Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع با اشاره به تحریم های جدید صورت گرفته اظهار کرد: در چند روز گذشته نیز برای چندمین بار کشور را تحریم کردند و ما در وزارت دفاع این تحریم‌ها را به هیچ هم حساب نکردیم؛ دشمن ما را برای این تحریم نمی کند که چیزی به دست ما نرسد تحریم آنان برای این است که ما نتوانیم صادرات کنیم آنها از صادرات ما می ترسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای امسلح در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با وزارت راه و شهرسازی که در ساختمان مرکزی راه آهن تهران برگزار شد، با اشاره به اهمیت حرکت در مسیر جهاد و خودکفایی اظهار کرد: امروز گزینه اصلی روی میز ما در قبال دشمنانی که با نهایت وحشی‌گری و خباثت هر آنچه که می‌توانند جهت تضعیف ملت ایران انجام می‌دهند، فعالیت در حوزه جهاد و خودکفایی است.

وی افزود: ملت ایران این دشمنی ها را فراموش نخواهد کرد و این اقدامات خصمانه در سینه های ما به جای خواهد ماند؛ چراکه وحشیانه تروریسم اقتصادی را در این برهه از زمان بر ملت ما تحریم کردند.

وزیر دفاع گفت: امروز ملت ایران در شرایطی تحریم‌ها را تحمل می‌کند که بسیاری از ملت ها به راحتی به دارو، علم و فناوری و منابع دسترسی دارند و دشمنان در چنین وضعیتی نهایت تلاش خود را کردند تا ملت ما را از ابتدایی ترین حقوق طبیعی محروم کنند.

امیر حاتمی تصریح کرد: دشمنان بدانند که اینگونه آنها بدانند اگر این کارها را می‌کنند تا ملت ایران تسلیم شود، قطعا به جایی نخواهند رسید؛ چراکه ما نسبت به تاریخ کشور و جهان آگاه هستیم و می‌دانیم که حتی کوتاه آمدن در برابر چنین موجودات وحشی و خبیثی چیزی جز ذلت و پایمال شدن در بر نخواهد داشت.

وی ادامه داد: نقطه ما در قبال جنگ اقتصادی که دشمن به راه انداخته است جهادی کار می کنیم و به عنوان بخش دفاعی اطمینان را می دهیم. وزیر دفاع خاطر نشان کرد: ما در قبال جنگ اقتصادی که دشمنان علیه کشور ما به راه انداخته اند، جهادی عمل می‌کنیم و به عنوان بخش دفاعی این اطمینان را می دهیم که همواره در کنار صنعت ریلی کشور خواهیم بود و شما نیز در این مسیر ۴۰ ساله ای که تاکنون طی کرده اید قطعاً به افق های روشنی دست خواهید یافت و با تلاش خود و کسب موفقیت های روز افزون بر دهان دشمنان خبیث خواهید زد.

امیر حاتمی افزود: ما نه برای منفعت بلکه برای مشارکت در این کار جهادی، با کوله باری از تجربه و داشته های مان در کنار صنعت ریلی هستیم و از صنعتگران این حوزه در این نبرد اقتصادی و صنعتی حمایت می کنیم.

وی تصریح کرد: دشمنان در ۴۰ سال گذشته می‌خواستند با ایجاد جنگ کشور ما را در محرومیت و محدودیت قرار دهند در صورتی که ملت ما این جنگ را به یک فرصت و یک جهاد و یک دفاع مقدس تبدیل کرد.

وزیر دفاع همچنین با اشاره به تحریم های جدید صورت گرفته اظهار کرد: در چند روز گذشته نیز برای چندمین بار در کشور را تحریم کردند و ما در وزارت دفاع این تحریم‌ها را به هیچ هم حساب نکردیم؛ دشمن ما را برای این تحریم نمی کند که چیزی به دست ما نرسد تحریم آنان برای این است که ما نتوانیم صادرات کنیم آنها از صادرات ما می ترسند.

وی در پایان گفت: امروز وزارت دفاع با تمام ظرفیت ها در خدمت صنعت ریلی است و این صنعت را در این مسیر مهم یاری می کند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: امیر حاتمی ما در قبال وزیر دفاع ملت ایران تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۴۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی عاقلانه و مدبرانه بود
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • برگزاری نشست‌ های بصیرتی جهاد تبیین همزمان با هفته عقیدتی در فومن
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • رژیم صهیونیستی توان دفاع از خود را هم ندارد
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است