Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه صبح امروز در نشست تخصصی بخش کشاورزی شهرستان ملایر با اشاره به سفر اخیر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و چند تن از معاونان وزرای مربوطه به ملایر و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این شهرستان در بخش کشاورزی و سایر حوزه‌ها اظهار کرد: این سفر رهاوردهای  مطلوب و مثبتی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بخش خصوصی را سرمایه کشور و شهرستان دانست و ضمن اینکه فراهم کردن زیرساخت‌های کشاورزی را ضروری خواند بر لزوم آماده‌سازی طرح‌های آبخیزداری تاکید کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی بر توسعه طرح فراز، تکمیل طرح آبرسانی از سد کلان، ارائه طرح برای اجرای شهرک دامپروری کرتیل‌آباد، لایروبی قنوات، بهره‌گیری از ظرفیت کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، تبلیغات محیطی برای بیمه کشاورزان و تشویق کشاورزان برای بیمه محصولات و تلاش برای حل مشکل کارت شناسایی مرغداری‌ها تاکید کرد و گفت: در تمامی حوزه‌ها آماده کمک و پیگیری برای حل مشکلات هستیم.

وی با ضروری خواندن اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی، سرمایه‌گذاری برای هر بخش در یک روستا را اولویتی مهم دانست و تصریح کرد: با توجه به اینکه قول تامین منابع داده شده ، باید در این حوزه و برای یکپارچه سازی اراضی موفق عمل کنیم.

آزادیخواه با تاکید بر اینکه نباید در مسیر اجرای شهرک‌های گلخانه‌ای مانع ایجاد شود تصریح کرد: متولیان اجرای این دو طرح بزرگ در این زمینه مسئول هستند.

وی به میزبانی ملایر از نماینده ویژه وزیر امور خارجه اشاره و این سفر را زمینه‌ای برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی همچون انگور و صنعت مبل و منبت با شناسایی و احصاء تنگناها و نیازمندی‌ها برشمرد.

انتهای پیام/89013

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی شهرک های گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۱۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش گره ترافیکی خوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، این طرح‌ها شامل احداث  کمربندی سردار شهید سلیمانی و مسیر گشایی در ۵ نقطه بافت سنتی و قدیمی خوی است که اجرای این طرح‌ها از ۷۰ تا ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است. 
نصراله پور شهردار خوی در گفتگو باخبرگزاری صدا وسیما گفت:کمربندی سردار شهید سلیمانی به طول ۶ کیلومتر و بصورت چهاربانده   با هدف کمک به کاهش ترافیک در بافت سنتی خوی و توسعه مناطق کمتر برخوردار در دست احداث است. 
وی افزود: این کمربندی بعنوان بزرگترین طرح عمران شهری آذربایجان غربی است که احداث آن در حال حاضر از ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
شهردار خوی تصریح کرد: این طرح از اهداف مهم طرح تفضیلی خوی است که بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان برای آزاد سازی مسیر و تملک پلاک‌های موجود و اجرای کمربندی هزینه شده است. 
نصراله پور گفت: بابهره برداری از این طرح بزرگ شهر خوی در تمام جوانب به بزرگراه مرز رازی، مرز بازرگان و بزرگراه ایواوغلی -تبریز متصل می‌شود. 
شهردار خوی بااشاره به معضل ترافیک در بافت سنتی و قدیمی خوی از اجرای طرح‌های مسیر گشایی در ۵ نقطه شهر خوی هم خبر داد و افزود: با بهره برداری  از این طرح‌ها بخش مهمی از گره ترافیکی شهر تاریخی خوی گشوده می‌شود. 
وی  کوچه امین دیوان، تلگراف، ادامه شیخ نوایی، ادامه بلوار بهشتی و کوچه حاتم خان را طرح‌های مسیر گشایی در شهر خوی اعلام کرد و افزود: در همه این مناطق در کنار مسیرگشایی، طرح‌های عمران شهری بصورت کامل اجرایی می‌شود. 
نصراله پور گفت: در مجموع برای اجرای این طرح‌های عمران شهری بیش از ۳۹۰ میلیارد تومان برای تملک، آزاد سازی و عملیات عمرانی از محل بودجه عمرانی شهرداری هزینه می‌شود. 
موسی خانی معاون امور زبنایی و ترافیک شهرداری خوی هم  گفت: در اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری خوی پیوست ترافیکی دارد که در اجرای این طرح‌ها و لحاظ شده است. 
وی افزود: اجرای این طرح‌ها باعث گشایش گره‌های ترافیک در سطح شهر، کاهش زمان و هزینه‌های سفر و رونق اقتصادی محلات و در بلند  و کوتاه مدت مشکلات زیست محیطی محلات را نیز برطف م یکنند. 
شهر خوی با قدمت بیش از ۸ هزار سال وبا بیش از ۲۵۰ هزار نفر جمعیت یکی از پرجمعت‌ترین و بزرگترین شهر‌های شمالغرب کشور است.

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • گشایش گره ترافیکی خوی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟