Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ جهانگیر تقی پور گفت: هفته گذشته یک شرکت به تعداد زیادی از هموطنان در سراسر کشور پیامک ارسال کرده که شما برنده یک جایزه شده اید در صورتی که قرعه کشی در کار نبوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بارها و بارها واحدهای مختلف پلیسی به شهروندان هشدار داده اند که به هیچ وجه تحت عنوان برنده شدن جایزه به دستگاه عابربانک مراجعه نکنند و اطلاعات خود را در اختیار تماس گیرندگان قرار ندهند و یا پولی برای آن ها واریز نکنند اما باز هم هر ماه نمونه ای مشابه از کلاهبرداری از این طریق توسط عوامل انتظامی کشف می شود که شاید یکی از علت های اعتماد مردم به این شرکت ها مشکلات زیاد معیشتی باشد که آن ها دارند و امیدوار می شوند تا شاید یک جایزه زندگی آن ها را متحول کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ جهانگیر تقی پور، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت در این خصوص به خبرنگار اجتماعی برنا گفت: طی هفته گذشته یک شرکت به تعداد زیادی از هموطنان در سراسر کشور پیامک ارسال کرده و عنوان کرده اند که شما برنده یک جایزه شده اید در صورتی که قرعه کشی در کار نبوده است و تمامی اطلاع رسانی از ابتدا دروغین بوده است.

او افزود: این شرکت با مهندسی اجتماعی از مردم 500 هزار تومان دریافت می کرد و برای آن ها یک قابلمه تقلبی که شاید 100 هزار تومان بیشتر ارزش نداشته است ارسال می کردند تا اعتماد آن ها را جلب کنند. این شگرد نخستین این شرکت بود و آن ها به دنبال سواستفاده های بزرگ تر از مردم بودند.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: این شرکت در مرحله بعد با بیان اینکه که مخاطبان آنان برنده سکه طلا و یا خودرو شده اند باز هم به مردم پیامک ارسال می کرد. این شرکت 33 نفر را جذب کرده بود و این 33 نفر برای مردم پیامک از طریق خطوط سیم کارت در یک دفتر از تهران ارسال می کردند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت گفت: از این شرکت ده ها کارت عابر بانک که به وسیله آن ها از مردم کلاهبرداری می کردند کشف و ضبط شد. این پرونده یک پرونده کشوری است و شاکیان زیادی در شهرهای مختلف دارد. این شرکت تحت عنوان نام ایرانیان به فعالیت می پرداخته و برای خود سوابق جعلی ایجاد کرده است.

سرهنگ تقی پور در خصوص جزئیات این پرونده اظهار کرد: از این شرکت 4 هزار سیم کارت رایتل و ایرانسل کشف شده است و با استفاده از این 4 هزار سیم کارت بسیاری از شهرهای ایران را درگیر خود کرده بودند. این شرکت با تنظیم یک متن از عوامل خود می‌خواست تا مردم را اغفال کنند و پول به کارت های عابربانک مشخص شده واریز کنند.

او افزود: شرکت ایرانسل سیم کارت‌های خود را به توزیع کنندگان می دهد و این تخطی توزیع کننده است که این میزان از سیم کارت را بی‌ضابطه در اختیار یک شرکت قرار می دهد. با تحقیقاتی انجام شده مشخص شد که این سیم کارت ها به واسطه کپی شناسنامه واگذار شده و به درستی احراز هویت نشده است.

این مقام انتظامی عنوان کرد: رئیس این شرکت نیز توسط اداره چهاردهم پلیس آگاهی دستگیر شده و تحقیقات در خصوص این کلاهبرداری بزرگ ادامه دارد.

انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رایتل پلیس کلاهبرداری حوادث ایرانسل سیم کارت یک شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۶۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه «خودنویس»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهدی ساسانی گفت: سامانه خودنویس از سال گذشته تاکنون با ثبت رایگان قرارداد اجاره در اختیار عموم مردم قرار گرفت و موجران و مستاجران موفق شدند تا در این سامانه به شکل قانونی قرارداد‌های اجاره خود را ثبت کنند.

وی با بیان اینکه طبق آخرین آمار بیش از ۲۵۵ هزار و ۵۱۱ متقاضی در سامانه خودنویس ثبت نام کرده‌اند، یادآور شد: هم اکنون قرارداد‌های اجاره روی سامانه ثبت می‌شود و برنامه‌ریزی شده تا از خردادماه امسال نیز قرارداد خرید و فروش به آن افزوده و این امکان نیز برای متقاضیان فراهم شود.

به گفته ساسانی، سامانه خودنویس از خرداد ۱۴۰۲ در اختیار عموم مردم بوده است و به مرور انواع معاملات اجاره روی سامانه بارگذاری و رفع اشکال شد. همچنین ۲۱ بهمن سال گذشته نیز دسترسی مشاوران املاک تهران را به سامانه قدیم (سامانه املاک و مستغلات) حذف کردیم و هم‌اکنون مشاوران املاک برای ثبت قرارداد‌های اجاره باید به سامانه جدید (سامانه خودنویس) مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • تقدیر از سکوبان پاک‌دست ایستگاه متروی تختی اصفهان
  • کارت بازی تمام بازیکنان استقلال رسید
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • طرز تهیه مربای بهارنارنج، مربای خوش عطر فصل بهار 
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • ثبت ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه «خودنویس»
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟