Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@05:23:15 GMT

کاپیتان «شجاع» و چند ابهام

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۰۷۱۹۷

کاپیتان «شجاع» و چند ابهام

بستن بازوبند کاپیتانی بر بازوی شجاع خلیل‌زاده در دیدار با ازبکستان، بیشتر از متن این بازی به چشم آمد و سوالاتی را به دنبال داشته است.

به گزارش مشرق، یکی از سوژه‌های بازی ایران و ازبکستان، تعدد کاپیتانی در تیم ملی بود. در واقع به علت تعویض‌های متعدد دراگان اسکوچیچ در حین بازی و همینطور عدم دعوت از چهره‌های قدیمی مانند مسعود شجاعی، اشکان دژاگه، مرتضی پورعلی‌گنجی، علیرضا بیرانوند، کریم انصاری‌فرد، وریا غفوری، امید ابراهیمی، رامین رضاییان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بازیکنانی مانند سردار آزمون، وحید امیری و شجاع خلیل‌زاده برای نخستین بار توانستند بازوبند کاپیتانی را در اختیار داشته باشند.

اما مهم‌ترین سوژه کاپیتانی شجاع خلیل‌زاده بود که سوالاتی را برای برخی از اهالی فوتبال به وجود آورد. سردار آزمون که بعد از تعویض حاج‌صفی باسابقه‌ترین بازیکن تیم ملی در زمین بود، در نیمه دوم تعویض شد و هنگام خروج از زمین، بازوبند را به بازوی خلیل‌زاده بست.

این اتفاق در شرایطی رخ داد که خلیل‌زاده بعد از ۶ سال و نیم، حضور در ترکیب تیم ملی ایران را تجربه می‌کرد. مدافع باتجربه پرسپولیس تا سال ۲۰۱۴ و قبل از اعزام تیم ملی به برزیل، عضو ثابت اردوها بود اما با قرار نگرفتن در میان ۲۳ بازیکن نهایی، علیه کارلوس کی‌روش و انتخاب‌هایش صحبت کرد تا با نامهربانی سرمربی سابق و پرتغالی تیم ملی مواجه شود.

در نتیجه او در سال‌ها حضور کی‌روش و حتی ویلموتس رنگ پیراهن تیم‌ملی را ندید و در ۳۱ سالگی، ۶ بازی ملی در کارنامه دارد و از خیلی از هم‌دوره های خود عقب‌تر است به طوری که احسان حاج‌صفی در ۳۰ سالگی ۱۱۰ بازی ملی را تجربه کرده یا سردار آزمون در ۲۵ سالگی از مرز ۵۰ بازی ملی عبور کرده است.

بیشتر بخوانید:

توافق نهایی شجاع خلیل زاده با الریان قطر؟ +عکس

* قانون نانوشته

طبق قوانون نانوشته‌ای در فوتبال، بازوبند کاپیتانی در اختیار بازیکنی قرار می‌گیرد که باسابقه‌ترین بازیکن داخل زمین و به نوعی مسابقه باشد. در واقع بازوبند در اختیار بازیکنی قرار می‌گیرد که به علت تجربه و سابقه بیشتر، قدرت رهبری و تاثیرگذاری بالایی هنگام انجام بازی دارد.

البته انتخاب کاپیتان الزاما ربطی به سن و سال بازیکن ندارد چرا که بازیکنان زیادی به علت سابقه بیشتر نسبت به سایر بازیکنان، در جوانی، توانستند رهبری تیم خود را برعهده بگیرند که از این دست نمونه‌ها در تیم‌های مختلف زیاد است. اگر راه دور نرویم، احسان حاج صفی با سن کمتر نسبت به امیری، مظاهری و خلیل‌زاده کاپیتان تیم‌ملی است چون تجربه بیشتری با پیراهن ایران دارد.

به همین علت، کاپیتانی خلیل‌زاده با ۶ بازی ملی در ۳۱ سالگی، با حضور بازیکنان دیگری مانند میلاد محمدی (۳۵ بازی ملی)، سامان قدوس (۲۲ بازی ملی)، کنعانی‌زادگان (۱۷ بازی ملی)، کاوه رضایی (۱۳ بازی ملی) و علی کریمی (۱۲ بازی ملی) برای اهالی فوتبال عجیب بود؛ عجیب از این حیث که آیا کاپیتانی خلیل‌زاده تصمیم کادر فنی بوده یا سردار آزمون در دقیقه ۸۵ او را نزدیک ترین بازیکن به خودش دیده و بازوبند را در اختیار او گذاشته است.

* کادر فنی و انتخاب کاپیتان

البته به نظر نمی‌رسد کادر فنی تصمیمی برای کاپیتانی خلیل‌زاده گرفته باشد چرا که معمولا مربیان کاپیتان‌های اول تا نهایتا سوم و چهارم را مشخص می‌کنند و کم پیش می‌آید که هیچ یک از این بازیکنان در ترکیب قرار نگیرند.

با این حال، در برهه‌ای، کارلوس کی‌روش اشکان دژاگه را به عنوان کاپیتان دوم تیم ملی انتخاب کرده بود. در واقع در غیاب شجاعی در داخل زمین و با وجود حضور بازیکنانی مانند سیدجلال حسینی، دژاگه به علت تسلط بر زبان انگلیسی و امکان صحبت با تیم حریف و تیم داوری، از سوی این مربی پرتغالی کاپیتان شده بود.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ تیم ملی فوتبال ایران دراگان اسکوچیچ شجاع خلیل زاده کاپیتان شجاع خلیل زاده سردار آزمون بازی ملی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در رختکن محو صحبت‌های مسی می‌شدم

به گزارش "ورزش سه"، بدون شک، در سطح بین المللی، لیونل مسی و خوان سباستین ورون دو نفر از بزرگترین افراد تاریخ فوتبال آرژانتین هستند. اولی، اسطوره بارسلونا و برنده هشت توپ طلا و دومی، با دوران موفق در پارما، لاتزیو، اینترمیلان، منچستر یونایتد و چلسی.

هر دو در تیم ملی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۱۰ هم‌بازی بودند و در آن زمان لئو برای اولین بار کاپیتان تیم ملی شد. او پس از این دوره موفق توانست به یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان فوتبال جهان تبدیل شود.

ورون که خود در سال ۲۰۰۲ کاپیتان تیم ملی بود در مصاحبه‌ای در مورد هم‌بازی شدنش با مسی صحبت کرد. او گفت:«لئو در مقطعی به مشکل‌ خورد. این طبیعی است. دیه‌گو(مارادونا) لئو را برای کاپیتانی تیم انتخاب کرد، درحالی‌که گزینه‌های دیگری بودند که از او باتجربه‌تر بودند.

تغییر او مرا شگفت‌زده نمی‌کند. در زمانی که او برای بارسلونا می‌درخشید من با خوشحالی می‌دیدم که او به حقش رسیده است.
من او را بیشتر به‌عنوان یک قهرمان و رهبر می‌دیدم. در طول سال‌ها شما باید این نقش را بازی کنید و او این کار را به خوبی انجام داد.

بعد از اینکه توانست نقش خود را به‌عنوان کاپیتان پیدا کند علاوه‌بر زمین در رختکن هم درخشان بود. من به صحبت‌های او در رختکن گوش می‌دادم و محو نظراتش می‌شدم. برای همین در سال‌های آینده که کارهای شگفت‌انگیزتری انجام داد از شرایطش تعجب نکردم. می‌دانستم که به آنجا خواهد رسید.»

دیگر خبرها

  • کاپیتان تیم ملی فوتسال: تمرکز، فقط تمرکز!
  • بازوبند به کاپیتان چهارم پرسپولیس رسید
  • کشف بیش از ۸ کیلوگرم تریاک در خلیل آباد
  • فیفا: کاپیتان تیم ملی فوتسال ایران قرقیزستان را عذاب داد
  • در رختکن محو صحبت‌های مسی می‌شدم
  • ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول
  • حسن زاده: برای هدف بزرگ‌تری از صعود به جام جهانی بازی می کنیم
  • گلایه کاپیتان تیم ملی از میزبانی جام ملت‌ها
  • کاپیتان بهترین بازیکن ایران و قرقیزستان
  • نمایش درخشان کاپیتان تیم ملی با ضربه کم‌نظیر (ویدئو)