Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر مینو محرز گفت: متاسفانه وضعیت شیوع کرونا بسیار بد است. به طوری که تخت خالی برای بستری مبتلایان جدید وجود ندارد و حتی ممکن است بیماران برای بستری در نوبت قرار گیرند.

وی افزود: بسیاری از بیمارستان‌های تهران درگیر هستند و بیمارستان‌های معین هم از بیماران کرونایی پر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی برخی بیمارستان‌های خصوصی هم ظرفیت‌هایی را برای بستری بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده‌اند.

دکتر محرز با بیان اینکه بسیاری از بیماران به صورت سرپایی درمان می‌شوند، گفت: افرادی که بدحال هستند، نیاز به بستری دارند که در حال حاضر برای آنها هم جا به اندازه کافی برای بستری وجود ندارد.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی ضمن هشداری جدی به مردم در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از سفررفتن، گفت: خوب است که ما ایرانی‌ها اهل سفر و گشت و گذار در طبیعت هستیم، اما بارها اعلام کرده‌ایم که در حال حاضر باید قبول کنیم ما یک وظیفه جمعی داریم و باید در خانه بمانیم و فاصله‌گذاری فیزیکی را رعایت کنیم تا بتوانیم تا اندازه‌ای نمودار بیماری را که به صورت وحشتناکی در حال بالا رفتن است، کنترل کنیم و برای بستری و درمان هموطنان‌مان که ممکن است جان‌شان را از دست دهند، جا باشد.

دکتر محرز درباره مسافرت‌ها هشدار داد و گفت: بدون توجه به کرونا مسافرت می‌رویم، اما وقتی برمی‌گردیم، تمام اعضای خانواده مبتلا شده‌اند. در حال حاضر بسیاری از بیماران ما افراد مسن با بیماری‌های زمینه‌ای هستند که مرگ و میر هم در این گروه بالاست. چون قدرت سرایت ویروس زیاد شده و همه یکدیگر را مبتلا می‌کنند. در حال حاضر می‌بینیم که مردم خانوادگی به کرونا مبتلا می‌شوند. نه اینکه فقط یک نفر از اعضای خانواده مبتلا شود و این نشان می‌دهد که مدل رفتار ویروس تغییر کرده است.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد: بنابراین تنها راه عدم ابتلا به بیماری کووید-۱۹ رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی، ماندن در خانه تا حد امکان، استفاده از ماسک و شستن مکرر دست‌هاست. البته می‌دانم که همه مردم از این شرایط خسته شده‌اند، اما بالاخره عملکرد مردم هم برای حفظ سلامتی‌شان در دوران کرونا مهم است.

محرز درباره احتمال افزایش روزانه مرگ و میرهای ناشی از کرونا با توجه به اینکه چند روز است آمار فوتی‌ها بالاتر از ۲۰۰ مورد بوده است، گفت: قطعا در صورت تداوم این شرایط میزان مرگ و میرها افزایش می‌یابد. متاسفانه برخی بیماران حتی به بستری شدن هم نمی‌رسند و باید دانست که وضعیت بسیار بحرانی است و مردم باید رعایت کنند.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی گفت: گاهی مردم می‌گویند ما از تهران به ویلایمان در شمال می‌رویم و جای دیگری نمی‌رویم، اما بالاخره همین رفت و آمد، خرید بین راه و ... وجود دارد. اگر این موارد را رعایت کنیم و بتوانیم سیر بیماری را کُند کنیم، می توانیم به بستری و درمان همه هموطنان‌مان که در حال حاضر گرفتار بیماری هستند، برسیم.

وی با بیان اینکه ویروس در خردادماه جهش یافت و قدرت سرایتش افزایش پیدا کرد. در حال حاضر هم بیماری شدیدتر نشده، اما سرعت انتقالش بسیار بالاتر رفته و تعداد بیماران بسیار زیاد شده است.

کد خبر 556621 برچسب‌ها كرونا در ايران مینو محرز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران مینو محرز حال حاضر برای بستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص