Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@12:21:48 GMT

کاهش میزان جوجه‌ریزی در استان زنجان

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۱۲۵۰

کاهش میزان جوجه‌ریزی در استان زنجان

صادقی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان زنجان از کاهش میزان جوجه‌ریزی در استان زنجان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; علی صادقی امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان زنجان با اشاره به وضعیت جوجه ریزی در استان زنجان اظهار کرد: از ابتدای امسال تا به امروز 10 هزار و 558 قطعه جوجه ریزی انجام شده که نسبت به سال گذشته که حدود 12 میلیون و 857 هزار قطعه بود، شاهد کاهش 18 درصدی جوجه ریزی در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه در مهر ماه شاهد کاهش شدید جوجه ریزی هستیم تصریح کرد: میزان جوجه‌ریزی در مهر امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 55 درصد کاهش یافته است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان زنجان با تاکید براینکه به دلیل عدم دسترسی تولید کنندگان به کنجاله سویا و ذرت باعث شده افت بالایی در تولید مرغ داشته باشیم عنوان کرد: میزان تولید گوشت سفید امسال حدود 21 درصد کاهش یافته است.

وی در ادامه به میزان نهاده‌های تخصیص یافته به مرغداری‌های استان زنجان اشاره و خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تا به امروز 21 هزار و 248 تن سویا از طریق سامانه بازرگاه به مرغداریهای استان زنجان تخصیص یافته است.

صادقی با بیان اینکه از مجموع نهاده‌های تخصیص یافته 16 هزار و 918 تن به بخش طیور اختصاص یافته است عنوان کرد: در این بخش 6 هزار و 367 تن سویا کمبود داشتیم و در واقع حدود 56 درصد نیاز مرغداریها تامین شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه امسال 33 هزار و 384 تن نیز ذرت از طریق بازرگاه به مرغداریهای استان تخصیص داده شده است گفت: در شش ماهه نخست امسال 24 هزار 63 تن ذرت کمبود داشتیم و تنها 32 درصد نیاز مرغداریهای استان به ذرت تامین شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان زنجان همچنین به چالش‌های مهم استان در تامین نهاده‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: نهاده‌های تخصیص یافته کفاف نیاز دامداری‌های استان زنجان را نمی‌دهد و علاوه بر آن نهاده سویا تخصیص یافته دارای ناخالصی‌های زیادی است.

وی به موضوع کاهش شدید جوجه‌ریزی در استان نیز اشاره کرد و افزود: متاسفانه با مشکلاتی که با آن مواجه هستیم قیمت تمام شده تولید مرغ و تخم مرغ در استان زنجان به شدت افزایش یافته است.

جواد تاراسی رئیس جهادکشاورزی نیز در این جلسه ابراز کرد: مصوبات کارگروه ستاد تنظیم بازار فصل‌الخطاب برای جهادکشاورزی است که قطعا بدون اغماض همه مصوبات این ستاد را عملیاتی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ستاد پشتیبانی امور دام نیز نسبت به تامین مرغ یخ زده بسیار خوب عمل کرده است بیان کرد: تمام تلاش خود را بکار می گیرم تا نسبت به تعادل سازی قیمت برخی از اقلام که از وظایف ما مسئولان است عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.

رضا عسگری فرماندار زنجان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در جلسه گذشته ستاد تنظیم بازار مقرر شد روزانه 10 تن تخم مرغ در زنجان توزیع شود ادامه داد: در 4 روز گذشته در مجموع 15 تن تخم مرغ توزیع شد.

وی افزود: اتحادیه نیز عرضه تخم مرغ را با قیمت مصوب پذیرفته است از طرفی هم در چند روز گذشته به مباشرینی که از قبل تعیین شدند تخم مرغی تحویل داده نشده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: جوجه ریزی در استان استان زنجان تخصیص یافته تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد، گفت: توجه به این موضوع، استفاده از مراکز گردشگری را هم رونق می‌بخشد و در کاهش تصادفات نیز تاثیرگذار است.

سیدمحمد شعاعی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز ایمنی و حمل نقل استان، اظهار کرد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند، در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزاردهنده و هزینه‌بر است.

وی تصریح کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تامین اعتبارات است. برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات موثر باشد.

او افزود: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاست‌گذاری‌ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد، گفت: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید