Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-05@06:24:04 GMT

سرنوشت تاریک ۲۸۰ گود پرخطر در پایتخت

تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۴۹۸۱

‍‍‍‍‍‍

معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران اعلام کرد: در شهر تهران حدود ۱۸ هزار طرح در حال اجرا است که از این تعداد حدود ۲۸۰ مورد گودبرداری و تعدادی از آنها رها شده اند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، منصور درجاتی مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران در گفتگوی ۱۸:۳۰ گفت: در تهران هزینه‌های نیلینگ و سازه نگهداری را از مالکان دریافت کردیم و اخطار‌های لازم را داده ایم اما در صورتی که فعالیتی در ملک انجام نشود وگودال پر نشود، شهرداری اقدام به پرکردن گودال‌ها می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



درجاتی گفت: شرایط اقتصادی کشور به گونه‌ای است که قیمت مصالح، عملیات ساختمانی، تجهیزات و ماشین آلات دائما در حال نوسان است که این موضوع موجب تاخیر در عملیات ساختمانی می‌شود.

او درباره اتفاق اخیر در محله فلاح تهران گفت: سازنده این ملک در سال ۹۷ پروانه تخریب گرفته و در سال ۹۸ شروع به کار کرده که به علت موارد مختلف از جمله مقاوم سازی، شرایط خاک و  مشاعات ملک بار‌ها اخطار دریافت کرده بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران گفت: عملیات ساختمانی و عمرانی در شهر تهران با سایر شهر‌ها متفاوت و با چالش‌های مختلفی روبرو است.

درجاتی گفت: برای تعیین تکلیف گودهای موجود در تهران باید اداره ای مخصوص که متولی آنها باشد راه اندازی شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
عبدالرضا گلپایگانی، معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران در ارتباط اینترنتی با برنامه گفت: مسئولیت گودبرداری در مرحله اول به عهده فردی است که از شهرداری پروانه گرفته است.

او گفت: برخی از ساختمان‌ها پس از گودبرداری به علت نوسان قیمت، مسائل اقتصادی و حقوقی بین مالکان رها می‌شود؛ این درحالیست که سازه‌های نگهدارنده عمر مشخصی دارند و شهرداری مداوم در حال پایش این سازه‌ها است و اخطار‌های لازم را به مالکان می‌دهد.

معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران اعلام کرد: در شهر تهران حدود ۱۸ هزار طرح در حال اجرا است که از این تعداد حدود ۲۸۰ مورد گودبرداری و رها شده اند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سعید سعیدیان، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در ادامه برنامه در ارتباط اینترنتی گفت: در حادثه محله فلاح تهران، مهندسان ما در سه مقطع: ۲۸ بهمن ۹۸، ۱۰ اردیبهشت و ۱۱ خرداد ۹۹ اخطار‌ها و تذکرات لازم را به مالکان داده بودند و کاری جز اخطار و تذکر از دست ما ساخته نیست. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

محمود قدیری، معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی هم در ادامه برنامه اعلام کرد: گود‌های رها شده در تهران به دلایل مختلف کم نیست و قوانین شفافی در این زمینه نداریم.

به گفته او به علت هزینه بالای نگهداری سازه‌ها، ارگان‌های دولتی قادر به تامین مالی آن‌ها نیستند.

برچسب ها: گفتگوی خبری ، گودبرداری ، تهران ، شهرداری

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: گفتگوی خبری گودبرداری تهران شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۴۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کودکان کار در پایتخت 

امانی گفت: حضور کودکان کار در سطح شهر کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، ناصر امانی در رابطه با اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت طی مدت اخیر، اظهار کرد: بنده بر اساس آنچه در دو محله‌گردی اخیر مشاهده کردم، شهرداری در این زمینه خوب عمل کرده بود و مردم اذعان داشتند که جمع‌آوری معتادان متجاهر در محلات به خوبی صورت می‌گیرد.

وی افزود: در بازدیدی که از محلات در اسفندماه سال قبل و فروردین ماه امسال داشتم، مردم از جمع‌آوری و ساماندهی معتادان رضایت داشتند اما همچنان این نگرانی برای بازگشت آنها وجود دارد و امیدواریم این بار به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده باشد که جمع‌آوری نهایی را شاهد باشیم و معتادان پس از مدتی به سطح محلات بازنگردند.

امانی با اشاره به فعالیت کودکان کار در سطح شهر نیز گفت: حضور کودکان در سطح شهر کاهش یافته است؛ در گذشته در چهارراه‌ها بیش از این با کودکان روبه‌رو بودیم اما اکنون تعداد آنها بسیار کمتر شده است. امیدواریم ساماندهی کودکان کار نیز به نتیجه برسد و شاهد فعالیت هیچ کودکی در سطح شهر تهران نباشیم.

این عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه شهردار تهران حکم نمایندگی ویژه رئیس‌جمهور را در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی دارد، یادآور شد: شهردار تهران در همین راستا یک مرکز رصد راه‌اندازی کرده و قرار بر این بوده که ظرفیت تمام نهادهای متولی این موضوع در شهر به کار گرفته شود که نمی‌دانیم تمام این نهادها پای کار آمده‌اند یا خیر؟

به گزارش سایت شهر، وی با اعلام اینکه فعلاً آثار ابتدایی اقدامات در راستای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی که عمدتاً توسط شهرداری تهران انجام شده، قابل مشاهده است، اظهار کرد: در مدت اخیر کلونی‌های بزرگ معتادان را که مدتها قبل بازدید کرده بودم، رصد نکردم، ضمن اینکه گزارشی مبنی بر بازگشت معتادان به این کلونی‌ها نیز دریافت نکردم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت
  • کیفیت هوا در پایتخت قابل قبول است
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • هوای تهران پاک شد  
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • کاهش کودکان کار در پایتخت 
  • هوای تهران پاک است
  • آبگرفتگی‌های در اغلب مناطق اهواز رفع شده است
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود