Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@08:12:51 GMT

توسعه گازرسانی به مناطق محروم خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۴۳۹۷

توسعه گازرسانی به مناطق محروم خوزستان

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، فهد خباز رئیس روابط عمومی شرکت گاز خوزستان گفت: با توجه به در پیش بودن ایام سرد سال و احتمال وقوع حوادث ناشی از مصرف گاز طبیعی، از مشترکان گاز استان درخواست می‌شود و باید در یادگیری هشدار‌های ایمنی کوشا باشند.

او با اشاره به توسعه گازرسانی به مناطق محروم استان و افزایش مشترکان جدید گاز طبیعی بیان داشت: فرهنگ سازی و آموزش مصرف صحیح و ایمن از گاز طبیعی یک ضرورت است استفاده از گاز طبیعی باید دقت کرد که هر چه میزان مصرف گاز در وسایل گازسوز کمتر باشد احتمال بروز خطر نیز کمتر می‌شود، نصب هشدار دهنده گاز CO (منواکسیدکربن) در منازل می‌تواند عامل مؤثری در جلوگیری از حوادث باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس روابط عمومی شرکت گاز خوزستان گفت: در حال حاضر به بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار مشترک در سطح استان خدمات ارائه می‌شود که کاهش حوادث و ارتقای ایمنی شهروندان، یکی از مهم‌ترین وظایف این شرکت است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گاز طبیعی گازرسانی به روستاها گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر در اظهاراتی گفته که استفاده از کولر گازی به جای کولر آبی در مناطق عادی و معتدل کشور با افزایش ٣ برابری مصرف برق و افزایش ٨ برابری نرخ برق همراه است که در مجموع قبض برق مشترک خانگی را به ٢٤ برابر افزایش می‌دهد.

براساس اظهارات یاقوتی، تعیین الگوی مصرف برق هر منطقه بر اساس قانون و با تاکید بر حفظ رفاه اجتماعی و فرصت‌های مدیریت مصرف از برنامه‌های توانیر است.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر اظهار کرده که به طور معمول ٧٥ درصد مشترکان برق هر منطقه، نسبت به الگوی مصرف تعیین شده، برق کمتری مصرف می‌کنند.

به گفته یاقوتی، الگوی مصرف مناطق عادی در فصل گرم ٣٠٠ کیلووات ساعت است، هزینه برق مشترکان خانگی که از کولر‌های آبی استفاده می‌کنند در هر دوره ٢ ماهه حدود ٨٠ هزار تومان است که در صورت جایگزینی کولر گازی، مصرف سرمایشی از ١٠٠ تا ١٢٠ کیلووات ساعت به بیش از ٧٠٠ کیلووات ساعت افزایش پیدا می‌کند که با احتساب مصرف سایر لوازم برقی، مصرف دوره بیش از ٣ برابر افزایش و از ٣٠٠ کیلووات ساعت به حدود ٩٠٠ تا ١٢٠٠ کیلووات ساعت می‌رسد و مشترک باید بیش از ٢ میلیون تومان هزینه برق پرداخت کند.

مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر اظهار کرده که کشور به ٥ اقلیم آب و هوایی شامل مناطق گرم یک تا ٤ و مناطق عادی تقسیم شده، تقریباً ٨٠ درصد مشترکان خانگی در مناطق عادی و معتدل مانند شمال غرب و شمال شرق کشور ساکن هستند که استان‌های تهران، زنجان، قزوین، همدان و لرستان، اغلب مناطق استان کردستان و کرمانشاه و بخش‌هایی از اصفهان را در بر می‌گیرد.

سال گذشته مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران از قطع برق ۱۵ دستگاه اجرایی شامل سه وزارتخانه، ۲ بانک عامل و ساختمان مرکزی متعلق به یکی از شرکت‌های بیمه کشور، خبر داد و وصل مجدد جریان برق را منوط به تعهد کتبی بالاترین مقام مسئول این اداره‌ها مبنی بر رعایت الگوی مصرف ابلاغی دانست. 

کامبیز ناظریان تاکید کرده بود که کاهش حداقل ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعت اداری و حداقل ۶۰ درصد کاهش مصرف در ساعت غیراداری توسط همه دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و نهاد‌های عمومی غیردولتی الزامی است. 

با این حال تعرفه آب، برق و گاز مشترکین تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی تا سقف الگوی مصرف به صورت رایگان محاسبه می‌شود.

سهم ۳۳ درصدی مصرف برق در شبکه خانگی

طبق اعلام مرکز آمار، حدود ۳۳ درصد مصرف کل انرژی الکتریکی از سال ۸۴ تا ۹۹ به مصرف بخش خانگی می‌رسید که بخش صنعتی با سهم حدود ۳۲ درصد، دومین مصرف‌کننده انرژی الکتریکی در ایران بود.

علی‌اکبر محرابیان وزیر نیرو نیز پیش‌تر در اظهاراتی گفته بود که ۳ درصد از مشترکان تهرانی ۴۰ درصد درآمد شرکت برق تهران بزرگ را می‌پردازند.

طبق اعلام شرکت توزیع برق تهران بزرگ، تعرفه بندی مصرف برق در نیمه اول سال به سه دسته ساعت کم بار، ساعت میانبار و ساعت اوج بار تقسیم می‌شود. 

بر این اساس، ساعت ۱۱ شب تا ۷ صبح ساعت کم بار، ساعت ۷ صبح تا ۷ شب میانبار و ساعت ۷ تا ۱۱ شب اوج بار است. 

از ابتدای ماه خرداد تا پایان ماه شهریور نیز که ماه‌های گرم سال هستند، علاوه بر ساعات اوج بار در شب از ساعت ۱۲ ظهر تا ۶ بعدازظهر به علت استفاده گسترده از وسایل سرمایشی ساعات پیک بار خواهد بود.

بر این اساس توصیه شده که وسایل پرمصرف برقی مانند اتو، ماشین لباس شویی و ظرفشویی در ساعات ابتدایی روز و انتهایی شب استفاده شوند تا همزمان با اوج مصرف برق نباشد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • سامانه بارشی جان دوباره می‌گیرد / در کدام استان‌های کشور بارندگی خواهیم داشت؟
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • سایبرتراک مناطق محروم! (عکس)
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در ارتفاعات خوزستان
  • هوا در خوزستان گرم‌تر می‌شود
  • پیش بینی بارش‌های پراکنده و افزایش دما در خوزستان