Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره هواشناسی فریمان گفت: اعتباراتی که به شهرستان تخصیص پیدا می‌کند فقط صرف هزینه نگهداری ایستگاه و تجهیزات می‌شود در صورتی‌ که ساختمان اداره مستهلک شده و نیاز به تعمیرات اساسی دارد.

به گزارش قدس آنلاین، سید علی مروت عنوان کرد: متأسفانه در هواشناسی فریمان از امکانات و تجهیزات به‌روز و مناسب محروم هستیم، بارها در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اعلام کردیم که بسیاری از تجهیزات را نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به دلیل نبود اعتبارات مناسب بسیاری از تجهیزات مربوط به چندین سال گذشته است، از سویی ادوات سنتی موجود هم قیمت‌های بسیاری بالایی دارند به‌ طوری که دماسنج بسیار معمولی جیوه‌ای بیش از ۳ میلیون تومان، دماسنج برای دمای عمق خاک بالغ‌بر ۵ میلیون تومان و دستگاه‌های دمانگار و رطوبت نگار ۳۰ میلیون تومان قیمت دارند.

رئیس اداره هواشناسی فریمان مطرح کرد: حتی برای تهیه ادوات سنتی هم با این وضعیت اعتبارات با مشکلات جدی مواجهیم، در حال حاضر مهم‌ترین نیاز هواشناسی فریمان توسعه شبکه ایستگاه‌ها به خصوص باران‌سنجی است.

وی اظهار کرد: هر چند در شهرستان فقط ۴ دستگاه باران‌ سنج داریم که کارکرد دقیقی ندارند دو دستگاه خودکار و دو باران‌ سنج که در شاهان گرماب و سنگ بست نصب هستند، سیستم سنتی دارند و ایستگاه دیگری نداریم.

مروت بیان کرد: اگر چه شبکه ایستگاه‌ها در فریمان که از نظر بارندگی شهری خاص اعلام شده زیاد توسعه پیدا نکرده اما در شهرستانی مانند سبزوار مملو از ایستگاه شده در صورتی‌ که منطقه خشکی است.

وی همچنین در خصوص وضعیت نیرو در هواشناسی فریمان عنوان کرد: در حال حاضر ایستگاه هواشناسی فریمان به صورت ۱۲ ساعت فعال است ولی با این شرایطی که بر شهرستان حاکم شده می‌طلبد ساعت کاری ایستگاه هم ۲۴ ساعت شود.

رئیس اداره هواشناسی فریمان با اشاره به اینکه در حال حاضر در هواشناسی فریمان فقط دو نفر هستیم و اگر ۲۴ ساعته شود به دو نیروی دیگر نیاز داریم، بیان کرد: متأسفانه از کمبود اعتبارات به شدت رنج می‌بریم.

وی گفت: اعتباراتی که به شهرستان تخصیص پیدا می‌کند فقط صرف هزینه نگهداری ایستگاه و تجهیزات می‌شود در صورتی‌ که ساختمان اداره مستهلک شده و نیاز به تعمیرات اساسی دارد.

مروت افزود: اگر چه باید مأمور سرا را تجهیز کنیم تا همیشه یک نیرو مستقر باشد اما با این وضعیت اسفناک به مرور دارد، تخریب می‌شود و اعتباری هم برای تکمیل نداریم.

وی عنوان کرد: متأسفانه اعتبارات فقط به پروژه‌های نیمه‌تمام در نظر گرفته می‌شود ولی برای هواشناسی که پروژه مستمر داریم و هزینه نگهداری دارد، اعتباری تخصیص پیدا نمی‌کند.

رئیس اداره هواشناسی فریمان مطرح کرد: اگر اعتباری هم از استان تخصیص پیدا می‌کند فقط صرف نگهداری می‌شود و برای نوسازی، تجهیز و توسعه هیچ اعتباری نداریم.

وی ادامه داد: هر چند سال جاری برای هواشناسی فریمان ۶۵ میلیون تومان اعتبار اعلام شده اما در خوش‌بینانه‌ترین حالت فقط ۳۵ تا ۴۰ درصد از این مبلغ تخصیص پیدا می‌کند.

مروت تصریح کرد: با توجه به تغییر اقلیم یکی از نیازهای جدی شهرستان به‌روز رسانی تجهیزات هواشناسی فریمان است، اگر مسئولان از هواشناسی انتظار ارائه اطلاعات دقیقی را دارند باید نسبت به تخصیص اعتبارات و به‌روز رسانی تجهیزات اقدام کنند.

وی بیان کرد: اگر چه در همان ابتدای شروع به کار هواشناسی فریمان تجهیزات نو نصب شد اما عملاً به‌رغم هزینه‌هایی که شد برخی از آن‌ها جوابگو نیستند و به‌ نوعی فقط رفع تکلیف کردند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تخصیص پیدا هزینه نگهداری میلیون تومان فقط صرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۸۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج کریمی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، در خصوص عملکرد اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در دولت سیزدهم، اظهار کرد: اعتبار تخصیص یافته در این دولت به این مجموعه ۶۹۰ میلیارد تومان است.

وی در خصوص دریافت قیر رایگان جهت ایزوگام و آسفالت مدارس در چهارمحال و بختیاری، افزود: تاکنون ۴۲ میلیارد تومان اعتبار جهت این کار به استان اختصاص داده شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به ۶۶ فضای آموزشی و ورزشی که توسط این اداره‌کل تکمیل و تحویل شده است، ادامه داد: پروژه‌های آموزشی در قالب ۲۲۵ باب کلاس درس هستند.

کریمی عنوان کرد: پروژه‌های آموزشی و ورزشی که توسط اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تحویل شده است ۲۹ هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا دارد و اعتبار هزینه شده برای آن بالغ بر ۳۷۵ میلیارد تومان است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین اعتباری بالغ بر ۹۵ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات مورد نیاز مدارس در چهارمحال و بختیاری، هزینه شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تعداد ۱۰۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس و ۷۸ هزار مترمربع زیربنا در این استان در دست اجرا است، برای ساخت این واحدها تا کنون ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و حدود ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن‌ها نیاز است.

کریمی بیان کرد: همچنین ۱۱۰ پروژه با ۷۸۰ کلاس درس با اعتبار هزینه شده ۶۰ میلیارد تومان استانداردسازی گرمایشی شده است.

کد خبر 6088312

دیگر خبرها

  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • اعتبارات دور دوم سفر در رفع کمبودهای استان سمنان هزینه می‌شود
  • هشدار نارنجی ادامه بارش‌ها در خراسان جنوبی
  • حاجی آباد زیرکوه در صدر جدول بارندگی‌های خراسان جنوبی
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • مرسدس‌بنزهایی که در خیابان می‌بینید، چقدر خرج نگهداری دارند؟
  • میزان بارش باران در ۲۴ ساعت گذشته کرمان اعلام شد
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • آتش‌نشانی‌ شهرداری‌های استان بوشهر تجهیز می‌شوند