Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جدید آژانس امداد و اشتغال آوارگان فلسطینی ( آنروا) از شرایط سخت و دشوار آوارگان فلسطینی در سایه بحران کرونا به ویژه ساکنان نوار غزه خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، فیلیپ لازرینی، رئیس آژانس امداد و اشتغال آوارگانفلسطینی (آنروا) که از آوریل سال جاری میلادی این مسئولیت را بر عهده گرفته است  در گفتگو با روزنامه "تاگس اشپیگل" گفت: وقتی من این سمت را بر عهده گرفتم به خوبی می دانستم که درگیر چه چیزهایی می شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین گفت که من مدتهاست در منطقه کار می کنم.

وی درباره دشواری های کار آژانس آنروا با توجه به کارشکنی های آمریکا گفت: اعلام آمریکا مبنی بر عقب نشینی از پرداخت بودجه به این نهاد بین المللی در سال 2018 برای ما یک شوک بود. اما پس از آن ما توانستیم جامعه جهانی را بسیج کنیم و خوشبختانه توانستیم خسارت را جبران کنیم و این یک اظهار همبستگی بزرگ بود.

لازرینی درباره اولویت اصلی آنروا در شرایط فعلی گفت: در کنار ایجاد یک شرایط امنیت مالی بخصوص مسئله مبارزه با بیماری کرونا برای ما مطرح است. شیوع این ویروس در بسیاری زمینه ها تاثیر گذار بوده است.

وی به عنوان نمونه گفت: شما به حدود 700 مدرسه ای که آنروا اداره می کند فکر کنید. ما باید حالا این اطمینان را حاصل کنیم که کودکان به صورت دیجیتالی آموزش می بینند. مشکل دیگر این است که این مردم بیشتر در مناطق کاملا فقیر و پر جمعیت زندگی می کنند که رعایت بهداشت و فاصله اجتماعی در آن عملا غیر ممکن است. انسان ها در این مناطق این سوال را می پرسند که چگونه باید به محدودیت های ارتباطی پایبند باشیم وقتی کودکان ما به غذا نیاز دارند. ما باید تحت این شرایط دشوار یک روند آموزشی عاقلانه و آنچه برای بقای آن ها نیاز است را فراهم کنیم.

«روسیه» میزبان بعدی نشست آشتی ملی گروه های فلسطینیتجمع فلسطینیان در همبستگی با ماهرالاخرس/ تاکید حماس بر آزادی همه اسیرانمقاومت فلسطین: پاسخ هرگونه حماقت اسرائیل را با موشک خواهیم دادهشدار شدید مقاومت به اشغالگران قدس درباره عواقب به خطر افتادن جان اسیران فلسطینی

وی درباره شرایط و تاثیرات کرونا بر فلسطینیان گفت: این بیماری به شدت فلسطینیان را تحت تاثیر قرار داده است. ما اکنون با 10 هزار فرد آلوده سر و کار داریم و میزان سرایت ها بسیار بالا و در حال انفجار است. این شرایط بخصوص در کرانه باختری و شرق بیت المقدس وجود دارد. این وضعیت در سرزمین های اشغالی دیده می شود و در آنجا عملا این بیماری از کنترل خارج شده است. مشابه این وضعیت در لبنان و غزه هم دیده می شود. این وضعیت بخصوص در نوار ساحلی غزه که سیستم بهداشتی کافی در آنجا وجود ندارد دیده می شود.

وی افزود: نباید فراموش کرد که غزه از زمان عهده داری قدرت توسط حماس در سال 2007 تحت تحریم و محاصره سختی قرار دارد. وضعیت تامین مایحتاج مردم در این منطقه بسیار دشوار است. تقریبا حدود دو میلیون نفر در این منطقه زندگی می کنند و تقریبا همه آن ها به کمک های روزمره نیاز دارند.

این مقام سازمان ملل در ادامه این گفتگو تاکید کرد: مردم غزه ناامیدند و امید خود برای بهبود شرایط را از دست داده اند. بویژه جوانان هیچ چشم اندازی برای خود نمی بینند و آرزوی یک زندگی عادی را دارند. این نوع ناامیدی در اردوگاه های لبنان و روستاهای این کشور هم وجود دارد. فلسطینیان به عنوان پناهنده در بسیاری مناطق احساس ناامیدی می کنند.

وی درباره اقداماتی که آنروا انجام می دهد گفت: آنروا تلاش می کند برای فلسطینیان یک زندگی شرافتمندانه را ممکن کند. اگر این موفقیت بدست نیاید پایداری در منطقه در معرض خطر قرار می گیرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار فلسطین ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اخبار فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۷۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

کد خبر 6100113 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ده روسی: باید امیدوار باشیم؛ تیم‌های زیادی به شکست دادن لورکوزن نزدیک شدند
  • بنیاد هدایت توفیقات مساجد را روایت می‌کند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • وعده قالیباف به هلال احمر
  • امشب: ماموریت دشوار شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • امروز مصاف دشوار عالمیان در یک هشتم نهایی
  • ناصر الخلیفی: دیدار با دورتموند مهم‌ترین بازی پاری سن ژرمن در دوران من است