Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه اپیدمی کووید 10 دامن اغلب کشورهای جهان از جمله کشورهای جامعه اسلامی را فرا گرفته است و آنها را با پیامدهای زیانبار گسترده ای رو به رو کرده است. آسیب هایی که این بیماری به طور مشترک بر بسیاری از این کشورها وارد کرده است، همکاری و همگرائی آنها را برای مبارزه با این آسیب تهدید کننده امنیت جان انسانها الزامی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد عباسی، رئیس اتحادیه جهانی تقریب نهاد قهرمانان و ورزشکاران در گفت وگو با خبرگزاری تقریب در آستانه سی چهارمین کنفرانس بین المللی وحدت که قرار است به صورت وبینار برگزار گردد، از آسیب هایی سخن گفته که جهان اسلام در اثر شیوع کرونا با آن دست پنجه نرم می کند. عباسی با اشاره به اینکه خداوند طبق روایات و اصول قرانی و وحیانی حضرت پیامبر (ص) دستور به اتحاد میان مسلمانان داده است، گفت:«دشمنان اسلام توانستند با تفرقه بین ملتها و زمینه سازی برای جداسازی های اجتماعی و دینی، بسترهای جنگ و اختلاف را به طریقی بر جهان امروز تثبیت کنند که حاصل آن برای ملتهای مظلوم جهان مخصوصا ملت مسلمان ابتلائات مختلف از جمله جنگ، فقر، بیماری و تبعیض باشد».

او فضای حاکم بر جهان اسلام را حاصل دسیسه نظام سرمایه داری غرب دانست و افزود:« در شرایطی که بیماری به اسم کرونا بر فضای اجتماعی ملتهای جهان مستولی گردیده  است، ملتهای مسلمان علاوه بر مشکلاتی که در نتیجه دشمنی جهان غرب برای آنها حادث شده با ابعاد اقتصادی، سلامتی و روانی و امنیتی بیماری کرونا رو به رو هستند».

عباسی با بیان اینکه خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با پیام حضرت امام و تاکیدات ایشان و تاکیدات مقام معظم رهبری بستر مناسبی تحت عنوان مجمع تقریب مذاهب اسلامی برای نزدیک کردن دلها و همراهی ملتهای مسلمان و همگرایی آنها فراهم شد، افزود:«امروز جهان شرایط خاص خود را دارد و بیش از هر زمان دیگری همگرایی به عنوان یک جریان سیاسی و اجتماعی مورد نیاز است و ضروری است که همه اندیشمندانی که تا الان درباره ابتلائات جهان به ویژه ملتهای اسلام اندیشه می کردند بیش از همیشه همفکری و تعامل و همراهی کنند و برای کمک به مردم بشتابند».

او پیوستن جمعی از نخبگان ورزشی جهان اسلام تحت عنوان اتحادیه تقریبی قهرمانان جهان اسلام به جمع اندیشمندان و فعالان دینی و اسلامی را اتفاق خوبی توصیف کرد و گفت:« این قابلیت قهرمانان ورزشی می تواند کمک خوبی برای مجمع تقریب مذاهب و علمای اسلامی باشد که در این مسیر کمک هستند. در واقع در شرایط کنونی می توان از محبوبیت و همراهی و مردمی بودن انها بهره برد و آن را به عنوان الگویی برای همراه ساختن سایر اقشار ارائه کرد».

او با بیان اینکه جریان کرونا امروزه بسیاری از تجارب گذشته را تحت شعاع قرار داده است و نمی توان به شیوه قبل آنها را اجرا کرد، افزود:«باید تدابیر خلاقانه و نواورانه ای ارائه شود که عملی باشد و قابلیت تطبیق وجود داشته باشد».

عباسی ادامه داد:«الان یک استیصال جهانی در مقابل کرونا وجود دارد که نسخه های دینی باید به کمک آن بیاید و همان دستورات بهداشتی طبق اصول و ابعاد مهمی که بشر را از بسیاری خطرات دور نگه داشت، تعقیب شود».

او تاکید کرد:«افزایش تعامل بین گروههای اجتماعی البته به شکل مجازی لازم است. در این موقعیت رفت و امدهای فیزیکی هم وجود ندارد و الان فرصت استفاده از قابلیت مجازی در مشارکت دادن جمع بزرگی از نخبگان اجتماعی به وجود آمده است».

رئیس اتحادیه جهانی تقریب نهاد در ادامه  ضمن اشاره به اینکه در چنین شرایطی اسلام هراسی دشمنان همچنان ادامه دارد، تصریح کرد:«تجارب چندین ساله مجمع تقریب مذاهب اسلامی و سایر اندیشمندان مشارکت کننده می تواند الان به کمک بیاید و قابلیت های دیگری را فعال کند که همگرایی مسلمین را در ارتباط با این بلایا مانند کرونا بیشتر کند و ملتهای بی پناه را که تحت تفرق و جنگ افروزی هستند، مورد حمایت بیشتری قرار دهد».

او با بیان اینکه «نخبگان هنر، ورزش و دین باید کلیتی از اراده های ملت مسلمان را تجمیع کنند تا با سختی های جاری مقابله نمایند، تاکید کرد:«وضعیت پساکرونا نیاز به تدابیر دارد زیرا هیچ کسی پیش بینی نکرده که این شرایط تا چه زمانی ادامه دارد بنابراین باید راهبردی را برای دوره پساکرونا و خطراتی که ممکن است اتفاق بیفتد، آماده کرد».

او در نهایت برگزاری سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی با موضوع مواجهه با مصائب و بلایا را ظرفیت خوبی برای تقویت همگرایی میان مسلمانان دانست.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: جهان اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت

مطالعه‌ای که توسط واحد تحقیقات صلح سبز انجام شد، استفاده از عبارات نژادپرستانه و ضد اسلامی علیه صادق خان، شهردار مسلمان لندن را در گروه‌های فیسبوکی که توسط مقامات و اعضای حزب محافظه‌کار انگلیس اداره می‌شوند، فاش کرد.

بنابر گزارش آناتولی، بر اساس گزارشی که روز پنجشنبه روزنامه بریتانیایی گاردین منتشر کرد، این واحد تحقیقاتی ۳۶ گروه فیس بوک را که از سیاست‌های صادق خان وابسته به حزب کارگر انتقاد می‌کردند، مورد بررسی قرار داد.

این مطالعه نشان داد که سیاست اعمال عوارض روزانه بر خودرو‌های پر آلایندگی در لندن بیشترین انتقاد را در بین این گروه‌ها دارد. در برخی از این گروه‌ها پست‌هایی را به اشتراک گذاشته بودند که صادق خان را به دوست داشتن تروریسم و فروش لندن به اسلامگرایان متهم می‌کرد.

پست دیگری درباره خان نوشته بود که نیرو‌های تاریکی که پرنسس دایانا را نابود کردند ممکن است این انگل حریص را نیز نابود کنند (اشاره به خان).

تحقیقات صلح سبز به نقل از پستی که در فیس‌بوک آمده بود، نوشت: خان با یک خیزش مردمی بزرگ روبرو خواهد شد و شاهد زمان‌هایی خواهیم بود که مسلمانان نتوانند در خیابان‌ها راه بروند.

صادق خان به نوبه خود به روزنامه گاردین اهمیت این موضوع را برای خود، خانواده‌اش و امنیت کارکنان شهرداری لندن بیان کرد. او گفت که حزبش از این گروه‌ها به پلیس شکایت کرده است.

اگرچه حزب محافظه کار در این مورد اظهار نظری نکرد، اما سخنگویی که نامش فاش نشد تأیید کرد که آن‌ها به وضوح تمام اشکال سخنان تبعیض آمیز را محکوم می‌کنند و خشونت را ترویج یا تحریک نمی‌کنند و آن را نادیده نمی‌گیرند.

صلح سبز یک سازمان غیردولتی زیست محیطی جهانی است که دفاتری در بسیاری از کشور‌های جهان دارد و یک نهاد هماهنگی بین المللی در آمستردام هلند دارد. هدف این سازمان این است که اطمینان حاصل شود که زمین قادر به تغذیه موجودات زنده با همه تنوع آن‌ها است. 

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است