Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، فرهاد جاویدی گفت: براساس آمارهای موجود ۷۰ درصد از کل واردات کشور در حوزه ICT از طریق پایانه‌های گمرکی تحت نظارت منطقه شمال رگولاتوری انجام می‌شود که مقایسه آماری ۶ ماه نخست سال جاری با بازه زمانی مشابه در سال گذشته، نشان می‌دهد تعداد کل درخواست‌های ثبت یا تمدید سفارش در ۶ ماه ابتدایی سال جاری ۸ هزار و ۱۵۳ مورد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این آمار در بازه زمانی مشابه سال گذشته چهار هزار و ۳۸۹ مورد بوده که این اعداد نشان‌دهنده رشد ۸۶ درصدی این حوزه است.

وی با اشاره به رشد ۵۸ درصدی درخواست‌های ترخیص کالا در گمرک منطقه شمال عنوان کرد: در شش ماه اول سال جاری دو هزار و ۳۷۳ مورد درخواست ترخیص کالا ثبت شده است که این درخواستها در شش ماهه اول سال گذشته هزار و ۵۰۴ مورد بوده است.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال با اشاره به اینکه ۹۲ درصد از گوشی‌های تلفن همراه از طریق پایانه های گمرکی این منطقه به کشور وارد می‌شود، عنوان کرد: تعداد درخواست‌های ترخیص گوشی تلفن همراه در شش ماهه ابتدایی سال گذشته ۹۹۸ مورد بوده است که با افزایش حدود ۹۳ درصدی در ۶ ماه ابتدای امسال به هزار و ۹۲۷ مورد رسیده است. علاوه بر این، تعداد تلفن‌های همراه ترخیص شده در شش ماه ابتدای سال گذشته سه میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه بوده که با رشد ۴۸ درصدی در همین بازه زمانی در سال جاری به پنج میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه رسیده است.

جاویدی شناسایی و رفع ۵۰۴ مورد تداخل فرکانسی در حوزه اپراتورهای تلفن همراه را از دیگر اقدامات انجام شده در منطقه شمال دانست و افزود: از این تعداد ۲۲ مورد در حوزه تداخلات اپراتورهای SAP و ۱۶ مورد تداخل در حوزه سایر بهره‌برداران شبکه‌های رادیویی شناسایی شده است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از تجهیزات رادیویی غیرمجاز مانند واکی تاکی ها، لینک‌های رادیویی غیرمجاز و نیز تکرارکننده‌های شبکه تلفن همراه، از عوامل ایجادکننده تداخل در فضای فرکانسی این منطقه هستند، گفت: رفع این تداخلات نقش مهمی در ارائه سرویس‌های با کیفیت به شهروندان به ویژه در حوزه تلفن همراه دارد.

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال با اشاره به پایش ۲۴ ساعته طیف فرکانسی در باندهای مختلف در استانهای تحت پوشش این منطقه، عنوان کرد: در سال جاری دو سایت جهت یاب رادیویی راه‌اندازی و عملیاتی شده است که با تکمیل و راه‌اندازی همه سایت‌های مورد نظر در تهران، علاوه بر ارتقای سطح کیفی نظارت بر طیف فرکانسی در تهران و شهرهای حومه آن، سرعت و دقت شناسایی و رفع تداخل‌های رادیویی نیز افزایش می‌یابد.

اداره‌کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال یکی از مناطق ۹ ‌گانه رگولاتوری در کشور است که استانهای تهران، البرز، سمنان و مازندران را تحت پوشش و مدیریت دارد.

کد خبر 5045623 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: رگولاتوری گوشی همراه گمرک واردات کالا ویروس کرونا تحقیقات علمی فناوری فضایی گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تولید دانش بنیان گوشی هوشمند شرکت دانش بنیان شرکت اسپیس ایکس استارت آپ ایالات متحده امریکا نوآوری ایستگاه فضایی بین المللی ایرانسل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تلفن همراه منطقه شمال سال گذشته مورد بوده شش ماه سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی