Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعد از حمله برق آسا به مرکز برلین، نیرو‌های ارتش سرخ جنازه سوخته آدولف هیتلر را در پناهگاهی زیرزمینی که در عمق ۵۵ فوتی زیر کاخ صدراعظم آلمان قرار داشت پیدا کردند.

به گزارش شریان نیوز،تصاویر جدیدی از پناهگاه زیرزمینی و مخفی آدولف هیتلر در برلین منتشر شده است بعد از اینکه یک عکاس ثابت کرد ارتش سرخ دستورات ژوزف استالین را نادیده گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر آلمان نازی آخرین روز‌های زندگی خود را در پناهگاهش در برلین گذراند، پیش از آنکه با بلعیدن کپسول سیانید و شلیک به سر خود با تپانچه به زندگی اش پایان دهد در حالی که نیرو‌های ارتش سرخ شوروی به چند قدمی محل اختفایش رسیده بودند. بعد از حمله برق آسا به مرکز برلین، نیرو‌های ارتش سرخ جنازه سوخته آدولف هیتلر را در پناهگاهی زیرزمینی که در عمق ۵۵ فوتی (نزدیک به ۱۷ متر) زیر کاخ صدراعظم آلمان قرار داشت پیدا کردند، پناهگاهی دارای ۱۸ اتاق کوچک که سیستم تامین آب و برق مجزای خود را داشت.

 

 

بعد از پایان جنگ جهانی دوم، ژوزف استالین دستور داد که پناهگاه زیرزمینی آدولف هیتلر همراه با ساختمان قدیم و جدید صدراعظم آلمان ویران شود. اما مستند Blowing Up History از شبکه Discovery Channel که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد که یک عکاس ثابت کرده تمام دستورات رهبر شوروی در این زمینه اجرا نشده اند.

راوی این مستند می‌گوید: «در پناهگاه پیشوا، تمامی ارتباطات از طریق اتاق مرکزی ارتباطات انجام می‌شد در حالی که یک افسر اس اس همواره مشغول به کار بود. یک مرکز تلفن ارتباط صوتی هیتلر با دنیای خارج را برقرار می‌کرد و تماس‌ها می‌توانست از دفتر خصوصی اش انجام شود. یک ماشین فاکس نیز یک ارتباط دو سویه امن با ژنرال‌ها در تمام چهار گوشه قلمرو رایش را برای پیشوا ممکن می‌ساخت؛ و یک آنتن بزرگ در بالای پناهگاه که به یک ایستگاه رادیویی نظامی متصل شده بود به هیتلر اجازه می‌داد ارتباطات رادیویی دشمن را تحت نظر داشته باشد».

این مستند فاش می‌کند که چطور یک عکاس در شرق برلین و ۴ دهه بعد خطر دستگیری را به جان خرید تا تصاویری بی سابقه و تازه از این پناهگاه منتشر کند. راوی مستند در ادامه چنین می‌گوید: «در می ۱۹۴۵، جنازه هیتلر در میان خرابه‌های پناهگاهش در برلین پیدا شد و روس‌ها دنیای زیرزمینی او را که در چهار ماه گذشته محل مخفی شدن او بود پیدا کردند. ژوزف استالین رهبر اتحاد جماهیر شوروی دستور تخریب آن را می‌دهد، اما این پایان داستان نیست. در سال ۱۹۸۶، نزدیک به ۴۰ سال پس از دستور استالین، رابرت کنراد از این مکان که اکنون جزئی از خاک آلمان شرقی کمونیست است دیدن می‌کند».

در ادامه روایت چنین می‌آید: «کارگران چیزی عجیب را از زیر زمین بیرون کشیده اند. او لباس‌های یک کارگر ساختمانی را به تن کرده تا وارد محل شود و آنجاست که پناهگاه هیتلر را کشف می‌کند، در شرایطی که نشان از اجرا نشدن دستور استالین دارد». رابرت کنراد که بیش از ۳۰ بار از این محل دیده کرده، در طول این مستند تعدادی از عکس‌هایی که گرفته را به نمایش می‌گذارد و می‌گوید: «در این عکس می‌توانید ببینید که پناهگاه پر از آب است تا جایی که تا شانه‌های من بالا آمده است. می‌توانید ببینید که اکثر دیوار‌های داخل پناهگاه از بین رفته اند، تنها دیوار‌های بیرونی هنوز پابرجا هستند. من می‌خواستم که رد پا‌های تاریخ، معماری و ساختار آن را حفظ کنم قبل از آنکه از بین برود».

امروزه پناهگاه آدولف هیتلر به یک پارکینگ تبدیل شده، اما بخش‌هایی از آن هنوز در آن زیر موجود است. در ادامه مستند گفته می‌شود که مقامات آلمان شرقی بسیار سعی کردند این پناهگاه را نابود کنند، اما تنها توانستند سقف آن را ویران کرده و بعد از ناتوانی در ویران کردن کامل آن، یک پارکینگ روی این پناهگاه ساخته شد.

منبع: شریان

کلیدواژه: آدولف هیتلر ارتش سرخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور آب تربت حیدریه روز چهارشنبه گفت: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت رخ تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

مهدی طلعتی افزود: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت «رخ» تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

وی گفت: در شرایط کنونی کسری مخزن دشت «زاوه» تربت حیدریه ۴۷ میلیون متر مکعب و دشت «رشتخوار» ۳۰ میلیون متر مکعب است.

مدیر امور آب تربت حیدریه افزود: هرچه برداشت بیشتر باشد، حجم آبخوان کوچکتر می شود و به عبارتی این وضعیت موجب بحرانی شدن مخازن آبهای زیرزمینی شده است.

طلعتی با تایید اینکه اگر این روند ادامه یابد و نتوان مدیریت کرد شرایط برای زندگی انسان و حیات وحش سخت خواهد شد گفت: مدیریت آب صرفا به یک اداره مربوط نمی شود و موضوعی فرابخشی است، باید سایر نهادها مانند جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نهادهای اجتماعی و غیره کمک کنند.

او افزود: نمی‌توان گفت از فردا برداشت آبی از دشت رخ صورت نگیرد؛ چون معیشت و زندگی مردم به کشاورزی و آب وابسته است.

تربت حیدریه با جمعیت حدود ۲۲۵ هزار نفر، در جنوب خراسان رضوی و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مشهد واقع شده است.

دیگر خبرها

  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • پیش‌فروش بلیت «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» آغاز شد
  • پوستر جدید «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» منتشر شد
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • دستگیری ۵ مخل نظم و امنیت در مشهد
  • کلینیک مشاوره حرم مطهر رضوی پناهگاه دوم زائران است/خدمت عاشقانه خادمیاران مشاور در حریم رضوی
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • ۱۸ رأس احشام مسروقه در مخفیگاه باند سارقان در اصفهان