Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: در حوزه ریل و سوزن سالها به دنبال ساخت داخل بودیم اما امروز این موضوع محقق شد و میان راه آهن و ذوب آهن دعوا بر سر تحویل بیشتر ریل و سوزن است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از ایسنا؛ محمد اسلامی - وزیر راه و شهرسازی - ظهر یکشنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت دفاع و وزارت راه و شهرسازی که با حضور وزیر دفاع در ساختمان راه آهن برگزار شد، اظهار کرد: با همت همه صنعتگران و شرکت‌های حمل و نقل ریلی از سال قبل با اهتمام ویژه به استفاده از ظرفیت‌های داخل شتاب داده‌ایم و تا به امروز هر ماهه شاهد الحاق‌های جدید به ناوگان حمل نقل ریلی کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تاکنون شاید از بیش از 1200 دستگاه واگن یا لکوموتیو نو یا بازسازی شده رونمایی کرده‌ایم و تقریبا به نهضتی پایدار تبدیل شده است.
وزیر راه گفت: در حوزه ریل و سوزن سالها به دنبال ساخت داخل بودیم، اما امروز این موضوع محقق شد و میان راه آهن و ذوب آهن دعوا بر سر تحویل بیشتر ریل و سوزن است.
اسلامی با اشاره به وضعیت بازار ارز در کشور خاطرنشان کرد: در جنگ اقتصادی که در حوزه نرخ ارز داریم مهمترین تکلیف ما به چالش کشیدن اصل تقاضا برای تقاضای ارز و اتکای بیشتر به ساخت داخل است.
وی همچنین به برگزاری نمایشگاه دائمی دستاوردهای صنعت ریلی کشور اشاره کرد و گفت: نمایشگاهی که امروز افتتاح می‌شود، سفره را برای همه کسانی که دل در گروی پیشرفت کشور دارند مهیا می‌کند.
وزیر راه با تاکید بر اینکه اتکا به ساخت داخل و همچنین پیگیری پروژه های ریاست دولت از تاکیدات رئیس جمهوری است، اظهار کرد: من هر هفته از سوی رئیس جمهوری درباره وضعیت پیشرفت پروژه‌های ریلی مورد سوال قرار می‌گیرم. ظرفیت خطوط ریلی از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید تا امروز 40 درصد افزایش یافته و تا پایان دولت و پایان سال آتی به حدود 60 درصد افزایش خواهد رسید که تحولی ریلی محسوب می‌شود. امیدواریم تا پایان این برنامه 4 استان چهار محال و بختیاری، اردبیل، کردستان و بخشی از استان خراسان شمالی به شبکه ریلی کشور متصل کنیم.
اسلامی ادامه داد: همچنین کریدور ریلی شمال به جنوب با سرعت هرچه تمام تر درحال تکمیل است. امروز این اراده وجود دارد تا بتوانیم سهم ریل را در حمل نقل جاده‌ای بار و مسافر افزایش دهیم.
وی ادامه داد: امروز توانسته‌ایم حجم باری که از بندر شهید رجایی و امام خمینی (ره) روی قطار بارگیری می‌شود تقریبا دو برابر سال قبل است و امیدواریم در آینده سهم حمل نقل ریلی را به 15 درصد برسانیم و خود را به اهداف برنامه ششم توسعه نزدیک کنیم.
وزیر راه همچنین درباره برنامه‌های این وزارتخانه در زمینه برقراری اتصالات خطوط ریلی بین‌المللی گفت: با عضویت کشور در cis ان شاالله در ماه آینده خط راه آهن به سمت هرات افغانستان افتتاخ خواهد شد. امیدواریم این اقدام و نمایشگاه بتوانیم این فرصت را فراهم کنیم تا وابستگی ما به صنعت ریلی به خارج از کشور قطع شود و بتوانیم از زنجیره یکپارچه صنعت ریلی سهمی از بازار های خارجی کسب کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ریل و سوزن ساخت داخل وزیر راه راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۰۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد

به گزارش صدای ایران از شفقنا، عیسی زارع‌پور درباره «پیرو اظهارات اخیر مدیر یکی از اپراتور‌های اینترنتی که مشکل شبکه را ناشی از استفاده از مودم‌های تولید داخل دانسته است، آیا این موضوع را بهانه تراشی اپراتور‌ها برای واردات مودم‌های ارزان قیمت و کارکرده چینی نمی‌دانید؟ و در راستای حمایت از تولید داخل چه برخوردی با این اپراتور داشته اید؟» گفت: بحثی که ایشان مطرح کرده در مورد مودم‌های فیبرنوری است که کلاً ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار مشترک دارد.

وی ادامه داد: موضوعی که مدیر این اپراتور مطرح کرده، عمومیت ندارد و دغدغه شخصی ایشان بوده از سوی دیگر مودم‌های تولید داخل قابلیت‌هایی که دارند، قابلیت‌هایی نیست که بتوانند سرعت‌های بالا داشته باشند.

زارع پور گفت: بخشی از صحبت‌های این مدیر اپراتور درست است، چون همین الان مودم‌های خارجی هم اگر نتوانند در فرکانس ۲.۴ کار کنند که فرکانس معمول وای فای است، سرعت بیش از ۱۰۰ گیگاهرتز را نمی‌توانند ارایه دهند. فرکانس ۶.۵ که استاندار وای فای ۶ و ۷ هست، می‌تواند از طریق سرعت‌های تا یک گیگ هم ارایه دهد. در حال حاضر وای فای ۷ استاندارد جدید تا ۱۰ گیک هم می‌تواند ارایه دهد. مودم باید مودمی باشد که این قابلیت را داشته باشد.

وی توضیح داد: برخی از مودم‌های تولید داخل این فرکانس‌ها را ساپورت نمی‌کنند، ولی اکنون در برنامه تولید شرکت یا سازنده مودم هست و باید هم حواسمان به تولید داخل باشد و هم از سوی دیگر باید محصولی که تولید می‌شود، کیفیت داشته باشد و قابلیت‌هایی که دارد قابلیت‌هایی باشد که متناسب با نیاز کاربران باشد.

زارع پور بیان کرد: مشکل از مودم نیست، در حال حاضر شبکه این قابلیت را دارد پیدا می‌کند و در شهر‌هایی که فیبرنوری راه می‌افتد، مشترکینی که فیبرنوری می‌گیرند می‌توانند سرعت تا هزار بگیرند، اما مودم فعلی که اکنون در بازار هست، ممکن است که این قابلیت را پشتیبانی نکند لذا نیازمند این هستیم که هم تولیدکنندگان محصولات خود را ارتقا دهند و اگر هم نیاز بود، تا وقتی تولید داخل به نقطه‌ای می‌رسد که این نیاز را برطرف کند، از طریق واردات، نیاز‌ها تأمین می‌شود.


دیگر خبرها

  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • ارتقا فرودگاه جده با استفاده از تکنولوژی های جدید در حمل و نقل ریلی
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • توخل: الان وقت هوینس نیست، به رئال فکر می‌کنم
  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود