Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت دانش بنیان وندا فرا هوش مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: دستگاه کنترل کننده هوشمند همه کاره در این شرکت ساخته شده است.

نیما برمک، مدیر شرکت دانش بنیان وندا فرا هوش مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، گفت: دستگاه کنترل کننده هوشمند همه کاره در این شرکت ساخته و به بازار عرضه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برمک افزود: کنترل‌کننده هوشمند همه کاره (‪Vmote ۲‬) یکی از محصولات خانه‌های هوشمند است که با داشتن حسگر نور، دما، رطوبت، فرستنده، گیرنده‌های مادون قرمز و فرکانس‌های رادیویی می‌تواند نیاز‌های مختلف کاربران را برطرف کند و قابلیت افزودن سنسور‌های محیطی دیگر را نیز دارا است.

مدیر شرکت دانش بنیان وندا فرا هوش مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: دستگاه کنترل کننده هوشمند همه کاره قابلیت این را دارد که شرایط نوری محیط را بسنجد و دستگاه‌های مختلف کنترل شونده با مادون قرمز مانند کولر‌های ریموت دار و تلویزیون و ریسه‌های ریموت دار و ... و دستگاه‌های با ریموت رادیویی با فرکانس‌های ۴۳۳ و ۳۱۵ مگاهرتز ‪ASK‬ مانند در پارکینگ، پریز، کلید‌های ریموت دار، پرده و کرکره برقی و... را بر اساس دستورات کاربر، کنترل کند.

وى اضافه کرد: قابلیت اجرای دستور صوتی فارسی به وسیله موبایل، گزارش عملکرد به صورت دسته بندی، امکان زمان بندی فعالیت‌ها با تقویم شمسی، امکان تعریف دسته‌ای از دستورات دلخواه (سناریو)، نصب و راه اندازی آسان توسط ‪QRcode‬، مدیریت کاربری بسیار قوی و اعمال سطح دسترسی، بروزرسانی از راه دور و قابلیت برنامه ریزی و زمان بندی بر اساس شرایط محیطی از قابلیت‌های این دستگاه است.

برمک با بیان اینکه ارتقاء سیستم دستگاه کنترل کننده هوشمند همه کاره از برنامه‌های مهمی است که در حال انجام آن هستیم، خاطرنشان کرد: ارائه گزارش از فعالیت‌های انجام شده با جزئیات کامل به صاحب دستگاه و کاربرانی که صاحب دستگاه تعیین کرده از دیگر قابلیت‌های این دستگاه است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دستاوردهای دانشگاهی دانشگاه شهید چمران اهواز شرکت دانش بنیان دانشگاه شهید چمران اهواز شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صادق کاظمی فرد، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی درباره طراحی و ساخت دستگاهی با استفاده از تکنولوژی سنجش خازنی برای غربالگری سینه، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توضیح داد: نکته پر اهمیتی که در پروژه مورد توجه قرار گرفت رسیدن به محصول کارآمد و ارزان قیمت و با دقت تشخیص بالا بود که بتوان موضوع غربالگری را در تمام سطح جامعه از جمله مناطق محروم با هزینه خیلی پایین‌تر نسبت به روش‌های موجود پیاده سازی کرد.

کاظمی اضافه کرد: دستیابی به فناوری سنسورهای سنجش خازنی کمک شایانی در تولید ارزان قیمت این محصول نموده است و بعد از آمریکا ایران به دانش ساخت این تکنولوژی دست پیدا کرد و در بیوتکنولوژی، هوافضا و صنعت خودرو سازی کاربرد فراوانی دارد.

وی ادامه داد: روش شناسایی توده های سرطان سینه در حال حاضر از سوی آمریکا مورد تایید قرار گرفته و سازمان FDA آمریکا مجوز استفاده از تکنولوژی را صادر نموده است  که به عنوان ملاک جهانی برای تشخیص سرطان سینه تلقی می‌شود.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه گفت: برای استفاده از این دستگاه نیازی به دستگاه‌های جانبی نیست و دقت تشخیصی آن ۸۳ درصد برآورد شده است. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، کاهش هزینه‌های غربالگری را از مزیت‌های این دستگاه دانست و گفت: این دستگاه با آنالیز با دقت بالای بافت سینه، بافت‌های مشکوک را شناسایی می کند و در نهایت از طریق نرم افزار که بر روی گوشی همراه نصب می‌شود نقاط مشکوک به وجود بافت سرطانی نمایش داده می‌شود.

 کاظمی ادامه داد: امواج آلتراسونیک تولید شده  قادر به تشخیص غیرتهاجمی بافت سرطانی است.

وی با اشاره به اهمیت این دستاورد برای کشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع غربالگری سرطان سینه برای وزارت بهداشت و هزینه بالای این طرح، با دستاورد جدید میتوان با سرعت بالا و هزینه به مراتب پایین تر طرح غربالگری سرطان پستان  را در کل کشور پیاده سازی کرد و سطح سلامت در کشور را ارتقا داد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • اقدامات خشن دولت آمریکا برای خفه کردن گفتمان آکادمیک در مورد حقوق بشر است
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران