Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد -نشست مشترک کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی و فراکسیون توسعه پایدار و تامین مالی با اعضای سندیکای بیمه گران ایران در محل کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد به نقل از روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران ، دکتر سید محمد کریمی دبیرکل سندیکا، مدیران عامل شرکتهای بیمه و صندوق تامین خسارتهای بدنی امروز یکشنبه مهمان نمایندگان مجلس در خانه ملت بودند و در خصوص چالش ها و مسایل صنعت بیمه با دکتر علی نیکزاد نایب رئیس  و دکتر سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی به گفت وگو نشستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست دکتر کریمی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه پشتیبان اقتصاد کشور است، گفت: صنعت بیمه در راه خدمت¬رسانی بهتر با برخی موانع از جمله دو دسته عوارض روبرو است. نخست عوارض قانونی که متاسفانه به صنعت بیمه درخصوص نحوه هزینه کرد آن گزارشی داده نمی شود و دوم عوارضی که در برخی مناطق شاهد آن هستیم.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران از وضع عوارض جدیدی در “لایحه مدیریت یکپارچه آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کشور” تهیه شده توسط وزارت کشور  خبر داد و  گفت: وزارت کشور در بخش منابع مالی لایحه مدیریت یکپارچه آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کشور ، اخذ ۱۰ درصد عوارض از صنعت بیمه را پیش بینی کرده که این لایحه در کمیسیون اقتصادی دولت در دست بررسی است. ما بشدت مخالف این عوارض هستیم چراکه صنعت بیمه دیگر ظرفیت این فشارها را ندارد.
وی با اشاره به مشکلاتی که صنعت بیمه درخصوص اجرای قانون بیمه شخص ثالث روبرواست از نمایندگان مجلس تقاضا کرد برای اصلاح این قانون کمک کنند.
دکتر کریمی درباره تکالیف مندرج در برنامه ششم توسعه مبنی بر دستیابی به ضریب نفوذ ۷ درصد نیز خاطرنشان ساخت: شأن مردم ایران قطعا بیشتر از این رقم است، اما قانونگذار سازوکارهای لازم برای دستیابی به این رقم را پیش¬بینی نکرده است. از نمایندگان محترم مجلس تقاضا داریم برای بهره مندی صنعت بیمه از ابزارهای دستیابی به این مهم نیز تدابیری بیاندیشند.
دکتر سید شمس الدین حسینی رییس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه این نشست درباره مشکلات صنعت بیمه موضوعاتی را بیان کرد.
وی با اشاره به دو مشکل عمده صنعت بیمه شامل عوارض و مقررات زائد، گفت: ما در این دو زمینه آمادگی همکاری لازم با صنعت بیمه را داریم و پیشنهاد می شود سندیکای بیمه گران ایران برای نقش ملی صنعت بیمه برنامه ای تهیه و به فراکسیون توسعه پایدار و تامین مالی ارائه دهد.
نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی همچنین با اعلام خبر تشکیل کمیته بیمه ذیل فراکسیون توسعه پایدار و تامین مالی، گفت: این کمیته متشکل از جمعی نمایندگان مجلس به ریاست دکتر آقای دلخوش اباتری نماینده مردم صومعه سرا در مجلس فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و آقای دکتر کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران نیز از سوی صنعت بیمه در این کمیته عضویت خواهد داشت.
رئیس فراکسیون توسعه پایدار و تامین مالی، بیمه را یک فعالیت دانش بنیان دانست و گفت: در دوره ای که وزیر اقتصاد بودم بحث کور اینشورنس را مطرح کردم؛ خیلی سریع بحث اینشورتک مطرح شد و حالا موضوع بلاک¬چین مطرح است. سرعت تحول بالاست و صنعت بیمه کشور باید متناسب با این تحولات حرکت روبه جلو داشته باشد.
همچنین در ادامه این نشست دکتر علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه صنعت بیمه در کشور مظلوم واقع شده است، گفت: کاهش ارزش پول ملی و نبود ثبات اقتصادی، مشکلات جدی برای فرآیند بیمه گری پدید آورده است.
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی همچنین درباره لزوم نظارت بر هزینه کرد عوارض پرداختی صنعت بیمه به دستگاه های مختلف گفت: این آمادگی وجود دارد که دستگاههای اجرایی دریافت کننده عوارض به مجلس احضار و در جلسات مشترک با بیمه گران نحوه هزینه کرد آنرا اعلام کنند تا این گزارش مورد بررسی قرار گیرد.
دکتر نیکزاد همچنین با توجه دادن جمع حاضر به نگاه عمیق رئیس قوه قضاییه به دغدغه های فعالان اقتصادی کشور، اعلام آمادگی کرد مشکلات بیمه گران در قوه قضاییه را پیگیری نماید.
در این نشست همچنین تعدادی از مدیران عامل از جمله دکتر محمد رضایی مدیرعامل بیمه ایران، دکتر علی جباری مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی، دکتر ابراهیم کاردگر مدیرعامل بیمه دانا، دکتر مجید مشعلچی فیروزآبادی مدیرعامل بیمه کوثر و هادی اویار حسین مدیرعامل بیمه پارسیان سخنانی را درباره مشکلات صنعت بیمه ابراز کرده و پیشنهاداتی برای رفع این مشکلات ارایه کردند.
گفتنی است در این جلسه علاوه بر دکتر علی نیکزاد نایب رییس مجلس و دکتر سید شمس الدین حسینی رییس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اصل ۴۴ قانون اساسی؛آقایان فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مردم فریمان و سرخس،  رئیس فراکسیون محرومیت زدایی و گروه‌های جهادی مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و دکتر علی اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدونکار و نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.
 
 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت فراکسیون توسعه پایدار و تامین مالی سندیکای بیمه گران ایران مجلس شورای اسلامی مدیرعامل بیمه نماینده مردم صنعت بیمه صنعت بیمه قانون اساسی دکتر سید دکتر علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید

به گزارش خبرنگار مهر، علیقلی ایمانی، مدیرعامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور طی نامه‌ای سرگشاده به رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی نوشت؛

«جهش تولید با مشارکت مردم»

رهبر معظم انقلاب اسلامی

محضر مبارک جناب آقای دکتر عسگری

رئیس محترم کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی

به استحضار می‌رساند؛ همان طور که مطلع هستید بخش کشاورزی نقش بسزایی در امنیت غذایی، اشتغال، قطع وابستگی و حفظ استقلال کشور دارد.

کشاورزی اقتصادی است بسیار طاقت‌فرسا و با درآمد و سود کم نسبت به سایر بخش‌های اقتصادی کشور مانند خدمات و صنعت و دارای ریسک بالا در برابر حوادث قهری طبیعی چون سیل، سرما، خشکسالی، آفات و بیماری‌ها، تگرگ، طوفان و موارد دیگر و به همین دلیل انگیزه‌ای برای جوانان چه تحصیل کرده چه سایر اقشار برای ورود به این بخش وجود ندارد. افزایش سن بهره‌برداران در بخش کشاورزی خود موید این موضوع است لذا به همین دلیل کشاورزی در تمام دنیا مورد حمایت دولت‌هاست.

بر همین اساس امامین انقلاب در گفتمان‌های خود تاکید بر حمایت از بخش کشاورزی داشته و دارند اما با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، نهاده‌ها، ماشین آلات، قطعات حمل و نقل دستمزدها و سایر موارد مرتبط با کشاورزی تحت تأثیر نرخ ارز پیوسته در حال افزایش بوده و هست چون کشاورزان به جز اندک کود یارانه‌ای که تکاپو نیاز آنها را نمی‌کند و باقی کود مورد نیاز را باید از بازار آزاد تهیه نماید تمام نیازهای خود را با ارز آزاد تهیه می‌کنند و در نرخ گذاری محصولات لحاظ نمی‌شود،

به همین دلیل کشاورزان زحمتکش و تلاشگر که با نرخ سود بالای بانکی و هزینه‌های گزاف تولید می‌کنند نرخ تضمینی گندم علی رغم اینکه در ابتدای فصل زراعی مطابق قانون خرید تضمینی ۱۹.۵۰۰ تومان تعیین گردیده بود ما بعد از گذشت چند ماه علی رغم افزایش نرخ نهاده‌ها به ویژه کود و سم و تورم متأسفانه نرخ به ۱۷.۵۰۰ تقلیل یافت که حضرت عالی هم بارها با ارسال نامه به ریاست محترم جمهوری و مصاحبه در شبکه‌های تلویزیونی و رادیو و مطبوعات و فضای مجازی نرخ ۱۷.۵۰۰ را خلاف قانون دانسته و از دولت خواستید که به قانون تمکین کند و نرخ ۱۹.۵۰۰ را بپذیرد یا در قالب جایزه تحویل کسری را جبران کند.

امروز که به فصل برداشت محصول گندم رسیده‌ایم خدا را شاکریم به دلیل نزولات جوی و تشکر از مسئولان محترم وزارت جهاد کشاورزی به دلیل تأمین نهاده‌های آموزش بهره‌برداران، بذور اصلاح شده، توسعه مکانیزاسیون، مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها، تأمین سم مورد نیاز و موارد دیگر مرتبط با تولید و تلاش گندم‌کاران کشور را در تأمین گندم نان مردم بی‌نیاز نمودند، انتظار گندم‌کاران بر این است که حضرت عالی به عنوان رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی از بعد نظارتی به این موضوع ورود پیدا نموده و با اصلاح نرخ گندم که مورد تأیید دو عضو ناظر از طرف شما در شورای قیمت گذاری بوده بارقه‌ای امید در دل گندم‌کاران هم در سال جاری و هم برای سال آینده که امید به خودکفایی ۱۰۰ درصدی در تولید گندم داریم به وجود آمد.

از طرف دیگر تقاضا داریم که برای جلوگیری از ورود دلالان و واسطه‌ها و خروج گندم از چرخه خرید تضمینی ترتیبی اتخاذ شود که مطالبات گندم‌کاران در موعد مقرر پرداخت شود چون از ابتدای فصل برداشت ۷ فروردین ماه تا کنون نزدیک یک ماه بیش از ۶۰۰ هزار تن گندم تحویل سیلوهای دولتی شده هنوز ریالی بابت بهای گندم پرداخت نشده است که این موضوع موجبات نگرانی را در جامعه گندم‌کاران به وجود آورده و پای دلالان واسطه‌ها را به بازار گندم باز نموده لذا مجدداً تاکید می‌نماید که حضرت عالی و اعضای کمیسیون کشاورزی و سایر نمایندگان محترم مجلس تلاش نمائید تا با اقدامی شایسته و عملی رضایت گندم‌کاران جلب شود؛ انشاالله.

کد خبر 6089590 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید