Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، با آغاز دور جدید فعالیت سامانه بازارگاه از ابتدای مهرماه، با حضور دو معاون وزیر جهاد کشاورزی در جلسه‌ای ویدئوکنفرانسی با نمایندگان امور دام همه استان‌ها، وضعیت این سامانه مورد پایش قرار گرفت.

 مرتضی رضایی، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در این جلسه با اشاره به تغییرات بنیادین در سامانه بازارگاه گفت: سامانه بازارگاه به دلیل انتقاداتی که از آن درباره توزیع از طریق استان‌ها و نه واحدهای تولیدی صورت گرفته بود، اکنون اصلاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی در ادامه افزود: مهم‌ترین اشکال سامانه بازارگاه از دید فعالان امور دام، توزیع نهاده‌های دامی ذرت‌، جو و کنجاله (به جز سبوس) به معاونان امور دام در استان‌ها بود و از آنجا‌که تخصیص نهاده به واحدهای تولیدی در جایی به ثبت نمی‌رسید، شائبه‌هایی را ایجاد کرده بود.

توزیع نهاده، اتوماتیک خواهد شد

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: در دو ماه اخیر با اصلاح سامانه بازارگاه، تخصیص نهاده‌های دامی را به‌صورت سیستماتیک در نظر گرفتیم. به‌طوری‌که هر واحد دامداری با ثبت کامل داده‌های درخواست‌شده در مورد واحد تولیدی، به‌صورت سیستماتیک نهاده دریافت می‌کند.

او با اشاره به واحدهای مرغ گوشتی مجاز، گفت: در سقف پروانه 50هزار قطعه جوجه‌ریزی، به آنها نهاده تعلق می‌گیرد و سن پرورش نیز 40روز در نظر گرفته می‌شود و مطابق با آن، نهاده به واحدهای تولیدی تعلق خواهد گرفت. 

نظارت میدانی واحدهای بهره‌برداری

رضایی همچنین بر نظارت مداوم بر توزیع نهاده تأکید کرد و گفت: منظور از نظارت نه از طریق سامانه سماصط، بلکه به‌صورت میدانی خواهد بود تا فعالیت واحدهای تولیدی را راستی‌آزمایی کنیم.

دریافت نهاده سیستمی شده است

امید گیلانپور، معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب‌و‌کارهای کشاورزی نیز در این جلسه با اشاره به آغاز به کار دور جدید فعالیت‌های این سامانه از اول مهرماه، گفت: در سامانه اصلاح شده، به جای آنکه برخی از گروه‌های مصرف‌کننده، نهاده‌های دامی را به‌صورت دو مرحله‌ای دریافت کنند، به‌صورت اتوماتیک این نهاده‌ها را دریافت خواهند کرد.

گیلانپور در توضیح روند فعالیت سامانه در دور جدید، ادامه داد: فعالیت این سامانه بر طبق اطلاعاتی خواهد بود که در سامانه سماصط به ثبت می‌رسد. با مبنا قرار دادن اطلاعات سامانه سماصط و در مرحله بعدی، راستی‌آزمایی این اطلاعات با اطلاعات سامانه‌های «پایش و مراقبت بیماری‌های دامی» (GIS) و قرنطینه سازمان دامپزشکی، میزان مرغ موجود در سالن را رصد کرده و براساس نوع فعالیت و سن گله، مطابق فرمولی مشخص، نهاده را بین واحدها توزیع می‌کنیم.

او با بیان اینکه اکنون واحدهای مرغ مادر، لاین، اجداد و تخم‌گذار در این سیستم نهاده را دریافت می‌کنند، افزود: در حال حاضر، دریافت نهاده کاملا سیستمی شده است. به این معنا که سیستم بدون توجه به آنکه چه واحد تولیدی، دریافت‌کننده نهاده است، فقط براساس شاخص‌هایی که از آن در اختیار دارد و بدون شناسایی مالک واحد، نهاده را توزیع خواهد کرد.

گیلانپور با اشاره به اصلاح دیگری که در این سامانه صورت گرفته، تصریح کرد: در گذشته مبنای توزیع نهاده، پروانه بهره‌برداری بود. اکنون با توجه به مرتبط شدن میزان توزیع نهاده به میزان تولید، عملا واحدهایی که در آنها جوجه نباشد، به آنها نهاده نمی‌دهیم تا آنکه مجوز جوجه‌ریزی جدید دریافت کنند.

پیشرفت پایش توزیع نهاده

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب‌و‌کارهای کشاورزی با تأکید بر اینکه عملا سطح پایش به جای آنکه به واحد بهره‌برداری (مرغداری) ختم شود، یک مرحله جلوتر رفته و محصول نهایی این واحدها مورد رصد قرار خواهد گرفت، گفت: اگر میزان محصول نهایی انطباقی با میزان نهاده تحویلی نداشته باشد، دو اتفاق خواهد افتاد. نخست، این واحد بهره‌برداری به سامانه بازارگاه، بدهکار خواهد شد و باید پاسخگو باشد که چرا آن میزان که باید، تولید نکرده است و دوم، جریمه مشمول این واحد بهره‌برداری خواهد شد و در دوره آینده نمی‌تواند نهاده دریافت کند، زیرا در دوره گذشته محصول خود را تحویل نداده است.

با این حال این مقام مسئول تأکید کرد که این سامانه در حال تکمیل است و در آینده با تغییرات دیگری نیز در آن روبرو خواهیم بود.

در این جلسه که به بررسی مشکلات سامانه بازارگاه می‌پرداخت، نمایندگان امور دام در استان‌ها به بررسی بیشتر جزئیات پرداخته و نکاتی را یادآور شدند. براین اساس مقرر شد تا در دو هفته آینده، جلسه‌ای دیگر برگزار شده و روند اصلاحی، مجددا مورد پایش قرار گیرد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سامانه بازارگاه واحدهای تولیدی جهاد کشاورزی توزیع نهاده بهره برداری نهاده ها امور دام استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۵۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ نماینده اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان در کارگروه املاک و مستغلات استان گفت: بر اساس ماده ۱۸ قانون جهش تولید مسکن در راستای رصد و نظارت بر بازار مسکن، ثبت تمامی معاملات املاک و مستغلات از خرید، فروش، پیش‌خرید، پیش‌فروش، رهن و اجاره مسکن برای طرفین قرار داد، در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور و اخذ شناسه (کد) رهگیری الزامی است.
حق شناس با بیان اینکه سامانه خودنویس به منظور نظارت و کنترل قیمت مسکن راه اندازی شده تا هموطنان بتوانند به صورت رایگان قرارداد‌های ملکی خود را ثبت کنند، افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تمامی قرارداد‌های اجاره برای دریافت کد رهگیری رایگان باید در سامانه خودنویس به آدرس https://khodnevis.mrud.ir/ ثبت شود.
وی گفت: دریافت کد رهگیری در سامانه خودنویس علاوه بر اینکه از طریق مشاوران املاک امکان‌پذیر است، از طریق خود مردم به‌عنوان طرفین قرار داد نیز رایگان قابل دریافت خواهد بود.

دیگر خبرها

  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • دستگیری عامل توزیع غیر مجاز دارو در فلاورجان
  • آغاز مجدد ثبت‌نام دریافت تسهیلات بازسازی ناوگان اتوبوسی
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه