Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت دوومیدانی گفت: صیامی از خانواده دوومیدانی است اما باید بداند که طبق خردجمعی برای دوومیدانی تصمیم بگیرد.

تیمور غیاثی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره انتخاب صیامی به عنوان رئیس فدراسیون دوومیدانی گفت: من خیلی خوشحالم که بعد از مدت‌ها دوومیدانی صاحب رئیس شد و از بلاتکلیفی درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشته دوومیدانی جزء رشته‌های مادر به حساب می‌آید و باید بیشتر از همه مورد توجه قرار بگیرد اما متأسفانه در این چند سال اخیر با افت شدید روبه‌رو شد و خیلی از دوومیدانی‌کاران حتی نتوانستند دوباره رکوردهای خود را تکرار کنند. با این‌حال خیلی خوشحالم که بالاخره پس از ماه‌ها بلاتکلیفی فدراسیون صاحب رئیس شد.

وی در مورد انتخاب صیامی از سوی اعضای مجمع گفت: صیامی در گذشته دونده استقامت بوده و از اهالی دوومیدانی است. در دوره گذشته هم در فدراسیون حضور داشته و به این رشته و مشکلات آن کاملاً مشرف است. البته او در دوره گذشته با کیهانی کار می‌کرد و امیدوارم که در این دوره که به عنوان رئیس انتخاب شده، انفرادی پیش نرود و از همه اهالی دوومیدانی برای پیشبرد این رشته کمک بگیرد.

غیاثی تأکید کرد: اگر صیامی تک‌نفره پیش برود قطعا به زمین می‌خورد. دوومیدانی نیاز به یک خون تازه دارد و این اتفاق تنها در صورتی میسر می‌شود که خانواده دوومیدانی در کنار یکدیگر قرار بگیرند و برای اعتلا و پیشرفت این رشته ورزشی تلاش کنند. من شخصاً نظر منفی روی صیامی ندارم و در این مدت هم که با او کار کرده‌ام شرایط خوبی برای دوومیدانی ایجاد کرده است و امیدوارم بتواند با همراهی همه در پست مدیریت موفق عمل کند. خانواده دوومیدانی در این چند سال از خیلی از مسائل آزرده‌خاطر شده و حالا وقت آن رسیده که همه ناراحتی‌ها از بین برود و برای این رشته همه در کنار هم تلاش کنیم.

وی گفت: من خیلی خوشحال هستم که صیامی از خانواده دوومیدانی روی کار آمده است. اگرچه گزینه‌های دیگری مد نظر برخی مسئولان بود اما با این‌حال آمدن یک فرد که از اهالی دوومیدانی می‌تواند به این رشته کمک زیادی کند. البته رئیس جدید هم باید امکانات کافی در اختیار اهالی دوومیدانی قرار دهد و بر اساس یک خرد جمعی و با تشکیل اتاق فکر کارها را پیش برد.

انتهای پیام/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: فدراسیون دوومیدانی دوومیدانی تیمور غیاثی صیامی خانواده دوومیدانی اهالی دوومیدانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • واکنش سرپرست دوومیدانی به بدهی‌ها/ بدهکار نباشیم، فدراسیون نیستیم
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • رونق رشته مینی‌گلف در خراسان جنوبی
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​