Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته فنی صدور مجوز‌های زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: همزمانی شیوع بیماری کرونا و ذرات معلق حاصل از آلودگی هوا، صدمات فاجعه باری را به سلامتی شهروندان وارد می‌کند. بهزاد اشجعی دبیر کمیته فنی صدور مجوز‌های زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست در گفت‌وگو با میزان گفت: حدود ۱۰ سالی است که آلودگی هوا در فصل زمستان بسیار محسوس است، مصوبات متعددی در کاهش انتشار هوای آلوده در مراجعی مختلف از جمله مجلس و دولت به تصویب رسیده است و همچنین مصوباتی در خصوص کاهش آلودگی هوا وجود دارد که اقداماتی جهت کاهش آلودگی هوا برای دستگاه‌های مختلف در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اشجعی ادامه داد: راهکار‌ها و قوانین و مصوبات مختلفی به دستگاه‌های مختلفی ارجاع شده است، که هنوز درصد بالایی از این احکام به مرحله اجرا هم نرسیدن و یا هنوز عملی نشده اند، به همین دلیل است که کماکان با مسئله آلودگی هوا مواجهه هستیم و هنوز حل نشده است.
وی بیان کرد: به طور خاص در طی یک سال اخیر، در جهت کاهش آلاینده‌ها برای شهر‌های بزرگ و صنعتی بخصوص تهران اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم جهت آمادگی برای کاهش آلودگی هوا در فصل زمستان نشده است.
دبیر کمیته فنی صدور مجوز‌های زیست محیطی گفت: امسال به دلیل داشتن شرایط خاصی از جمله شیوع بیماری کرونا که کشور با آن روبرو است، مقالات متعددی نوشته شده است که همزمانی شیوع بیماری کرونا و ذرات معلق حاصل از آلودگی هوا، صدمات فاجعه باری را به سلامتی شهروندان وارد میکند.
اشجعی در مقایسه امسال که بیماری کرونا هست با سال گذشته، گفت: آلودگی هوا و غلظت ثابت موجود در هوا در شرایط مختلفی را بوجود آورده است، آلودگی هوا با نبودن بیماری کرونا همانند سال‌های پیشین و دیگر اینکه در شرایط امروز که شیوع بیماری کرونا باشد؛ اگر آمار مرگ و میر و اثرات منفی این دو مورد را باهم مقایسه کنیم، با وجود بیماری کرونا، تعداد مرگ و میر بیشتر از حالتی است که بیماری کرونا نبود.
همچنین عنوان کرد: همزمانی آلودگی هوا و بیماری کرونا و شیوع آن که بسیار فاجعه بار و خطرناک است، این هشدار‌های لازم و خطر‌های حاصل از همزمانی این دو را که در روز‌های آینده پیشرو هست را به ستاد ملی کرونا داده ایم. برای جلوگیری از این فاجعه و بحران پیش رو به دیگر دستگاه‌های مربوطه پیشنهاداتی از جانب سازمان محیط زیست شده است. از جمله:
۱- محدودیت‌هایی که برای نیروگاه‌ها و صنایع اطراف کلان شهر‌ها و استفاده از سوخت گاز به جای استفاده از آلاینده‌ها
۲- محدودیت‌هایی برای تردد خودرو‌های دیزلی و کامیون‌ها که منبع اصلی انتشار هوای آلوده در کلان شهر‌ها هستند
۳- نصب فیلتر ذرات معلق برای اتوبوس‌ها که منابع اصلی انتشار ذرات هستند.
دبیر کمیته فنی صدور مجوز‌های زیست محیطی اظهار کرد: این پیشنهادات را در قالب یک پکیچ کامل مشتمل بر حکم‌هایی برای اجرا به ستاد ملی کرونا داده ایم تا آنجایی که از انتشار ذرات معلق در هوا جلوگیری شود. امید است که با همکاری ستاد ملی مبارزه با کرونا و دستگاه‌های اجرایی هم با اجرای این طرح موافقت کرده تا بتوانیم از این شرایط بحرانی با کمترین تلفات گذر کنیم.   بیشتر بخوانید: آلودگی هوا تا چه اندازه می‌تواند آمار تلفات کرونا را بالا ببرد؟
انتهای پیام/ برچسب ها: آلودگی هوا زیست محیطی کروناویروس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آلودگی هوا زیست محیطی کروناویروس شیوع بیماری کرونا آلودگی هوا ذرات معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۱۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در عرصه خودروسازی با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

سیدمحمد روح‌الامین در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اولین شهرک تخصصی خودروهای برقی با هدف سرمایه‌گذاری در خودروهای هوشمند، سواری، اسجیلی، سدان و تجمیع توانمندی‌های علمی و دانشگاهی تشکیل شده است.

وی افزود: این مجتمع شامل چند بخش می‌شود که بخش اول آن مرتبط با پلتفرم‌هایی است که در حالت اولیه به صورت CBU و در مراحل بعدی به ترتیب به صورت SKV و CKV خواهد آمد؛ توانمندی‌هایی که در ایران وجود دارد، موجب شده است انگیزه فراوانی برای تأسیس اولین مرکز تحقیقات و نوآوری را از طریق برنامه‌ریزی‌های بلند مدت داشته باشیم تا بتوانیم از توانمندی مجموعه‌های دانشگاهی و انتقال تکنولوژی که از طریق قراردادهای بین‌المللی بسته شده است، در شهرک مورد استفاده قرار دهیم.

مدیرعامل مجتمع خودروسازی آرین با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

وی ادامه داد: محصولات ما به‌صورت اقتصادی و بهینه عرضه می‌شود و از سوی دیگر در حمل‌ونقل عمومی همچون شرکت‌های تاکسیرانی قابل استفاده است تا در واقع از یارانه دولت نیز در این بخش بهره برده باشیم؛ قصد داریم جامعه را به سمت خودروهای برقی سوق دهیم تا مردم، دولت و حاکمیت درک جامعی از آینده کشور و خودروها داشته باشند.

روح‌الامین خاطر نشان کرد: چالشی که در زمینه تغییر اکوسیستم خودروی کشور وجود دارد، نظر جمعی و حمایتی نیست و سازوکارها موجب می‌شود بخش‌های مختلف با همکاری یکدیگر این چالش‌ها را برطرف کنند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در این نوع خودرو از این جهت که تکنولوژی جدید به شمار می‌رود و سرمایه بسیاری را می‌طلبد، کمتر فردی را ترغیب می‌کند، بنابراین از طریق سرمایه‌گذاری خارجی و جذب جوانان با انگیزه سعی داریم خروجی دانشگاهی را متمرکز کنیم تا فاصله خود را با سایر کشورها کاهش دهیم.

کد خبر 750066

دیگر خبرها

  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها