Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه امروز شورای شهر تبریز قرارداد شهرداری تبریز با دانشگاه شهید مدنی و صدور مجوز حفاری بستر فیبر نوری تصویب شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، شهرام دبیری پیش از ظهر امروز در جلسه شورای شهر تبریز در سخنان پیش از دستور در خصوص مشکلات کارگران اظهار داشت: حقوق ببشتر کارگران پرداخت شده اما دو درصد باقیمانده باعث نارضایتی است که باید شهرداری هرچه زودتر آن را حل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح وضعیت کرونا در کشور گفت: در ایران تا به امروز تعداد مبتلایان کرونا ۵۰۰ هزار نفر، فوتی‌ها ۲۸ هزار و بهبودیافتگان ۴۰۰ هزار نفر هستند، آمارهای روزانه مبتلایان و فوتی‌ها نوسان دارد اما این نوسان متاسفانه صعودی است. در کل دنیا فوتی‌های کرونا کاهش داشته اما در ایران افزایش نسبی دارد.

رئیس شورای شهر تبریز در خصوص وضعیت کرونا در تبریز هم توضیح داد: در تبریز تعداد بستری‌های کرونایی بیشتر از ظرفیت تخت‌هاست و این روند ادامه دارد. البته این روند تا حدی کنترل شده اما باید پروتکل‌ها رعایت شود تا با افزایش بستری‌ها شاهد فاجعه نباشیم، تمام ظرفیت بیمارستان‌ها به کرونا اختصاص نیافته زیرا ما بیماران دیگری هم داریم.

وی با اشاره به احتمال تولید واکسن کرونا عنوان کرد: امیدواری وجود دارد تا آخر پاییز واکسن‌هایی تولید شود اما با توجه به ناشناخته بودن کرونا نباید به آن دل بست. واکسن آنفولانزا هم وارد استان شده اما افراد گروه‌های در خطر در اولویت دریافت هستند.

لزوم ترک تشریفات برای قرارداد با دانشگاه

سپس دستور جلسه اول، بررسی لایحه شهرداری تبریز مبنی بر قرارداد منعقده فیمابین شهرداری تبریز با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان درخصوص احداث واحد تولید انبوه عامل بیوکنترل آفات با قید ضرورت یک فوریت در دستور کار قرار گرفت.

رسول موسایی، قائم مقام شهردار تبریز در خصوص این لایحه توضیح داد: بحثی که وجود دارد این است که ۱۱ میلیارد تومان بودجه برای این پروژه مربوط به دوسال قبل است و قسمت اعظم این کار تجهیزات است که با توجه به افزایش قیمت‌ها قطعا افزایش یافته است. به همین دلیل می‌توان این کار را در مقیاس کوچکتر و با همکاری سازمان پارک‌ها انجام داد تا اگر نتیجه داد به مقیاس بزرگتر رساند.

وی درباره مشکلات عقد قرار داد با دانشگاه در خصوص این لایحه اظهار داشت: یکی از مسائل بستن قرارداد با دانشگاه این است که کار قانونی رخ نمی‌دهد و باید ترک تشریفات شود. موضوع دیگر شکل قرارداد است که باید مشخص شود مابه ازای هزینه شهرداری محصول دریافت می‌شود یا دانش تولید.

انتقاد از بررسی مجدد لوایح توصیب شده در شورا

محمدباقر بهشتی،عضو شورا با انتقاد از قرار گرفتن این لایحه در دستور کار گفت: این دستور مورد تصویب شورا در گذشته قرار گرفته و نیازی به تصویب مجدد نیست. نباید لوایح این چنینی به صحن شورا آورده شود. شورا اعتبار تصویب می‌کند و شهرداری خودش باید قرارداد ببندد.

موسایی، قائم مقام شهردار با بیان اینکه در بودجه مصوب دو میلیارد تومان برای تولید "نماتود" آورده شده در حالیکه تنها برای تجهیزات این پروژه هشت میلیارد مورد نیاز است، عنوان کرد: نمی‌شود قرارداد را نصفه نیمه اجرا کرد و برای همین آن را به صحن شورا آورده‌ایم.

غلامحسین مسعودی‌ریحان، عضو شورای شهر ضمن موافقت با افزایش بودجه این لایحه یادآور شد: همیشه از شهر پاک حرف می‌زنیم و باید برای آن هم تلاش کنیم، به همین خاطر قرارداد با دانشگاه را به فال نیک می‌گیرم و امیدوارم این قرارداد به سود شهر باشد.

تصمیمات روشنفکرانه به جای مسیرگشایی‌ها

فریدون بابایی‌اقدم، عضو شورای شهر با انتقاد از این لایحه و تصویب بودجه برای آن عنوان کرد: آیا کارشناسان بررسی کرده‌اند که اصلا نیاز است که این پروژه توسط شهرداری انجام شود یا خیر؟ اینکه می‌گوییم به این پروژه هم کمک کنیم در شان دانشگاه نیست، مگر شهرداری بنیاد خیریه است؟

وی با بیان اینکه در حالیکه پروژه‌های مسیرگشایی و حاشیه‌نشینی ما لنگ چند میلیون پول هستند برای این پروژه میلیاردی خرج می‌کنیم، ابراز داشت: خیلی روشنفکرانه است که به جای حل مشکلاتی مانند مسیرگشایی در جایی هزینه کنیم که طراوت محیط کم نشود! شهرداری کم مشکل و کم پروژه برای انجام ندارد

در نهایت این لایحه با موافقت اعضای شورا برای افزایش بودجه و امضای قرارداد با دانشگاه به تصویب رسید.

بدعت در بررسی لوایح

دستور جلسه دوم، بررسی لایحه شـهرداری تبریزمبنی بر صدور مجوزحفاری جهت ایجاد بستر فیبرنوری در قاب اعتبارات بودجه مصوب سال جاری با قید یک فوریت بود که شکور اکبرنژاد، عضو شورای شهر در خصوص آن اظهار داشت: ایرادی ندارد که بررسی این لایحه کمی به تاخیر بیفتد اما برخی مسائل اساسی آن باید بحث شود. اگر صلاح باشد این لایحه به کمیسیون برگردد و همه نظراتشان را اعلام کنند و بعد از آن به صحن شورا آورده شود.

سونیا اندیش، عضو شورای شهر با انتقاد از روند برخی کارشناسی‌ها عنوان کرد: اگر آئین کار این است که به کمیسیون برگشت داده شود نباید با کارشناسان بیرون از شورا جلسات مکرر برگزار شود، اینکه اینگونه بدعت بگذاریم و به جای کمیسیون جای دیگری لوایح را بررسی کنیم درست نیست.

وی با بیان اینکه کسی مخالف حفاری برای فیبر نوری نیست،گفت: موضوع حفاری تبعاتی دارد که باید بحث شود و شهرداری هم توضیح دهد و بعد از آن فکر نمی‌کنم کسی مخالف موضوع باشد.

تبریز؛ شهر اولین‌ها یا آخرین‌ها؟!

محرم محمدزاده، عضو شورای شهر با اشاره به اینکه در سال اول شورا در خصوص فیبرهای نوری در کمیسیون عمران بحث‌هایی شد و تصمیماتی هم گرفته شد، یادآور شد: چرا زیرساخت‌های کابل نوری در همه شهرها حتی شهرهای کوچک وجود دارد اما در تبریز نیست؟ در دیگر شهرها حفاری کابل نوری نیاز به بحث نداشت و فقط در تبریز باید بحث شود؟ چرا در زمان این لایحه حاشیه ایجاد می‌شود تا بررسی صورت نگیرد؟

وی مشکلات امروز اینترنت مربوط به همین مساله دانست و یادآور شد: قرار نیست که همه اعضا در مورد همه چیز نظر دهند، تبریز اسمش اولین‌هاست و با این وضع آخرین هم نیست.

کریم صادق‌زاده،عضو شورای شهر با بیان اینکه این پروژه کار بزرگی است که می‌تواند برای کارگران هم اشتغالزایی کند، اظهار داشت: بعدا هم می‌توان درباره جزئیات طرح حرف زد و باعث تاسف است که شهرهای عقبتر از ما کانال‌های نوری ایجاد کرده‌اند و ما کاری نکردیم.

عبدالله تقی‌پور، عضو شورای شهر با اشاره به اینکه هیچکس مخالف اجرای این طرح نیست بلکه همه موافق هم هستند، عنوان کرد: بحث بر سر این است که مسائل فنی کار توضیح داده شود، شهرداری توضیح دهد که چه مقدار و کجا حفاری انجام خواهد داد، وگرنه ماهم می‌خواهیم که فیبر نوری همه شهر را پوشش دهد.

در نهایت این لایحه با رای اکثریت اعضا به تصویب رسید.

مناسب‌سازی های نمادین در تبریز

در پایان این جلسه مهدی رفعتی،مدیرعامل مؤسسه نابینایان بصیر تبریز که مهمان این جلسه بود در خصوص مشکلات نابینایان گفت: شهر تبریز، شهر اولین ها بود اما متأسفانه این اولین بودن از بین رفته است ، مناسب سازی شهری در تبریز برای نابینایان انجام نشده و متأسفانه کارهای انجام شده نمادین است.

وی با بیان اینکه مطالعه بیشتری درباره مسائل نابینایان داشته باشید زیرا این قشر از لحاظ علمی قوی هستند، یادآور شد: از ارکان دولتی درخواست داریم  حمل و نقل عمومی برای نابینایان و معلولین طبق قانون رایگان شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: قرارداد با دانشگاه عضو شورای شهر داد با دانشگاه یادآور شد شهر تبریز اولین ها عضو شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی

 عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس درباره قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین گفت: «شهرداری می‌تواند با کشورهای خارجی قرارداد ببندد اما نه قراردادهای پنهانی یا دارای ایرادات. وزارت کشور هم در این مورد نظریه تخصصی خود را می‌دهد. اما دستگاه‌های نظارتی باید به این موارد ورود پیدا کنند.»   به گزارش عصر ایران؛ احمد علیرضابیگی به روزنامه هم میهن گفت: «شورای شهر بر عملکرد شهرداری نظارت دارد و باید براساس چارچوب‌ها عمل کند. اما دستگاه‌های نظارتی هم باید بر عملکرد دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری نظارت داشته باشند. اینطور به نظر می‌رسد که نظارت و خوفی از این دستگاه‌ها وجود ندارد. بنابراین هر کسی هر جا ایستاده فکر می‌کند باید چپاول کند.»   علیرضابیگی با اشاره به اینکه تمام این موضوعات سیاسی است، تاکید کرد: «این به نوع حکمرانی در کشور برمی‌گردد. در مدل حکمرانی کنونی اراده مردم را به حداقل رسانده‌ایم. وقتی مردم حس کنند نظر و اراده آنها تعیین‌کننده است، نظارت را توسعه می‌دهند و نتیجه آن روی کار آمدن شورای شهری است با پشتوانه مردمی که به مردم بدهکار است و باید پاسخگوی شهروندان باشد؛ چراکه باز هم باید درِ خانه مردم برود برای گرفتن رای؛ پس سعی می‌کند رضایت مردم را به دست آورد.   وی افزود: رضایت مردم وقتی به وجود می‌آید که شورای شهر به نیابت از آنها  عمل می‌کند. وقتی این اتفاق نمی‌افتد مردم کنار می‌مانند و نظارتی اتفاق نمی‌افتد. اگر نظارتی هم وجود داشته باشد در مقابل آن مقاومت می‌شود. با این روند شاهد پیشرفتی نخواهیم بود.» کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حمل و نقل فوری- چینی عصبانیت روزنامه شهرداری از افشای قرارداد پنهانی زاکانی قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟

دیگر خبرها

  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • شهرداری می‌تواند با کشور‌های خارجی قرارداد ببندد، اما نه قرارداد‌های پنهانی
  • نماینده مجلس : شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • نماینده تبریز: شهرداری حق دارد با خارجی ها قرارداد ببندد اما نه پنهانی
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد