کلیپ، فیلم کوتاه و سینمایی و برگزاری جشنواره‌های مرتبط مثل فانوس و افتخار من در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه تولید فیلم هزینه‌بردار است، ادامه داد: وظیفه ما پای کار آوردن جوانان متعهد، انقلابی و دلسوز است و بر این اساس استارت فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه‌ای شهید مخبری زده شده است.

وی هزینه مورد نیاز برای تولید این فیلم را ۵ میلیارد تومان دانست و گفت: مؤسسه روایت فتح هم قول حمایت داده و ارتش نیز در بحث ادوات و تجهیزات کمک‌هایی را ارائه می‌دهد.

موسوی با بیان اینکه تدریس درس ۲ واحدی دفاع مقدس در دانشگاه‌ها یکی از رویکردهای جدی است، یادآور شد: استان زنجان به لحاظ دارا بودن دانشگاه‌های متعدد و اساتید برجسته، ظرفیت خوبی برای حفظ حافظه تاریخی ملت و انتقال وقایع به جوانان دارد.

کد خبر 6090527

دیگر خبرها

  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • تشییع پیکر پدر شهید دوران دفاع مقدس در سراب
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد