Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامه‌نیوز: اخیرا محمدجواد ابطحی از احتمال نامزدی علی‌اکبر ولایتی در انتخابات سال آینده سخن گفته است. ولایتی شخصیتی است که شاید بتوان او را فراجناحی دانست، فردی که مشاور مقام معظم رهبری است و در عین حال سابقه مذاکرات بین‌المللی را هم در کارنامه‌اش دارد و در عین حال در سال ۹۲ با نامزدی‌اش در انتخابات و رقابت با دیگر نامزد‌ها نشان داد که برای کرسی ریاست‌جمهوری بی‌میل هم نیست؛ خاصه آنکه در آن سال با انتقاد به شیوه مذاکره جلیلی، یکی از نامزد‌های آن انتخابات ثابت کرد که او را نمی‌توان در یک جناح خواست گنجاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال با ذکر این که احتمال دارد او نامزد ریاست‌جمهوری در سال آینده شود باید دید او این توانایی را دارد که برنامه‌ای متناسب با وضعیت کنونی داخلی و خارجی ایران ارائه دهد؟

محسن کوهکن درباره ورود ولایتی به عرصه انتخابات گفت: «یک زمانی حضرت آقا درباره ریاست‌جمهوری مثال بسیار جالب و به ظاهر ساده‌ای زدند که اگر نیرو‌های سیاسی بر آن کار می‌کردند اوضاع سیاسی کشور بهتر از آنچه وجود دارد، می‌شد. قریب به مضمون ایشان گفتند که رئیس‌جمهور مانند نیروی راهنمایی و رانندگی‌ای است که سر چهارراه‌ها می‌ایستند. این مثال به ما می‌آموزد که رئیس‌جمهور مانند مامور راهنمایی و رانندگی وظیفه دارد که ضابطه را اجرا کند و بگوید الان وقت آمدن اتومبیل‌ها از سمت راست خیابان است و سپس آمدن اتومبیل‌ها از سمت چپ تا با این کار عبور و مرور یا حق بروز و ظهور برای همه به صورت عادلانه وجود داشته باشد. برخی از رؤسای جمهور ما این کار را انجام ندادند و وقتی روی کار آمدند حامی جناح و طیف خود بودند. رئیس‌جمهور باید بتواند اولویت‌ها به درستی تعیین کند و سپس برای اجرای آن اولویت‌ها تلاش کند، باید اخلاف را رعایت کند، باید بتواند در عرصه بین‌المللی با زبانِ سیاسی و بین‌المللی از منافع ملی دفاع کند و بتواند اوضاع کشور را از هر حیث سامان دهد. واقعیت این است که چنین ویژگی‌هایی در آقای ولایتی وجود دارد و او فردی کلان‌نگر است و ذهنی سیال دارد که می‌تواند تحلیل‌های جامعی از موضوعات ارائه کند و به هیچ‌وجه نگاه جناحی، گروهی و طیفی ندارد و اگر بخواهد که نامزد ریاست جمهوری شود، می‌تواند یک نامزد فراجناحی باشد که این یک ویژگی بسیار مهمی است. به یاد دارم که او وقتی می‌خواست آماری را ارائه کند به جزئی‌ترین شکل ممکن آمار را اعلام می‌کرد که مبین حافظه کم‌نظیر و دقت او در امور داشت و همیشه می‌کوشید که از ارائه اطلاعات نادرست پرهیز کند».

او ادامه داد: «حتما فردی که می‌خواهد مسئولیت ریاست‌جمهوری را برعهده بگیرد باید جهان را بشناسد و با زبان سیاسیِ موجود در جهان آشنا باشد؛ خاصه رئیس‌جمهور ایران که همه کشور‌ها نسبت به مواضع مقامات آن حساس‌اند و طبیعی است فردی که با این مسائل آشنا نباشد نمی‌تواند از پس مسئولیت محوله به خوبی برآید و این آشنایی با عرصه بین‌المللی هم در آقای ولایتی به وضوح دیده می‌شود و او با زبان دیپلماتیک و بین‌المللی آشناست».

او درباره محدویت‌هایی که پیش روی ولایتی وجود دارد هم اظهار کرد: «در کنار این ویژگی‌های مثبت آقای ولایتی، اما من تا به امروز از او برنامه اقتصادی برای حل معضلات اقتصادی کشور ندیده‌ام؛ به خصوص اکنون که مهم‌ترین دغدغه و بحران مردم بحث اقتصاد و معیشت است و ضرورت دارد که دولت بعد همه همت خود را معطوف حل این موضوع کند. حتی آقای ولایتی در سال ۹۲ هم برنامه‌ای اقتصادی ارائه نکرد و اگر قرار باشد او در عرصه ریاست‌جمهوری حاضر شود، لازم است برنامه‌ای دقیق درباره حل مشکلات اقتصادی ارائه کند».

کوهکن در پایان گفت: «افزون بر این‌ها لازم است فردی که خود را در قامت ریاست‌جمهوری مطرح می‌کند بتواند آراء عمومی را جذب کند و اگر قرار است آقای ولایتی نامزد شود ضرورت دارد تا جاذبه‌ای برای عموم مردم ایجاد کند تا بتواند آراء حداکثری را نصیب خود کند».

منبع: فردا

کلیدواژه: ولایتی کاندیداتوری انتخابات 1400 محسن کوهکن ریاست جمهوری آقای ولایتی رئیس جمهور بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۰۸۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، نظرسنجی منتشر شده در روز یکشنبه نشان داد که رای‌دهندگان آمریکایی با اختلاف ۴۹ به ۴۳ درصدی از ترامپ در رقابت فرضی یک به یک با بایدن حمایت می‌کنند. این در مقایسه با ۴۹ به ۴۵ درصد جمهوری‌خواهان نسبت به حضور این دموکرات فعلی در ژانویه است.

این نظرسنجی نشان داد، در صورتی که میدان کامل رقبا در نظر گرفته شود، مثل زمانی که رای‌دهندگان در ماه نوامبر به پای صندوق‌های رای می‌روند، ترامپ برتری بیشتری دارد. او با اختلاف ۴۲ به ۳۳ درصد نسبت به بایدن جلو است و پس از آن ۱۵ درصد برای رابرت اف کندی جونیور، نامزد مستقل انتخابات آمریکا در نظر گرفته می‌شود. ۱۰  درصد باقیمانده از نامزدهای حزب سوم حمایت کرده‌اند یا فعلا تصمیمی ندارند.

دو سوم رأی‌دهندگان ایالات متحده نمی‌دانند که چگونه کسی می‌تواند از بایدن حمایت کند، در حالی که ۵۲ درصد می‌گویند که در هیچ شرایطی شانسی برای رأی دادن به رئیس‌جمهور فعلی وجود ندارد. در مقایسه، ۶۳ درصد از پاسخ‌دهندگان نمی‌توانند ببینند که چگونه کسی می‌تواند از ترامپ حمایت کند و ۴۷ درصد می‌گویند که شانسی برای رای دادن به او وجود ندارد.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که تنها ۴۷ درصد از رای‌دهندگان از نامزدهایی که باید انتخاب کنند، از جمله ۴۴ درصد دموکرات‌ها و ۶۳ درصد از جمهوری‌خواهان راضی هستند. ۵۸ درصد از رأی‌دهندگان نظر منفی نسبت به بایدن دارند، در حالی که ۵۳ درصد نظر منفی نسبت به ترامپ دارند.

تنها ۶۵ درصد از پاسخ‌دهندگان بر این باورند که بایدن به طور قانونی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ پیروز شد و این بدون تغییر نسبت به زمانی است که همین سوال پس از شورش کنگره آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ پرسیده شد.

نظرات درباره دوره ریاست جمهوری ترامپ از زمان خروج او از ریاست جمهوری بهبود یافته است. با نگاهی به عملکرد او، ۵۵ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که ریاست جمهوری ترامپ یک «موفقیت» بود، در حالی که این رقم در نظرسنجی پس از شورش، ۴۵ درصد بود. در مقایسه، ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان معتقدند دوره ریاست جمهوری بایدن موفقیت‌آمیز بوده است.

به طور مشابه، از هر ۱۰ آمریکایی، شش نفر از عملکرد بایدن به‌عنوان رئیس‌جمهور ناراضی هستند. بایدن در مدیریت چندین موضوع مهم برای رای‌دهندگان، از جمله ۶۶ درصد نارضایتی در بحث اقتصاد، ۷۱ درصد نارضایتی از تورم و ۷۱ درصد نارضایتی از جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، امتیازات پایینی دریافت می‌کند. تنها از هر ۱۰ آمریکایی چهار نفر معتقدند که ایالات متحده «مسئولیت دارد» درگیر درگیری‌های غرب آسیا باشد.

ترامپ، بایدن و متحدان او را متهم کرده است که تلاش می‌کنند نامزدی او را از طریق سیستم قضایی منحرف کنند. این رئیس‌جمهور سابق در چهار کیفرخواست جداگانه با ۹۱ اتهام روبروست. یک نظرسنجی سی‌ان‌ان هم که پنج‌شنبه منتشر شد، نشان داد که تنها ۱۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند با ترامپ مانند سایر متهمان رفتار می‌شود و تنها ۴۴ درصد مطمئن هستند که هیئت منصفه انتخاب شده در پرونده ترامپ، حکم عادلانه‌ای صادر خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات از ۲ روز دیگر
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری