Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، جوان با هدف تبدیل ایده به ثروت، چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران، جوان در راستای حمایت از ایجاد کسب‏ و‌کار‌های مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز با هدف تبدیل ایده به ثروت، چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  این جشنواره همه ساله با محوریت علوم پایه شامل (شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین‌شناسی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر) برگزار می‌گردد.

امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا، محور جدیدی با عنوان «تأثیر کرونا بر الگو زیستی» به موضوعات جشنواره اضافه گردیده‌است و شرکت‌کنندگان این دوره از جشنواره می‌توانند علاوه بر ایده‌پردازی در یکی از حوزه‌های علوم پایه در این بخش از جشنواره نیز شرکت نمایند. ‎ برگزیدگان جشنواره علاوه بر دریافت اعتبار حمایتی بنیاد نیکوکاری جمیلی، از شرایط ویژه همراهی تا تجاری‌سازی ایده جهت ورود به اکوسیستم کارآفرینی و اقتصادی کشور نیز برخوردار خواهند شد.
جوایز چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان در ۲ بخش:
الف) ایده پردازان
۱۲ اعتبار حمایتی ۳۰۰ میلیون ریالی (۱۰ درصد اعتبار حمایتی به صورت جایزه نقدی) ویژه برگزیدگان هر یک از ۶ محور جشنواره (شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین‌شناسی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر و تأثیر کرونا بر علوم زیستی)
ب) کسب و کار‌های نوپا
• تیم اول (۵۰۰ میلیون ریال اعتبار حمایتی و ۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری در طرح)
• تیم دوم (۱ میلیارد ریال اعتبار حمایتی | ۱۰ درصد اعتبار حمایتی به‌صورت جایزه‌نقدی)
• تیم سوم (۷۰۰ میلیون ریال اعتبار حمایتی | ۱۰ درصد اعتبار حمایتی به‌صورت جایزه نقدی)
• تیم چهارم (۵۰۰ میلیون ریال اعتبار حمایت آموزشی و مشاوره‌ای)

در همین راستا شادی جمیلی عضو هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران و رئیس دبیرخانه دائمی چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان و عضو هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه تهران با توجه به استقبال دانشجویان و ثبت ایده برای جشنواره عنوان کرد:
با استقبال گسترده از جشنواره مهلت ثبت و ارسال ایده در پرتال ثبت نامی یک هفته تمدید شد و متقاضیان و ایده پردازان حوزه‌ی علوم پایه میتوانند تا ساعت ۲۴ جمعه ۲۵ مهر ماه ۹۹ نسبت به ثبت ایده و یا تکمیل اطلاعات خود در پرتال ثبت نامی اقدام نمایند.
رئیس دبیرخانه دائمی چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تاکید کرد: این زمان به هیچ وجه مجددا تمدید نخواهد شد.
کلیه علاقه‌مندان دعوت می‌شود با مراجعه به وب‌سایت جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان به آدرس www.ysf-persia.com پس از مطالعه شاخص‌های ارزیابی، نسبت به ثبت ایده خود اقدام نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران بنیاد حامیان دانشگاه تهران جشنواره اندیشمندان جوان بنیاد خیریه چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان بنیاد حامیان دانشگاه تهران اعتبار حمایتی میلیون ریال ریال اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی

شرکت چینی هواوی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارد، تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌های آمریکایی از جمله هاروارد را از طریق یک بنیاد مستقر در واشنگتن، به صورت محرمانه، تامین مالی کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اسناد و اظهارات منابع آگاه، هواوی تنها سرمایه‌گذار یک رقابت تحقیقاتی است که از زمان آغاز به کارش در سال ۲۰۲۲، میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده است و صدها پیشنهاد از دانشمندان در سراسر جهان، از جمله دانشمندان دانشگاه‌های برتر آمریکا که پژوهشگران خود را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند، دریافت کرده است.

این رقابت توسط «بنیاد اپتیکا» که بازوی انجمن حرفه‌ای غیرانتفاعی «اپتیکا» است و تحقیقات اعضایش در زمینه نور، فناوری‌هایی مانند ارتباطات، تشخیص‌های زیست پزشکی و لیزرها را پشتیبانی می‌کند، مدیریت می‌شود.

طبق یک سند غیرعمومی که توسط بلومبرگ بررسی شده است، این بنیاد، ملزم نیست هواوی را به‌عنوان منبع مالی یا حامی برنامه رقابت، مشخص کند و وجود و محتوای این توافق‌نامه و روابط بین طرف‌ها نیز اطلاعات محرمانه تلقی می‌شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد هواوی که در شنژن چین مستقر است، با وجود شبکه‌ای از محدودیت‌های آمریکا که طی سال‌های گذشته در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر استفاده فناوری این کشور توسط پکن به عنوان ابزار جاسوسی اعمال شده است، از یک استراتژی، برای باقی ماندن در خط مقدم تامین مالی تحقیقات بین‌المللی استفاده می‌کند.

متقاضیان و مقامات دانشگاهی که بلومبرگ با آنها تماس گرفت و همچنین یکی از داوران مسابقه، اعلام کردند تا زمانی که یک خبرنگار از آنها سوال نکرده بود، از نقش هواوی در تامین مالی این برنامه اطلاعی نداشتند. تعدادی از متقاضیانی که با بلومبرگ مصاحبه کردند، گفتند: معتقدند که این پول از سوی بنیاد آمده است و نه یک نهاد خارجی.

تلاش محرمانه در واشنگتن، در تضاد با ابتکارات علنی هواوی در چندین کشور اروپایی است. به عنوان مثال، فرانسه و آلمان، با وجود توصیه کمیسیون اروپا مبنی بر اینکه تجهیزات این شرکت چینی به دلیل خطرات امنیتی از شبکه های کشورهای عضو حذف شود، میزبان مراکز علمی با برند شرکت هستند.

گزارش سالانه «بنیاد اپتیکا» در سال ۲۰۲۳، هواوی را در بخش فهرست «بزرگترین اهداکنندگان» که از زمان تاسیس این سازمان در بیش از دو دهه گذشته، بیش از یک میلیون دلار کمک کرده‌اند، تائید می‌کند. غول‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا پلتفرم، از جمله شرکتهایی هستند که در رتبه دوم اهداکنندگانی قرار دارند که ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌های اخیر از ترس از دست دادن بودجه منابع فدرال از جمله پنتاگون و بنیاد ملی علوم به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از محققان خواسته‌اند روابط خود را با هواوی قطع کنند. این موسسات همچنین سیاستهایی را تقویت کرده اند که دانشگاهیان را ملزم به افشای بودجه خارجی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی